Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmica hitno

Treba vam pozajmica hitno?

Dođite do pozajmice već danas.

Pozajmica hitno može vam zatrebati bilo kada i bilo gdje. Situacije koje određuju kada će se to dogoditi najčešće su nepredvidive. Koliko puta vam se dogodilo da vam je pozajmica trebala hitno, a vaš novčanik je bio prazan? Od sada u takvim situacijama ne morate brinuti kako i gdje nabaviti pozajmicu hitno.

Živite li od jedne mjesečne plače pokušavajući preživjeti mjesec uz troškove koji često prelaze vaš budžet? Strahujete li od novih ovrha ili blokada računa koji će vam postojeće dugovanje dodatno povećati? Pozajmica hitno može vas osloboditi grčeva i omogućiti vam miran i lagodan san. Ne razmišljajte o problemima nego ih riješite na vrijeme. Postupak za pozajmicu je isti kao i kada trebam kredit!

Tvrtka smo s višegodišnjim iskustvom u financiranju u cijeloj Europi. Treba li vam pozajmica obratite nam se s punim povjerenjem jer mi vas nećemo prevariti. Naš cilj je pomoći svakom klijentu u što kraćem roku odobrenjem i isplatom pozajmice hitno. Zadovoljavate li minimalne uvjete koje smo za vas postavili novac može biti na vašem tekućem računu već za 15 minuta od dostave potpiasne dokumentacije.

Pozajmica do 4000 EUR​

Maksimalni iznos pozajmice koju isplaćujemo je 4000 EUR, a minimalni 75 EUR. Sve naše usluge su kratkoročne i možete ih zatražiti putem interneta koristeći računalo, pametan telefon ili tablet. Do pozajmice dođite iz vlastitog stana ili kuće. Prednost online poslovanja štedi vaše vrijeme. Uvjeti za odobravanje pozajmice hitno su minimalni i zahtijevaju samo osnovne podatke od vas te nekoliko minuta vremena kako bi ste nam poslali svoj zahtjev.

Sumnjate li u našu slobodno odahnite jer mi smo provjerena tvrtka koja posluje na području EU i svijeta. Vodeći smo pružatelj financijskih mobilnih usluga u EU i svijetu. Imamo preko 2 000 000 zadovoljnih korisnika, kojima putem interneta ili mobilnih uređaja nudimo diskretne i lako dostupne pozajmice u svakom trenutku. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u financiranju naši djelatnici dati će vam najbolje savjete kako bi ste riješili svoje novčane probleme.

U samo nekoliko klikova dođite do gotovine na tekućem računu! Nama se ne trebate pravdati na koga i na što ćete trošiti novac. Onog trenutka kada vam sjedne uplata raspolažete s novcem svojom voljom.

Većina građana još uvijek je dosta oprezna i skeptična po pitanju ovakvih usluga potaknuti lošim iskustvom drugih. Oglase za pozajmice možete pronaći na svakom koraku no pripazite kome se obraćate. Želite li mirno spavati znajući da poslujete s tvrtkom koja vas neće prevariti slobodno nas kontaktirajte i dođite do pozajmice hitno bez potvrde javnih bilježnika i vaših poslodavaca. U potpunoj diskreciji zatražite iznos pozajmice koji će biti dovoljan da riješite dugove i nastavite živjeti bez tereta i opterečenja.

Pozajmica – sigurna isplata uz minimalnu dokumentaciju

U današnje doba morate uvijek biti spremni na nepredvidive situacije, jer su one lako moguće u bilo kojem trenutku. Stoga je bitno uvijek imati plan B za takve slučajeve kada vas život neugodno iznenadi. Pozajmica vam je najbolje rješenje kada vam pod hitno treba novac. Procedura sklapanja ugovora se vrši preko interneta te je vrlo jednostavna, a po odobrenju zajma možete očekivati isplatu već za samo 15 minuta. Upravo zbog toga se mnogi odlučuju za pozajmice jer već isti dan mogu dobiti novce te ih početi koristiti.

Pozajmica – u samo par klika mišem do novca na računu

Svakome od nas se dogodi situacija gdje vaši mjesečni prihodi nekada nisu dovoljni za pokrivanje svih troškova koji vam se nakupe tokom mjeseca. Ponekad su mogući i iznenadni troškovi za koje niste spremni niti vi niti vaša plaća. U takvim situacijama pozajmica vam može znatno pomoći u pokrivanju bilo kakve nenadane troškove. Bilo da se to radi o rješavanju prošlih dugovanja za koje je napokon došlo vrijeme da ih riješite, renoviranje kuhinje, iznenadni popravak na automobilu ili neki drugi poveći trošak u kućanstvu, pozajmice će vam uvelike pomoći da ih što prije sanirate.

Pozajmica – dostupan za sve punoljetne građane

Pozajmice možete ugovoriti već danas i to preko interneta odnosno online. Svi građani koji su stariji od 18 godina mogu poslati zahtjev za pozajmicu, jedini uvjet koji morate ispunjavati je da ste ili u radnom odnosu ili u mirovini te imate redovita mjesečna primanja na vašemu tekućem računu.  Procedura sklapanja ugovora je vrlo jednostavan te vam neće oduzeti mnogo vremena. Sve što vam je činiti je da ispunite njihove online obrasce za slanje zahtjeva, te im skenirate i pošaljete potrebnu dokumentaciju na njihov email ili faks. Nakon što ste im sve navedeno poslali, ubrzo će vas kontaktirati i obavijestiti vas o odobrenju. Već za 15 minuta možete očekivati uplatu na vašemu računu.

Pozajmica – isplata novca u samo 15 minuta

Pozajmica je odlična solucija po mnogim njenim značajkama. Prva je zbog same činjenice što ih možete ugovoriti preko interneta bez da morate posjetiti samu poslovnicu banku. Za razliku od kredita gdje morate prikupiti mnogo papirologije, za pozajmice će vam biti dovoljna vaša važeća osobna iskaznica te kartica od tekućeg računa. Ujedno ovakve vrste kredita su odlična za sve koji se ne žele zaduživati na duži vremenski period. Sami si možete prilagoditi pozajmicu prema vašim potrebama i mogućnostima. Ukoliko se vi trenutno nalazite u situaciji gdje vam hitno treba dodatni novac, onda su vam one idealne za vas.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (530 ocjena)