Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank krediti

Online Sberbank krediti

Sberbank banka, kao i sve ostale komercijalne banke, morala je odgovoriti zahtjevima tržišta i klijenata, pa je ponudila Sberbank hr. Naime sve se brže živi i ljudi općenito imaju manje strpljenja i vremena čekati određene stvari. Sada više nego ikad vrijedi izreka “vrijeme je novac”. Vodeći se tom izrekom, među prvima je upravo Sberbank na svojoj web stranici ponudila mnoge opcije i alate koji mijenjaju dolazak u banku. Više ne morate dolaziti u poslovnicu kako bi obavili neku transakciju ili ugovorite pozajmicu i Sberbank krediti su mogući, već veliki dio stvari možete obaviti na Sberbank hr. Na web stranici možete pronaći sve bitne informacije koje vam trebaju. Gdje se nalazi poslovnica Sberbank u vašem gradu, radno vrijeme, novosti i nove financijske proizvode koje vam nudi banka, pa čak i kreditni kalkulator koji obuhvaća cijelokupnu ponudu koju omogućuju Sberbank krediti. Pomoću kreditnog kalkulatora možete napraviti informativni izračun kredita i rate kredita s obzirom na iznos koji posuđujete. Sberbank se konstantno trudi poboljšati svoju uslugu, posebno paletu usluga koje možete pronaći na web stranici.

Brzi Sberbank krediti

Sberbank krediti imaju nekoliko svojih prednosti. Vjerovatno ste se nekada našli u situaciji kada vam hitno treba novac. Bilo da se radi o nekom iznenadnom poslovnom putovanju, popravku automobila ili kupnji kućanskog aparata, Sberbank krediti mogu pokriti sve vaše potrebe do iznosa od 15 000 eura, a sve u roku od 2 radna dana. Na tržištu novca su se dogodile razne promjene, jednostavno uvjetovane svime što se događa u ekonomiji, na tržištu rada i prosječna životna filozofija kada je novac u pitanju. Danas se zauzeo stav da se praktički sve financira kreditima i otplatom na rate. Prosječnom klijentu teško je pomiriti potrebe i želja sa plaćom i kućnim budžetom. Zbog toga su banke morale odgovoriti na te zahtjeve ponudom različitih kredita, pa čak i snižavanjem količine papirologije i uvjeta koje klijent mora zadovoljiti. Sve to, plus povećanje sigurnosti na internetu omogućilo je Sberbank banci da na paletu svojih proizvoda doda i brzi online kredit, na veliko zadovoljstvo postojećih i budućih klijenata.

Sberbank krediti ponuda na web stranici

Naravno da na Sberbank hr osim ponude kredita, možete pronaći i sve ostale novčane proizvode koje vam banka nudi. Cijela web stranica napravljena je vrlo pregledno, pa ćete se bez problema snalaziti na njoj, pretražujući potrebne informacije. Na Sberbank hr možete pronaći sve informacije o dobrovoljnim mirovinskim fondovima, štednji, kreditnim karticama, a svakako je prednost što većinu tih proizvoda, kao što su Sberbank krediti, možete ugovoriti online ili preko mobilne aplikacije razvijene za potrebe Sberbank i njezinih klijenata. S obzirom da je sigurnost podataka na internetu dosegla potrebnu razinu, razumljivo je što sve veći broj klijenata svoje poslove sa Sberbank obavlja upravo online. Sberbank vam omogućuje i ulaganje u investicijske fondove, te ugovaranje životnog osiguranja i osiguranja pokretne i nepokretne imovine, ali i široku paletu prezentiranu kao Sberbank krediti. Također, na web stranici vam se nudi i prilika za zapošljavanje i ostvarivanje karijere. U svakom slučaju Sberbank prepoznaje potrebe svojih klijenata i shvaća važnost interneta, stoga ne čudi konstantan napredak digitalnog sadržaja i online ponude.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (571 ocjena)