Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 14:18
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank brzi kredit

Sberbank brzi kredit online

Tržište novčanih sredstava konstantno napreduje u svojoj ponudi. Jedino tako može pratiti svjetske trendove ponude i potražnje, u ovom slučaju kredita i pozajmica. Cijela ekonomija je nestabilna, sve manje ljudi ima ugovore na neodređeno, a sama potrebe i mogućnosti klijenata se mijenjaju iz godine u godinu. Ono što je nekada bilo nezamislivo, danas se događa. Jedna od tih stvari je odobravanje kredita i klijentima koji nisu zaposleni na neodređeno. Svim tim trendovima morala je odgovoriti i Sberbank. Sberbank je napravila i korak više, pa je svojim sadašnjim i budućim klijentima ponudila i Sberbank brzi kredit. Osim brzine realizacije, Sberbank brzi kredit se ističe i u tome što zahtjev za kredit možete ispuniti i predati online. To vam dodatno olakšava posao, a i štedi vrijeme. Sberbank se potrudila kako bi proceduru predaje zahtjeva, ugovaranja i isplate novca svela na svega 2 radna dana, što je posebno važno ako novac trebate hitno.

Kako realizirati Sberbank brzi kredit

Sberbank brzi kredit možete ugovoriti u nekoliko klikova preko interneta, u vremenu od samo dva radna dana. Prvo trebate biti klijent banke kako bi mogli zahtjev predati online. Sljedeći korak je da se registrirate na web stranici Sberbank banke, a tada vam se otvara opcija za Sberbank brzi kredit. Kako bi predali zahtjev i realizirali brzi kredit trebat će vam samo jedan papir, ispunjena i ovjerena potvrda poslodavca. Za ovaj kredit nećete morati platiti naknadu za obradu zahtjeva, a maksimalni iznos koji možete posuditi je 15 000 eura. Najduži rok otplate je 1 godina, tj. 12 mjeseci, a velika prednost ovih kredita je kamatna stopa koja je fiksna tokom cijelog vremena trajanja kredita. Nakon što predate zahtjev vaš osobni bankar će ga uzeti u obradu i u roku jednog radnog dana ćete dobiti odgovor. Ako vam se odobri kredit, dobit ćete termin u najbližoj banci za potpisivanje ugovora i finiširanje cijelog procesa.

Sberbank brzi kredit i njegove prednosti

Sberbank brzi kredit ima nekoliko svojih prednosti. Vjerovatno ste se nekada našli u situaciji kada vam hitno treba novac. Bilo da se radi o nekom iznenadnom poslovnom putovanju, popravku automobila ili kupnji kućanskog aparata, Sberbank brzi kredit može pokriti sve vaše potrebe do iznosa od 15 000 eura, a sve u roku od 2 radna dana. Na tržištu novca su se dogodile razne promjene, jednostavno uvjetovane svime što se događa u ekonomiji, na tržištu rada i prosječna životna filozofija kada je novac u pitanju. Danas se zauzeo stav da se praktički sve financira kreditima i otplatom na rate. Prosječnom klijentu teško je pomiriti potrebe i želja sa plaćom i kućnim budžetom. Zbog toga su banke morale odgovoriti na te zahtjeve ponudom različitih kredita, pa čak i snižavanjem količine papirologije i uvjeta koje klijent mora zadovoljiti. Sve to, plus povećanje sigurnosti na internetu omogućilo je Sberbank banci da na paletu svojih proizvoda doda i brzi online kredit, na veliko zadovoljstvo postojećih i budućih klijenata.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (537 ocjena)