Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Superzajam

Superzajam, pojam brzog zajma

Što podrazumijeva Superzajam? Možemo slobodno napisati da pojam superzajma podrazumijeva; Novac koji je vidljiva na vašem računu u roku od svega 15 minuta nakon prijave za zajam. Za zahtjev zajma potrebna vam je samo osnovna dokumentacija poput osobne iskaznice. Superzajam je najjednostavnija opcija dolaska do brze novčane pozajmice kada vam je najpotrebnije. Kako pronaći brzi zajam baš za vas? Razne web stranice nude pregled raznih zajmodavaca i njihovih ponuda s iznosom kojeg nude i rokom otplate. Brzi zajam je zajam koji se ostvaruje preko interneta i to u najkraćem mogućem roku. Ovakav oblik zajmova je nastao iz potrebe koja je proizašla od ljudi koji se nađu u neočekivanim situacijama a nemaju vremena za čekanje na isplatu. Što su u biti brzi zajmovi? Oni su manji krediti koje možete posuditi tj. Dobiti bez čekanja u redu u banci. Zajmovi se posuđuju preko interneta i s minimalnom papirologijom. Brzi zajam možete čak i dobiti besplatno i bez ikakvih troškova, kamata i naknada.

Superzajam, prijava za zajam

Prijavljivanje za Superzajam ili online kredit je vrlo jednostavan proces. Potrebno vam je 10-ak minuta vašeg vremena, dobra internet veza, i vaši osobni podaci koji su potrebni pri registraciju na stranicu. Birate sami da li se želite registrirati na stranicu koja vam pronalazi najbolju ponudu zajmova ili na privatnu web stranicu zajmodavca za kojeg ste se odlučili. Što je superzajam? To je brzi zajam koji se ostvaruje putem interneta, nije velikog iznosa i uglavnom se traži za pokrivanje manjih troškova. Brzi zajmovi se najčešće traže u visini prosječne plaće što je iznos do maksimalno 4000 EUR  s rokom otplate do 18 mjeseci. Kada se prijavljujete za zajam, morate ispuniti prijamnicu na web stranici zajmodavca. Prijamnica se sastoji od osnovnih podataka poput imena i prezimena, adrese, OIB-a, IBAN-a, broja mobitela, maila. Nakon što ste odabrali svotu novaca koju želite i nakon ispunjenja prijamnice čekate svega par minuta na odgovor zajmodavca. Isplata dogovorene svote često sjeda već isti dan na računu uz naravno unaprijed dogovoren rok otplate. Za što možete iskoristiti zajam? Za razliku od banaka, online zajmodavac vas neće pitati na što želite potrošiti posuđeni novac.

Superzajam, sigurnost online zajmova

Mnogi se pitaju da li su zajmovi preko interneta sigurni? Odgovor je svakako. Mjesečno ugrubo jedan zajmodavac isplati do 2. 000 online zajmova. Mjesta skepticizmu nema, normalno je da postoje loša iskustva a do njih najčešće dođe jer se obje strane nisu razumjele. Prijevare se mogu dogoditi i u banci, tako da nema određenih pravila. Kako postoje negativna iskustva, naravno da postoje i pozitivna iskustva, a njih možete upravo pročitati na svakoj stranici određenog zajmodavca kao i ocjenu kvalitete. Na što svakako morate pripaziti? Ako vas online zajmodavac traži uplatu s vaše strane, i ako web stranica izgleda sumnjivo tj. Pomalo jeftino, to su prvi znaci da je riječ o prijevari. Da li se uvijek dobi traženi zajam? Superzajam je brzi zajam i ne bi trebalo biti nikakvih problema oko njegove isplate, no ako vam se zajmodavac nije odobrio zahtjev svakako možete uputiti pitanje zašto. Ponekad je dovoljno jedna krivo ispunjena stavka u prijavnici. Rokove otplate traženog zajma se dogovarate sa zajmodavcem, razradite detaljni plan otplate i držite ga se. Automatske otplate su uvijek dobra stvar je nikada nemate brige oko uplate. Superzajam je tu za vas da vas riješi financijskog problema. Prije traženja zajma svakako prođite sve detalje s vašim zajmodavcem.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (552 ocjena)