Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank hr

Sberbank hr web stranica

Sberbank banka, kao i sve ostale komercijalne banke, morala je odgovoriti zahtjevima tržišta i klijenata, pa je ponudila Sberbank hr. Naime sve se brže živi i ljudi općenito imaju manje strpljenja i vremena čekati određene stvari. Sada više nego ikad vrijedi izreka “vrijeme je novac”. Vodeći se tom izrekom, među prvima je upravo Sberbank na svojoj web stranici ponudila mnoge opcije i alate koji mijenjaju dolazak u banku. Više ne morate dolaziti u poslovnicu kako bi obavili neku transakciju ili ugovorili pozajmicu i kredit, već veliki dio stvari možete obaviti na Sberbank hr. Na web stranici možete pronaći sve bitne informacije koje vam trebaju. Gdje se nalazi poslovnica Sberbank u vašem gradu, radno vrijeme, novosti i nove financijske proizvode koje vam nudi banka, pa čak i kreditni kalkulator. Pomoću kreditnog kalkulatora možete napraviti informativni izračun kredita i rate kredita s obzirom na iznos koji posuđujete. Sberbank se konstantno trudi poboljšati svoju uslugu, posebno paletu usluga koje možete pronaći na web stranici.

Sberbank hr krediti

Logično na Sberbank hr možete pronaći i ponudu raznovrsnih kredita. Krediti su ipak primarna akcija i posao svake banke, pa je i ponuda kredita najrazrađenija i različitija. Svatko može pronaći kredit koji mu treba, od gotovinskih nenamjenskih do stambenih kredita za kupnju i gradnju kuće, te kupnju stana. Iznosi kredita ovisit će o namjeni, pa ćete za gotovinski nenamjenski moći dobiti i do 40 000 eura, sa kamatnom stopom od 4, 9 posto i rokom otplate do 10 godina. Treba naglasiti kako je kamatna stopa ista, bez obzira da li uzimate euro kredit. Stambeni kredit ide i do 250 000 eura, sa rokom otplate do 30 godina i kamatnom stopom od 2, 6 posto. U ponudu na Sberbank hr uvršten je i kredit za koji vam treba jedan jedini papir. Za takozvani jednostavni gotovinski kredit trebate uz zahtjev za kredit, predati ispunjenu i ovjerenu potvrdu od poslodavca. Za izračun kredita i otplatnog plana možete kontaktirati bankara i to putem telefona i e-maila.

Ostala ponuda na Sberbank hr

Naravno da na Sberbank hr osim ponude kredita, možete pronaći i sve ostale novčane proizvode koje vam banka nudi. Cijela web stranica napravljena je vrlo pregledno, pa ćete se bez problema snalaziti na njoj, pretražujući potrebne informacije. Na Sberbank hr možete pronaći sve informacije o dobrovoljnim mirovinskim fondovima, štednji, kreditnim karticama, a svakako je prednost što većinu tih proizvoda možete ugovoriti online ili preko mobilne aplikacije razvijene za potrebe Sberbank i njezinih klijenata. S obzirom da je sigurnost podataka na internetu dosegla potrebnu razinu, razumljivo je što sve veći broj klijenata svoje poslove sa Sberbank obavlja upravo online. Sberbank vam omogućuje i ulaganje u investicijske fondove, te ugovaranje životnog osiguranja i osiguranja pokretne i nepokretne imovine. Također, na web stranici vam se nudi i prilika za zapošljavanje i ostvarivanje karijere. U svakom slučaju Sberbank prepoznaje potrebe svojih klijenata i shvaća važnost interneta, stoga ne čudi konstantan napredak digitalnog sadržaja i online ponude.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (543 ocjena)