Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:32
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Trebam novac odmah

Trebam novac odmah, potreba za novcem

Nekada nam se čini da novaca nikad dosta. Razmišljanje o posuđivanju novaca nije lako, a još je teže to realizirati. Kada dolazi do potrebe da si pomislimo trebam novac odmah? Potreba, iznenadni faktor, nije bitno. Najčešće nam navedeno prođe kroz glavu kada nešto treba popraviti ili kada nešto želimo ali nemamo trenutno novaca za to. Potreba za novcem je uvijek prisutna, bez obzira za što novac trebamo. Nažalost u današnje doba mnogi od nas trebaju novac hitno radi podmirenja osnovnih troškova života. Standardi života rastu dok se plaće smanjuju i dolazi do sve češće pomisli trebam novac odmah. Ponekad na pomoć možemo računati od najbližih, no što ako je u pitanju poveća svota novaca. Koje su vam opcije? Banke, kreditne kuće, internet. Sva tri navedena rješenja imaju svoje mane i prednosti, i bitno je da ih proučite prije nego se odlučite od koga ćete tražiti novac i kome ćete ostati dužni.

Trebam novac odmah, bankovne mogućnosti

Trebam novac odmah rečenica i banka nisu baš najbolji prijatelji. Kako to mislimo? Banka je svima nama prva pomisao kada je u pitanju novac i usluge vezane za novac, ali nisu najpristupačnija mjesta za brzi novac. Znamo kako za kredite postoji red papirologije koje morate donijeti, da prolazite kroz provjere da li ste kreditno sposobni, i da na odobrenje i isplatu kredita čekate po tjedan i više dana. Koje opcije vam banka može ponuditi za brzi novac? Može vam ponuditi kredite po kreditnim karticama. Riječ je o gotovinskom kreditu na kartici koji je namijenjen isključivo korisnicima banke i njihove kreditne kartice. Kredit se isplaćuje u dogovorenom iznosu na karticu i otplaćuje se u mjesečnim ratama. Najčešće se isplaćuje u iznosima do 4000 EUR. Drugi odgovor na trebam novac odmah koji banka može ponuditi je minus ili prekoračenje po tekućem računu. Prekoračenje ovisi o visini vaših mjesečnih primanja i može varirati ovisno o plaći. Lako je dostupan i nije potrebno nikakvo posebno odobrenje, moramo naglasiti kako ima nešto višu kamatnu stopu od recimo nekih drugih nenamjenskih kredita.

Trebam novac odmah, brze pozajmice

Brze online pozajmice su osmišljene sa strane kreditnih kuća i online zajmodavaca kako bi riješile problem trebam novac odmah. Novac vam sjedna odmah isti dan na račun, i sve to uz minimalnu papirologiju poput popunjenog obrasca s vašim podacima i eventualnom dokazu da imate mjesečna primanja s kojima možete vratiti otplatu. Preko vašeg laptopa, mobitela, tableta u bilo koje doba dana možete proučiti ponudu raznih online brzih pozajmica, zajmova, i kredita. Važno je naglasiti kako manji iznosi traže manji rok otplate, i to već u primjerice mjesec dana. Mnogi ljudi traže pozajmicu u visini njihove plaće. Naravno, možete se dogovoriti sve s odabranim zajmodavcem kako bi ste sebi i njemu olakšali postupak otplate. Trebam novac odmah je nešto što možete vrlo lako dobiti putem online pozajmica, samo je bitno da dobro istražite od koga želite uzeti novac.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (517 ocjena)