Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Splitska banka stambeni kredit

Splitska banka stambeni kredit, želja za vlastitim prostorom

Nema ljepšeg osjećaja nego kada se konačno osamostalite i odselite od doma. Mnogi mladi kao privremeno rješenje biraju podstanarstvo ili opciju da budu cimer nekome u nečijem prostoru. Polako, ali sigurno sve više mladih žudi za svojim osobnim prostorom koji će im dati sigurnost stanovanja. Što tada? Na tržištu kredita svakodnevno nas bombardiraju sa stambenim kreditima, ali kako se odlučiti i kako znati koja je opcija najbolja za vas? Postoje razni stambeni krediti koji su isto tako različito prilagođeni potrebama klijenata. Splitska banka stambeni kredit nudi sve što vam je potrebno za kupnju i useljenje u vaš novi životni prostor, jedino što trebate je doći s upitom o njemu. Put do vlastitog krova nad glavom ne mora biti kompliciran, razmotrite svoje mogućnosti i još danas se raspitajte o pogodnostima ponude Splitske banke i stambenog kredita. Splitska banka stambeni kredit u ponudi će vam izdvojiti par kredita z koje smatraju da bih vas mogli privući.

Splitska banka stambeni kredit, ponuda stambenih kredita

Kao i svaka banka, tako i Splitska banka stambeni kredit ima ponudu po mjeri od svakoga od nas. Splitska banka stambeni kredit nudi kredit u eurima, stambeni kredit uz potporu POS+ te stambeni kredit uz državnu subvenciju. Uz stambene kredite Splitske banke kupnja novog doma može biti uzbudljivo i sretno iskustvo. Kako znati što od navedenog vam odgovara? Ako želite stabilnost kao i sigurnost vezano za otplatu, onda uzimate stambeni kredit s fiksnom kamatnom stopom, a ako želite možda iskoristiti povoljniju situaciju na tržištu nekretnina i tako uštedjeti, onda je za vas kredit s promjenjivom kamatnom stopom. Splitska banka nudi kredite u eurima u kunama. Stambeni krediti u eurima, ako se odlučite za stambeni kredit u eurima onda iskoristite mogućnost kredita s fiksnom kreditnom stopom ili promjenjivom. Stambeni kredit u kunama se preporučuje uzimati s fiksnom početnom kamatnom stopom. Za pogodnosti stambenog kredita POS+ morate se obratiti banci kako bi vam banka znala reći sve o promjenjivim i efektivnim kamatnim stopama.

Splitska banka stambeni kredit, odluka

Odluka za dizanje kredita nikada nije jednostavna, nebitno o kojoj banci se radilo. Pomisao na vaš vlastiti prostor je odlična, no pomisao na otplaćivanje određene svote godinama baš i nije, zato Splitska banka stambeni kredit nastoji uvijek ponuditi najbolju ponudu svakome. Dopustite stručnom bankarskom timu da vas uvede u svijet analize i pokaže vam svoje mišljenje zašto je neki kredit dobar odabir za vas. Pripremite pitanja koja imate vezano za stambeni kredit i nemojte se ustručavati pitati ono što vas zanima, odluka o kreditu je velika stvar i morate znati sve prije nego se odlučite na ovako veliki korak. Splitska banka stambeni kredit stoji vam kao odgovor na sva vaša pitanja vezano za stambeni kredit. Dizanje kredita ne mora dolaziti s mučninom u želucu i glavom punom pitanja bez odgovora. Još danas kontaktirajte Splitsku banku i dogovorite osobnog bankara koji će vam pomoći pri odgovorima na vaše pitanja, i koji će vam također sugerirati ono što je najbolje vezano za vaše financijsko stanje. Imajte na umu da Splitska banka treba vas kao i vi nju.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (518 ocjena)