Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:05
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank kredit

Ponuda Sberbank kredit

Logično na Sberbank hr možete pronaći i ponudu raznovrsnih kredita. Krediti su ipak primarna akcija i posao svake banke, pa je i ponuda kredita najrazrađenija i različitija. Svatko može pronaći kredit koji mu treba, od gotovinskih nenamjenskih do stambenih kredita za kupnju i gradnju kuće, te kupnju stana. Iznosi kredita ovisit će o namjeni, pa ćete za gotovinski nenamjenski moći dobiti i do 40 000 eura, sa kamatnom stopom od 4, 9 posto i rokom otplate do 10 godina. Treba naglasiti kako je kamatna stopa ista, bez obzira da li uzimate euro kredit. Stambeni kredit ide i do 250 000 eura, sa rokom otplate do 30 godina i kamatnom stopom od 2, 6 posto. U ponudu na Sberbank hr uvršten je i Sberbank kredit za koji vam treba jedan jedini papir. Za takozvani jednostavni gotovinski kredit trebate uz zahtjev za Sberbank kredit, predati ispunjenu i ovjerenu potvrdu od poslodavca. Za izračun kredita i otplatnog plana možete kontaktirati bankara i to putem telefona i e-maila.

Kako ugovoriti Sberbank kredit

Status i imidž koji Sberbank ima, stečen je zbog velikog broja zadovoljnih klijenata. Kako se način života i životna filozofija mijenja, jednaki trendovi zahvatili su i tržište financija. Drugačiji radni odnosi, sve manje ljudi koji su zaposleni na neodređeno, kao i promjene u željama ljudi, uzrokovali su pojavljivanje novih proizvoda i izmjenu uvjeta za neke standardne financijske proizvode koji se mogu ugovoriti u banci. Upravo je Sberbank vodeća banka u postavljanju novih trendova i korištenju tehnologija kako bi unaprijedila svoje proizvode kao i načine ugovaranja. Sada su vam osim standardnih kredita i pozajmica, na raspolaganju i novi proizvodi, kao i mogućnost da zahtjev za Sberbank kredit, pozajmicu, kreditnu karticu, štednju i poslove plaćanja možete odraditi i na web stranici, online i putem aplikacije na vašem mobilnom uređaju. Gotovinske kredite moguće je realizirati u eurima, a prednost je što će iznos kamatne stope biti jednak bez obzira na valutu. Iznos najvećeg mogućeg gotovinskog kredita je 40 000 eura, i to bez naknade za obradu zahtjeva. Kamatne stope su od 4, 9 do 6, 6 posto godišnje. Sberbank vam nudi stambeni Sberbank kredit maksimalnog iznosa 250 000 eura. Kamatna stopa kod stambenih kredita je 2, 6 posto, sa rokom otplate do 30 godina.

Brzi Sberbank kredit

Brzi Sberbank kredit možete ugovoriti u nekoliko klikova preko interneta, u vremenu od samo dva radna dana. Prvo trebate biti klijent banke kako bi mogli zahtjev predati online. Sljedeći korak je da se registrirate na web stranici Sberbank banke, a tada vam se otvara opcija za brzi Sberbank kredit. Kako bi predali zahtjev i realizirali brzi kredit trebat će vam samo jedan papir, ispunjena i ovjerena potvrda poslodavca. Za ovaj kredit nećete morati platiti naknadu za obradu zahtjeva, a maksimalni iznos koji možete posuditi je 15 000 eura. Najduži rok otplate je 1 godina, tj. 18 mjeseci, a velika prednost ovih kredita je kamatna stopa koja je fiksna tokom cijelog vremena trajanja kredita. Nakon što predate zahtjev vaš osobni bankar će ga uzeti u obradu i u roku jednog radnog dana ćete dobiti odgovor. Ako vam se odobri kredit, dobit ćete termin u najbližoj banci za potpisivanje ugovora i finiširanje cijelog procesa.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (533 ocjena)