Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank nenamjenski krediti

Sberbank nenamjenski krediti ponuda

Sberbank nenamjenski krediti imaju nekoliko svojih prednosti. Vjerovatno ste se nekada našli u situaciji kada vam hitno treba novac. Bilo da se radi o nekom iznenadnom poslovnom putovanju, popravku automobila ili kupnji kućanskog aparata, Sberbank nenamjenski krediti mogu pokriti sve vaše potrebe do iznosa od 15 000 eura, a sve u roku od 2 radna dana. Na tržištu novca su se dogodile razne promjene, jednostavno uvjetovane svime što se događa u ekonomiji, na tržištu rada i prosječna životna filozofija kada je novac u pitanju. Danas se zauzeo stav da se praktički sve financira kreditima i otplatom na rate. Prosječnom klijentu teško je pomiriti potrebe i želja sa plaćom i kućnim budžetom. Zbog toga su banke morale odgovoriti na te zahtjeve ponudom različitih kredita, pa čak i snižavanjem količine papirologije i uvjeta koje klijent mora zadovoljiti. Sve to, plus povećanje sigurnosti na internetu omogućilo je Sberbank banci da na paletu svojih proizvoda doda i brzi online kredit, na veliko zadovoljstvo postojećih i budućih klijenata.

Sberbank nenamjenski krediti i svi uvjeti

Sberbank nenamjenski krediti mogu se podići bilo koja pravna osoba s ruskim rezidentom ili pojedinačni poduzetnik koji posluje u tom svojstvu najmanje 1 godinu od njihove državne registracije i nema nepodmirenih obveza prema banci ili drugim vjerovnicima. Sberbank nenamjenski krediti se daju na razdoblje do 1, 5 godine (do 3 godine za odvojene kategorije klijenata definirane internim regulatornim dokumentima banke) u rubaljima ili stranoj valuti, u novčanom obliku ili u obliku obveznica uz kolateral koji definira banka. Potreba za kolateralom i njegova struktura i iznos utvrđuju se pojedinačno za svakog klijenta, ovisno o tome je li klijent udovoljavao parametrima propisanim internim propisima banke. Kamatna stopa određuje se na temelju uvjeta na financijskom tržištu, pojedinačnih uvjeta zajma i solventnosti zajmoprimca. Iznos i struktura naknada utvrđuju se u skladu s uvjetima kreditiranja, osobitostima kreditirane transakcije i ostalim čimbenicima. Izvor otplate kredita je novčani tok od svakodnevnih proizvodnih i financijskih aktivnosti dužnika. Da biste dobili zajam, prijavite se u podružnicu Sberbanke u mjestu državne registracije vaše tvrtke.

Sberbank nenamjenski krediti i kako ih ugovoriti

Ovdje nećemo pričati o online ugovaranju kredita, koje ima mnogo dobrih strana. Ako ipak volite osobni kontakt i komunikaciju, Sberbank će vam u svojoj poslovnici omogućiti ugovaranje svih financijskih proizvoda. Direktna komunikacija sa odličnim bankarima svakako je prednost i razlika od online dogovaranja. Ovisno o tome što ćete odabrati, bankari će vam predložiti i naći najbolje rješenje za vas i obuhvatiti što nude i Sberbank nenamjenski krediti. Kako bi se Sberbank nenamjenski krediti ostvarili u Sberbank morate doći u poslovnicu i donijeti potrebnu dokumentaciju. Prvo treba reći kako će klijenti banke dobiti bolje uvjete kreditiranja. Od dokumentacije će vam biti potrebna osobna iskaznica, OIB, platna lista i potvrda poslodavca. Prije dolaska u banku možete pomoću kreditnog kalkulatora napraviti informativni izračun kredita i otplatnog plana. Otplatni plan je jako bitan element ugovaranja, tako da zajedno sa bankarom uvijek napravite takav otplatni plan koji će vam omogućiti uredno vraćanje obaveza. Nikad nemojte uzimati maksimalni iznos, tj. maksimalno si opteretiti plaću. Koliko god na papiru računica izgledala ok, život je nepredvidiv pa je dobro da si ostavite određene rezerve.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (620 ocjena)