Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi novac

Brzi novac na kredit

Dogodio vam se iznenadan kvar na vašem automobilu, pokvario vam se kućanski uređaj ili trebate platiti školarinu za studij? Brzi novac vam je potreban odmah bez odgode.

Brzi krediti su pravo rješenje koje vam je potrebno, u svega nekoliko koraka na internet stranicama možete dobiti brzi novac koji vam je potreban. Online kredite možete pronaći u velikom broju oglasa i na brz i jednostavan način doći do sume novaca koja će riješiti vaš problem. Tvrtke koje se oglašavaju putem interneta će vas tražiti da ispunite upitnik u kojem ćete dati svoje osnovne podatke, iznos kredita koji vam je potreban i rok otplate koji ćete odabrati ovisno o iznosu.

Vrlo brzo dobit ćete odgovor za svoj online kredit i novac će vam biti prenesen na vaš bankovni račun. Otplatni plan prilagodite svojim mogućnostima kako biste uredno otplaćivali kredit. Dobivenim kreditom bit ćete u mogućnosti platiti popravak automobila ili kućanskog uređaja koji vam se iznenada pokvario.

Brzi novac kako zaraditi prodajom

Hitno vam je potreban novac i pitate se kako biste mogli zaraditi brzi novac. Najbrži način da zaradite brzi novac je da prodate neku stvar koju posjedujete bilo da se radi o nekoj umjetnini, satu, aparatu ili namještaju. Prodavati možete i stvari koje sami izrađujete, slike, umjetničke vjenčiće ili aranžmane, ostale predmete koji su dio vašeg hobija.

Pronađite na internetu oglasnik ili stranicu koja se bavi prodajom predmeta koji posjedujete ili koji sami izrađujete. Provjerite kako se kreću cijene sličnih predmeta kako biste formirali prodajnu cijenu u skladu sa tržišnim uvjetima. Registrirajte se na stranicu ili oglasnik, kreirajte oglas u kojem ćete opisati predmet koji prodajete, ubacite sliku, upišite prodajnu cijenu svoj kontakt kako bi vas kupci mogli kontaktirati.

Očekujte upite kupaca sa pitanjima na koje trebate imati spreman odgovor, pogotovo ako se radi o nekom aparatu. Za aparate kupci uobičajeno traže garancije, potvrde o zadnjem servisiranju i slično. Budite spremni da će vas zvati puno ljudi i imajte strpljenja, jer za svaku stvar postoji kupac koji će kupiti vaš predmet.

Brzi novac možete zaraditi i pružanjem usluge

Brzi novac možete zaraditi i pružanjem različitih vrsta usluga. Na primjer, student ste matematike i imate jako dobro znanje koje možete prenjeti nekom maturantu koji se priprema za završnu maturu. Objavite oglas na frekventnim internet stranicama ili društvenim mrežama da dajete instrukcije iz matematike ili drugog predmeta u kojem ste stručni i vrlo brzo javit će vam se učenici kojima su instrukcije potrebne ne samo za mature nego i za svakodnevno školovanje.

Ukoliko posjedujete stan u kojem ne koristite neku od soba, možete dati u najam sobu koju ne koristite. Posjedujete stan koji ne koristite, plaćate režije i slobodan je za izjamljivanje. Također, putem oglasnika ili društvenih mreža možete objaviti oglas da iznajmljujete sobu ili stan, čak i kuću i vrlo brzo očekujte pozive zainteresiranih budućih najmoprimaca.

Postanite tajni kupac i tako možete dobiti brzi novac u kratkom periodu. Komercijalne kompanije angažiraju ljude da obilaze trgovine konkurencije i obavljaju kupovinu konkurentskih proizvoda kako bi prikupili informacije o cijenama, deklaracijama i ostalim podacima konkurentskih proizvoda. Pratite oglase na stranicama za zapošljavanje i pronađite oglas na koji se javite.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (505 ocjena)