Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Studenski kredit

Studenski kredit, privatno školovanje

Znanje se danas skupo plaća, teško je ponekad podmiriti i troškove studija, troškove stručne literature, troškove hardvera, i naravno troškove života za vrijeme studiranja. Mnogi mladi će tražiti financijsku pomoć od svojih najbližih, roditelja osobito. Mnogi roditelji čak imaju i štednje koje su se otvarale sa svrhom uplate novaca za privatno školovanje. Što ako nemate roditelje koji vam mogu pomoći i ako ste prepušteni sami sebi? Studenski kredit je jedini realan odgovor. Iako mnogi studenti rade kako bi mogli sve balansirati, opet nekako novaca uvijek nedostaje. Studenski kredit, koja je njegova pozitivna strana? Prvo, razne banke nude pomalo različite studenske kredite, ali okvirno gledajući dosta slične. U suštini kao student s otplatom studenskog kredita možete započeti nakon završetka vašeg studija, nakon 3 godine ili možete iskoristiti još jednu godinu odgode što vam daje rok od 4 godine. Za vrijeme dok je odgoda plaćanja na snazi, kao student plaćate samo kamatu na kredit. Da li je to dobra stvar? Svakako, kamate nakon početnog perioda ne pridodaju glavnici.

Studenski kredit, ponuda kredita

Gotovo svaka banka nudi studenski kredit, na vama je da proučite čija vam je ponuda zapravo najviše primamljiva. Top banke za studenske kredite su: Zagrebačka banka, OTP banka, Privredna banka, Erste Banka, i Hrvatska poštanska banka. Mnogi studenti se pitaju za što mogu koristiti studenski kredit i da li ga opće mogu dobiti? Nenamjenski studenski krediti se isplaćuju na tekuće račune, i niti jedna banka ne kontrolira namjenu potrošnje izdanih novaca. S druge strane, određene banke u svojoj ponudi nude nenamjenske studenske kredite koji se isplaćuju direktno na račun institucije u kojoj se vi školujete ali nude i mogućnost isplate samo određenog dijela kredita na vaš tekući račun. Upravo zato je bitno da prije odluke o studenskom kreditu izdvojite si vrijeme i istražite više kredita u više banaka. Nazovite banku, dogovorite privatni sastanak s osobnim bankarom i prođite kroz sva pitanja koja vas zanimaju. Tako ćete jedino biti 100% sigurni u vašu odluku.

Studenski kredit, što moram znati

Studenski kredit također ima osnovne preduvjete kako biste ga mogli dobiti, a jedan od je naravno vaša kreditna sposobnost. Ako nemate redovne mjesečne prihode ne možete dobiti studenski kredit, ali će vam banka pružiti mogućnost da vaš roditelj ili neka treća osoba s odgovarajućom kreditnom sposobnošću bude korisnik vašeg kredita. Također, ako je kredit iznad 10. 000 eura banke će tražiti dodatna osiguranja poput jamca, police vašeg životnog osiguranja, ili hipoteke na nekretninu. Kredit se isplaćuje jednokratno za plaćanje školarine, dok se kredit za troškove vašeg studija obično isplaćuje u mjesečnim obrocima dok traje studij. Savjet da prije uzimanja kredita pokušate dobiti stipendiju za financiranje studija. Također obratite pažnju i iskoristite kreditne olakšice poput: subvencioniranih kamata, produženi rokovi otplate, ovakve olakšice se često nude na lokalnoj razini. Ponude vezane za studenske kredite je svugdje gotovo isti, no najviše opcija zadnjih godina svakako ima Zagrebačka banka jer ističe mogućnost ostvarivanja povoljnijih uvjeta za kredit, a to znači niže kamatne stope i duži rokovi otplate i sve to u suradnji s obrazovnim ustanovama. Upravo zato je Zagrebačka banka nekako najpopularniji izbor među studentima.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (525 ocjena)