Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Splitska banka krediti

Splitska banka krediti, potreba za kreditima danas

Gotovo da ne postoji osoba koja nema neki oblik kredita danas, a ako i postoji sigurno je razmislila barem jednom o tome kako bi bilo lakše imati kredit. Krediti su postali normalni dio naših života, ovakav oblik financiranja je postao nešto što je neophodno kako bi si mogli priuštiti nešto, pokriti neki trošak, sagraditi nešto. No, krediti su dosta puta puno posla i ne znamo kojoj banci se obratiti s povjerenjem. Splitska banka krediti nam upravo daje odgovor na pitanje kojoj banci da se obratimo s povjerenjem kada su u pitanju krediti. Danas nas gotovo bombardiraju s ponudama kredita svugdje, bilo od reklama na tv-u pa na internetu, svugdje se nude krediti po mjeri osobe koja ga traži. Splitska banka krediti nudi rješenja za sva naše financijske probleme, jedino što moramo je odvažiti se napraviti prvi korak, a to je razmotriti koji kredit želimo i pomoću stručnog tima ga realizirati.

Splitska banka krediti, najbolji gotovinski i stambeni kredit

Splitska banka krediti su najbolji kada u obzir dolaze gotovinski i stambeni kredit, no u Splitskoj banci možete pronaći i ostale ponude raznih kredita koji vam možda trebaju ili zatrebaju u bližoj budućnosti. Od ponude kredita, Splitska banka nudi navedeno; Gotovinski kredit dostupan u eurima. Gotovinski kredit koji je dostupan za umirovljenike, gotovinski kredit za pomorce, gotovinski kredit dostupan za studente i novo uvedeni klik kredit. Kod stambenih kredita možete vidjeti ponudu stambenih kredita u eurima, stambeni krediti za pomorce, stambeni kredit uz državnu subvenciju ili stambeni kredit uz program POS+. Splitska banka krediti u ostaloj ponudi kredita nudi; auto kredite, kredite za individualne iznajmljivače u turizmu i lombardni kredit. Kao što možete vidjeti Splitska banka nudi široku lepezu kredita za svakoga, ono što vas od realizacije kredita dijeli je jedino kontaktirati banku i vidjeti što vama osobno najviše odgovara. Splitska banka je banka gdje se nude najbolji gotovinski i stambeni krediti.

Splitska banka krediti, ugovaranje kredita online

Odlazak u banku i čekanje na red za razgovor s osobnim bankarom može biti iscrpljujuće iskustvo, zato su Splitska banka krediti postali dostupni i online. Naveli smo među kreditima kako postoji Klik kredit, pitate se što je to? Klik kredit je kredit koji je moguće dogovoriti iz udobnosti vašeg doma, ili bilo gdje drugdje. Klik kredit nalazi najbolji kredit prema vašim potrebama i to uz najpovoljnije uvjete. Splitska banka krediti željeli su omogućiti svojim korisnicima i budućim klijentima lakši i brži pristup kreditima bez dugog čekanja u banci. Ono što također izdvaja Splitsku banku vezano za kredite je njihova moć zapažanja što ljudi žele, pa tako su prilagodili i papirologiju za različite kredite. Splitska banka ide pod motom da su s vama kada vam treba. Realno, svatko od nas se nađe u financijskoj situaciji za koju smo mislili da možemo izbjeći, upravo zato nam treba banka poput Splitske banke koja će nam najbrže moguće pomoći da riješimo bilo kakvu financijsku situaciju i budemo podmireni.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (552 ocjena)