Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste



PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Splitska banka krediti na ostatak primanja

Splitska banka krediti na ostatak primanja, posebni kredit

Splitska banka danas ima reputaciju kao jedna od boljih profesionalnih banaka u Hrvatskoj. Razlog nije jedino što je uvidjela prije drugih banaka potrebu za npr. Splitska banka krediti na ostatak primanja, nego su svoju reputaciju sagradili na uzornom poslovnom kodeksu. Ažurno djelovanje kada je potrebno, transparentno poslovanje, sve su to razlozi zašto je Splitska banka na samom vrhu po pitanju poslovanja s kreditima. Splitska banka krediti na ostatak primanja je nastao kao posebni kredit, on sjeda na zaštićeni račun bez dodatnih nameta i ostalih provjera, a Splitska banka je uvidjela potrebu za ovakvim kreditom kako bi riješili problem mnogih koji su se našli pred blokadom računa. Navedeni kredit je način kako da se građani izvuku iz neugodnosti blokade, a ovakva metoda je već pomogla tisućama klijenata Splitske banke. Imate blokadu, ili ste pred blokadom i ne znate kako se riješiti tog tereta? Upravo Splitska banka ima odgovor na vaše pitanje.

Splitska banka krediti na ostatak primanja, kodeks pomaganja

Kodeks Splitske banke uvijek naglašava kako je važno pomoći onima kojima je kredit zaista potreban. Splitska banka krediti na ostatak primanja omogućava pojedincima pred blokadu da vrate svoju financijsku stabilnost i krenu ispočetka. Većina banaka upravo zaboravi na vas kada ste pred ili u blokadi, te vam ne nude nikakva rješenja, ostali ste sami na sebi uz mogućnost možda potražnje neke online pozajmice ili kredita. Iako mnogi rješavaju navedeni problem upravo preko online brzih pozajmica ili kredita, imajte na pameti da su rokovi otplate prilično brzi i da vas opet mogu staviti u neugodni financijski položaj. Splitska banka radi upravo na suzbijanju one ideje da su banke samo ovdje kako bi imale korist od građana, baš suprotno ona radi na principu da se pomogne građanima bez obzira na njihovu financijsku situaciju. Ako ste i sami pred blokadom ili znate nekoga da se bori s blokadom, nemojte se ustručavati zatražiti Splitska banka krediti na ostatak primanja.

Splitska banka krediti na ostatak primanja, osigurajte kredit danas

Splitska banka krediti na ostatak primanja su zaista vrlo dostupni. Za ovakav kredit nije potrebno pregršt papirologije koja je inače potrebna za dizanje kredita. Radi se o posebnom kreditu, tako da je i sam pristup ovome kreditu pomalo drugačiji. Sve što morate imati uz sebe kako bi ste realizirali ovaj kredit je osnovna dokumentacija i morate dogovoriti konzultacije s osobnim bankarom. Bankar će vam u toku procesa objašnjavanja dati uvid u sve što morate znati, i realizacija kredita od dana kada ste došli u banku do isplate će biti gotova u roku tjedan dana. Splitska banka krediti na ostatak primanja je i ovdje uvidjela kako čekanje na novac za kredit ne bi trebao trajati duže od navedenog perioda. Splitska banka vam stoji na raspolaganju bilo da je riječ o navedenom kreditu, ili nekom drugom kreditu. Rado će poslušati vaše potrebe i ponuditi vam najbolje rješenje kako biste opet bezbrižno, bez financijskog tereta opet mogli živjeti punim plućima.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (528 ocjena)