Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank Požega

Gdje se nalazi Sberbank Požega

U Hrvatskoj, a jednako tako i u Europi, po prometu i sklopljenim financijskim ugovorima i kreditima, Sberbank jedna je od najvećih Europskih banaka. Nekadašnji Volksbank preuzet je od Sberbank Europe i preimenovan u Sberbank. Pod tim imenom banka posluje od 2013. godine i svakom sljedećom godinom bilježi sve veći rast kako u broju novih klijenata, tako i u ostvarenoj dobiti. 2013. godine sa novim brendom, naravno došla je i nova vizualna postavka i izgled poslovnica. Ipak same poslovnice, pa i Sberbank Požega, iako su vrhunski uređene i osiguravaju ugodno okruženje ne bi ništa značile bez vrhunskog i profesionalnog osoblja koje tamo radi. Naravno da vodeći utjecaj na imidž Sberbank banke imaju njezino stalno pomicanje granica u poslovanju i postavljanje novih trendova. Zbog dobrog osluškivanja želja klijenata, banka je uvijek u korak sa vremenom i potrebama klijenata. Svatko može pronaći nešto za sebe, paleta kredita i ostalih financijskih proizvoda prilagođena je za širok spektar klijenata. Među ostalima Sberbank Požega mjesto je gdje možete ugovoriti sve Sberbank proizvode.

Što se sve može ugovoriti u Sberbank Požega

Imidž koji Sberbank Požega ima podudara se sa cijelom Sberbank grupacijom. Nebitno da li svoje potrebe ugovarate u Sberbank Požega ili bilo kojoj drugoj poslovnici u RH, zbog pravila Sberbank da svugdje morate dobiti jednako kvalitetnu uslugu, moguća je situacija da su sve poslovnice na jednako dobrom glasu. Naravno taj status i imidž pronijeli su zadovoljni postojeći klijenti, kojih je svakim danom sve više. Sberbank na razini grupacije konstanto mijenja i nadopunjuje svoju ponudu, kako bi na pravi način odgovorili potrebama suvremenog klijenta. Na promjene na financijskom tržištu i tržištu rada, Sberbank je odgovorio proširenjem palete kredita i proizvoda. Također omogućila je ugovaranje i predavanje zahtjeva online, što smanjuje gužve u samim poslovnicama. Zbog tog rasterećenja, bankari u poslovnicama kvalitetnije i brže obavljaju svoje poslove. U poslovnici možete ugovoriti nenamjenske gotovinske kredite, kao i stambene kredite. Gotovinske kredite možete realizirati i u eurima. Novost je što će vam visina kamatne stope biti jednaka bez obzira koju valutu odaberete.

Kako ugovoriti kredit u Sberbank Požega

Iako je po novom, kredite, tj. zahtjeve za kredite moguće slati i putem web stranice, ovdje ćemo se skoncentrirati na klasično predavanje zahtjeva i ugovaranje kredita u poslovnici Sberbank Požega. Sberbank Požega nalazi se u Ulici Matice hrvatske broj 18. Radno vrijeme je od 9 do 17 sati od ponedjeljka do petka. U ovoj poslovnici možete ugovoriti apsolutno sve proizvode i to u direktnoj komunikaciji sa vrhunskim bankarima. Vrhunski bankari su važni kada ugovarate kredit, jer će vam svojim iskustvom i savjetima pomoći u odabiru najboljeg rješenja za vas, s obzirom na vašu financijsku situaciju. Kod dolaska u poslovnicu morate pripremiti potrebnu dokumentaciju koju će vaš bankar uzeti u obzir prilikom procjene vaše kreditne sposobnosti. Svakako ponesite osobnu iskaznicu, OIB, 3 platne liste i ispunjenu i ovjerenu potvrdu poslodavca. Da bi se što bolje pripremili za dolazak, osobnog bankara možete kontaktirati i telefonski. Također na raspolaganju vam je i kreditni kalkulator, pomoću kojega možete napraviti informativni izračun za iznos kredita koji vas zanima. Ipak najbolju procjenu će vam odraditi bankar, a posebno će vam poslužiti kod izrade otplatnog plana. Uvijek si ostavite određenu rezervu, nemojte do kraja opteretiti svoju plaću. Stvari uvijek bolje funkcioniraju na papiru, pa svakako budite malo oprezniji kada su iznosi kredita i vaše mogućnosti u pitanju.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (674 ocjena)