Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank Varaždin

Gdje se nalazi Sberbank Varaždin

Sberbank jedna je od najvećih europskih banaka po prometu i tržišnoj kapitalizaciji, a jednaka je situacija i u Hrvatskoj. Banka u Hrvatskoj posluje od 2013. godine i to jako uspješno, nakon što je Volksbank preimenovana u Sberbank. Sa novim brendom, došla je i promjena vizualnog identiteta i izgleda poslovnica. Naravno osnovni razlozi zašto je Sberbank uspješna nisu vizualne promjene, već važne promjene u poslovanju. Veliki broj novih financijskih proizvoda, koji mogu pomoći velikom broju ljudi, neovisno o financijskim mogućnostima i potrebama. U Sberbank svatko može naći model i rješenje za svoje potrebe. Sberbank Varaždin otvorena je 2013. godine, a Sberbank Varaždin možete pronaći na adresi Ivana Kukuljevića Sakcinskog 6. Radno vrijeme poslovnice u Varaždinu je od ponedjeljka do petka, od 9 do 17 sati. Ljubazni i osposobljeni djelatnici, kao i ugodno okruženje uređene poslovnice olakšat će vam u odabiru modela financiranja. Na izbor su vam razne vrste kredita, kreditnih kartica, štednja, mirovinski fondovi, mjenjačnica itd.

Ponuda kredita u poslovnicama Sberbank Varaždin

Iako je po novom, kredite, tj. zahtjeve za kredite moguće slati i putem web stranice ali i u poslovnicama Sberbank Varaždin, ovdje ćemo se skoncentrirati na klasično predavanje zahtjeva i ugovaranje kredita u poslovnici Sberbank Varaždin. Vrhunski bankari su važni kada ugovarate kredit, jer će vam svojim iskustvom i savjetima pomoći u odabiru najboljeg rješenja za vas, s obzirom na vašu financijsku situaciju. Kod dolaska u poslovnicu morate pripremiti potrebnu dokumentaciju koju će vaš bankar uzeti u obzir prilikom procjene vaše kreditne sposobnosti. Svakako ponesite osobnu iskaznicu, OIB, 3 platne liste i ispunjenu i ovjerenu potvrdu poslodavca. Da bi se što bolje pripremili za dolazak, osobnog bankara možete kontaktirati i telefonski. Također na raspolaganju vam je i kreditni kalkulator, pomoću kojega možete napraviti informativni izračun za iznos kredita koji vas zanima. Ipak najbolju procjenu će vam odraditi bankar, a posebno će vam poslužiti kod izrade otplatnog plana. Uvijek si ostavite određenu rezervu, nemojte do kraja opteretiti svoju plaću. Stvari uvijek bolje funkcioniraju na papiru, pa svakako budite malo oprezniji kada su iznosi kredita i vaše mogućnosti u pitanju.

Sberbank Varaždin vodeća politika

Status i imidž koji Sberbank Varaždin ima, stečen je zbog velikog broja zadovoljnih klijenata. Kako se način života i životna filozofija mijenja, jednaki trendovi zahvatili su i tržište financija. Drugačiji radni odnosi, sve manje ljudi koji su zaposleni na neodređeno, kao i promjene u željama ljudi, uzrokovali su pojavljivanje novih proizvoda i izmjenu uvjeta za neke standardne financijske proizvode koji se mogu ugovoriti u banci. Upravo je Sberbank, pa logično i Sberbank Varaždin, vodeća banka u postavljanju novih trendova i korištenju tehnologija kako bi unaprijedila svoje proizvode kao i načine ugovaranja. Sada su vam osim standardnih kredita i pozajmica, na raspolaganju i novi proizvodi, kao i mogućnost da zahtjev za kreditom, pozajmicom, kreditnom karticom, štednju i poslove plaćanja možete odraditi i na web stranici, online i putem aplikacije na vašem mobilnom uređaju. Gotovinske kredite moguće je realizirati u eurima, a prednost je što će iznos kamatne stope biti jednak bez obzira na valutu. Iznos najvećeg mogućeg gotovinskog kredita je 40000 eura, i to bez naknade za obradu zahtjeva. Kamatne stope su od 4, 9 do 6, 6 posto godišnje. Sberbank vam nudi stambene kredite maksimalnog iznosa 250000 eura. Kamatna stopa kod stambenih kredita je 2, 6 posto, sa rokom otplate do 30 godina.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (701 ocjena)