Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank krediti uvjeti

Usluge vezane za Sberbank krediti uvjeti

Nova usluga omogućava klijentima da saznaju svoj najveći mogući iznos potrošačkog zajma i ograničenje kreditne kartice. Usluga se može koristiti prije podnošenja zahtjeva za zajam. Potencijal zajma već je koristilo milijun klijenata. Sberbank najavljuje početak otvorenog testiranja usluge Potencijal za zajam koja je stvorena kako bi poboljšala klijentsko iskustvo pojedinaca pri korištenju proizvoda kreditiranja. Nova usluga, koja je dostupna u mobilnoj aplikaciji i web verziji Sberbank Online, omogućava klijentima da saznaju svoj najveći mogući iznos potrošačkog zajma ili ograničenje kreditne kartice prije podnošenja zahtjeva za zajam. Pri odabiru proizvoda za pozajmljivanje važno je da klijenti znaju kakvu veličinu kredita banka može ponuditi, koliko brzo i pod kojim uvjetima ga mogu dobiti i koji su dokumenti potrebni. Potencijal zajma Sberbanke odgovara na ova pitanja, kao što su Sberbank krediti uvjeti, čineći odabir zajma prikladnim i razumljivim. Kreditni potencijal svakog klijenta procjenjuje se pojedinačno, što znači da mogu koristiti mogućnost posudbe u Sberbank koja je za njih najprikladnija i najkorisnija. Potencijal zajma omogućuje klijentima da samostalno odaberu bilo koji ponuđeni kreditni proizvod pod unaprijed odobrenim ograničenjima. Usluga je već dostupna u Sberbank Online za 90% korisnika, a u roku od tri mjeseca bit će dostupna svim klijentima. Više od milijun klijenata već je koristilo uslugu i zanimaju ih Sberbank krediti uvjeti. Potencijal zajma razvijen je u skladu sa Sberbank-ovom Strategijom razvoja maloprodaje za 2020. godinu koja predviđa personalizaciju usluga na temelju podataka banke o klijentima i više mogućnosti samoposluživanja u Sberbank Online.

Sberbank krediti uvjeti usluga

Sberbank nudi zajmove u sljedeće svrhe koji obuhvaćaju i Sberbank krediti uvjeti: zajmovi za obrtni kapital (financiranje svakodnevnog poslovanja, plaćanje poreza i carina, zakup, popravak, plaća, troškovi oglašavanja itd. ), kupnja dugotrajne ili nematerijalne imovine, financiranje kapitalnog popravka i modernizacije, istraživački i razvojni rad, unaprijed dizajnirani i dizajnerski radovi, širenje i konsolidacija poslovanja, otkup duga prema trećim stranama vjerovnicima (refinanciranje zajma), koji pokrivaju akreditive. Oblici zajma su bitni Sberbank krediti uvjeti. Uzimajući u obzir osobitosti kreditirane transakcije, novčane tokove dužnika i potrebe vaše tvrtke, Banka nudi sljedeće oblike kreditiranja: zajam s paušalnim iznosom kreditnih sredstava, revolving / nerevolving kreditni instrument, revolving kreditni instrument s diferenciranim stopama, okvirni kreditni aranžman s izdavanjem zajmova prema pojedinačnim ugovorima o zajmu i ugovori za revolving (nerevolving) kreditni aranžman sklopljen prema Glavnom sporazumu za okvirni kreditni instrument. Nakon što predate zahtjev vaš osobni bankar će ga uzeti u obradu i u roku jednog radnog dana ćete dobiti odgovor. Ako vam se odobri kredit, dobit ćete termin u najbližoj banci za potpisivanje ugovora i finiširanje cijelog procesa.

Sberbank krediti uvjeti i beneficije

Kreditni zajam Sberbank može podići bilo koja pravna osoba s ruskim rezidentom ili pojedinačni poduzetnik koji posluje u tom svojstvu najmanje 1 godinu od njihove državne registracije i nema nepodmirenih obveza prema Banci ili drugim vjerovnicima. Prije uzimanja kredita, zajma ili sličnog, istražite sve o Sberbank krediti uvjeti. Krediti se daju na razdoblje do 1, 5 godine (do 3 godine za odvojene kategorije klijenata definirane internim regulatornim dokumentima Banke) u rubaljima ili stranoj valuti, u novčanom obliku ili u obliku obveznica uz kolateral koji definira Banka. Potreba za kolateralom i njegova struktura i iznos utvrđuju se pojedinačno za svakog klijenta, ovisno o tome je li klijent udovoljavao parametrima propisanim internim propisima Banke i svim zadanim Sberbank krediti uvjeti normama. Kamatna stopa određuje se na temelju uvjeta na financijskom tržištu, pojedinačnih uvjeta zajma i solventnosti zajmoprimca. Iznos i struktura naknada utvrđuju se u skladu s uvjetima kreditiranja, osobitostima kreditirane transakcije i ostalim čimbenicima. Izvor otplate kredita je novčani tok od svakodnevnih proizvodnih i financijskih aktivnosti dužnika. Da biste dobili zajam, prijavite se u podružnicu Sberbanke u mjestu državne registracije vaše tvrtke.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (608 ocjena)