Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank

Sberbank u Hrvatskoj

Sberbank jedna je od vodećih komercijalnih banaka u Hrvatskoj, a dio je grupacije Sberbank Europe, koja je prisutna na osam tržišta u Europi. Banka je u Hrvatskoj prisutna od 1997. godine, a pod ovim nazivom djeluje od 2013. godine. Banka svoju podršku i financijske proizvode nudi putem 31 poslovnice u 22 grada u RH. Vodeća je banka u pružanju inovativnih i drugačijih financijskih rješenja, bilo da trebate nenamjenska sredstva ili sredstva za kupnju kuće, stana i automobila. Također među prvim je bankama koja je ponudila i online kredite i pozajmice, te se tako prilagodila tržištu i klijentima koji sve više koriste internet kao mjesto dogovora i ugovaranje, kupnje i sl. Veliki broj ljubaznih i školovanih agenata, pomoći će vam u odabiru najboljeg financijskog rješenja, kao i otplatnog plana koji je jako bitan, kako vama tako i bankama. Treba naglasiti odličnu online i telefonsku podršku, koja će vam omogućiti da veliki broj nedoumica riješite i bez dolaska u poslovnicu.

Sberbank ponuda kredita i kako ih ugovoriti

Ponuda kredit je zaista raznovrsna, od nenamjenskih do namjenskih kredita. S obzirom na vašu kreditnu sposobnost i potrebe, sigurno ćete naći odgovarajući model kreditiranja i financiranja. Također krediti vam se nude u eurima. Gotovinske kredite možete dobiti u obje valute, a odlična je stvar što će vam kamatna stopa biti jednaka za euro kredite. Maksimalni iznos gotovinskog kredita je 40000 eura, bez naknade za obradu zahtjeva i sa kamatnom stopom od 4,9 do 6,6 posto godišnje. Sberbank vam nudi povoljne stambene kredite maksimalnog iznosa 250 000 eura, Kamatna stopa će u ovom slučaju biti 2,6 posto, sa rokom otplate do 30 godina. Procedura za realizaciju kredita je standardna. Potrebna vam je osobna iskaznica i OIB, kreditnu sposobnost provjeravat će vam agent na temelju vaših primanja i platnoj listi koju morate predočiti. Uz to ćete za kredite većih iznosa, trebati i potvrdu poslodavca. Naravno da bi realizirali Sberbank kredit, morate biti ili postati klijent banke. Ako ste kreditno sposobni za iznos i vrstu kredita koji tražite, slijedi vam potpis ugovora, kao i njegova solemnizacija kod javnog bilježnika. Nakon toga, u roku od dan dva, slijedi isplata novca na vaš tekući račun.

Ostali Sberbank financijski proizvodi

Osim velikog broja i raspona kredita koje vam se nude u Sberbank, nudi vam se i paleta raznih drugih financijskih proizvoda. Od happy štednje, dobrovoljnog mirovinskog fonda, ulaganja u dionice do multivalutnog tekućeg računa. Također Sberbank vam nudi i nekretnine po povoljnim cijenama, a koje su u vlasništvu banke. Dakle možete sa agentom u isto vrijeme dogovarati kupnju nekretnine i tražiti najbolju opciju za financiranje kupnje. Razvijena je i odlična mobilna aplikacija koja vam omogućuje upravljanje vašim računom preko mobilnog uređaja ili računala. Putem te aplikacije možete vršiti sve transakcije, plaćati račune, kupovati devize, a sve to bez naknade. Među zadnjim opcijama razvijena je mogućnost online ispunjavanja i predaje zahtjeva za kredit. Sve obavljate iz udobnosti vlastitog doma, a pri tom štedite dragocjeno vrijeme. Sve veći broj zadovoljnih klijenata, kao i sve veći udio u ukupnom prometu i ugovorenim kreditima na tržištu, Sberbanku svrstava na vodeće pozicije kada birate banku s kojom želite poslovati.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (506 ocjena)