Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

OTP banka

OTP banka, izbor banke

Izbor banke je svima težak proces, bilo da se radilo o otvaranju tekućeg računa, podizanju kredita ili nečeg drugog, banke često stvaraju blagu neugodu u svima nama. Iako mnogo banaka imaju moto kako su uvijek tu kada je potrebito, većina koristi ovakav način oglašavanja kao dobar marketinški trik. Naravno, među mnoštvom banaka na tržištu, uvijek ima par onih koje se izdvajaju sa svojim ponudama i poslovanjem, a upravo jedna od tih banaka je OTP banka. OTP je danas poznata kao vodeća banka u središnjoj Europi, i to upravo zahvaljujući svojim bogatim uslugama vezane za financijska poslovanja. Bilo da se radilo o kreditima, štednjama, pozajmicama, OTP je banka koja za svakoga nudi ponešto. Važno je naglasiti kako je OTP banka licencirani kreditni posrednik ovdje u Hrvatskoj, i kao takva je izbor mnogim građanima koji se odlučuju na proces dizanja kredita. Bilo da želite promijeniti banku, bilo da prvi put dižete kredit, ili možda vam je prvi put u banci, OTP je ovdje za vas i sva vaša pitanja. Također je bitno naglasiti da OTP upravo sada surađuje s državom RH kako bi pomogla svojim klijentima da otplate svoje kredite.

OTP banka, kreditno poslovanje

Krediti su nešto što čini većinu banaka. Svi mi kada pomislimo na kredite automatski prvo pomislimo na banke. Kao i kod svih banaka, kreditno poslovanje u OTP banki je također najistaknutiji dio posla. Krediti u OTP banci se odobravaju u sladu njihove politike poslovanja, a za razliku od ostalih banaka OTP banka drži do toga da je svaki klijent detaljno upućen u sve detalje kredita prije negoli dođe do odluke o podizanju kredita. Najpopularniji kredit u OTP banci je stambeni kredit, nudi povoljnije uvjete u odnosu na druge manje banke. OTP banka je također izbor mnogih koji se odlučuju prvi put podići kredit. Koji je razlog tome? Kreditni kalkulator, više konzultacija s kreditnim/financijskim stručnjacima jednostavno ulijeva povjerenje u postojeće i nove klijente banke. U OTP banci vi dobivate odgovor na svako pitanje i radi se na najboljoj soluciji kako bi klijent odabrao kredit po svojoj mjeri i potrebi. Dok se mnoge banke bore trenutno s otplatama kredita radi pandemije Covida, OTP kao licencirana kreditna kuća sa strane HNB-a surađuje s državom RH kako bi se klijentima koji imaju kredite pomoglo preoblikovati rate kredita sukladno novonastaloj situaciji. Upravo radi ovakvih stvari OTP kao banka ulijeva povjerenje u sve svoje stalne i buduće klijente.

OTP banka, sigurnost prije svega

OTP banka je sa svakim pravom zaradila poziciju vodeće banke u središnjoj Europi. Njihovo kreditno poslovanje za sobom ostavlja poveći broj zadovoljnih klijenata koji se često opet odlučuju na kredit kod njih. Ponuda pozajmica je također dostupna i prilagođena raznim potrebama građana. OTP je banka koja je shvatila da se moraju adaptirati prema potrebama trenutnih i novih klijenata i na taj način stvarati ponude koje će biti teško za odbiti. Ako se želite financijski oporaviti, ili ako želite možda investirati u nešto putem raznih kredita, slobodno se obratite OTP banci kako bi ste dobili odgovore na vaša pitanja. Moto koji krasi OTP banku bi zasigurno bio „siguran izbor za svakoga“, jer zaista, OTP banka vam čuva leđa i u doba pandemije, nešto što zaista ne možete reći za svaku banku. OTP je savršena banka za početnike koji tek ulaze u svijet banaka, kao i za one iskusne koji traže banku koja je jednaka njihovim potrebama.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (618 ocjena)