Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

RBA krediti

RBA krediti – razne varijacije kredita za sve vaše potrebe

RBA krediti se izdvajaju od ostalih kreditima po mnogim beneficijama koje dolaze s njima. Glavna prednost im leži u činjenici što su veoma praktični, imaju jednostavnu proceduru ugovaranja te se lako odobravaju i brzo isplaćuju na vaš račun. Ujedno, RBA kredite možete koristiti u bilo koje svrhe pošto su nenamjenski krediti.  Ovaj kredit je izvrsna opcija kada vam treba novac brzo i trenutno kod nenadanih situacija. U takvim slučajevima, ovakav kredit vam može dobro doći kada nemate financije da odmah sanirate iznenadne troškove.

RBA krediti – dostupni za sve građane svih životnih dobi

Dodatna pogodnost kod RBA krediti jest činjenica što ih možete zatražiti i putem interneta. Putem njihovog online obrasca možete se prijaviti za kredit bez potrebe odlaska u njihovu poslovnicu. Proces popunjava obrasca ne traje više od 15 minuta.  Samo ga popunite s vašim osobnim podacima, navedete koji iznos kredita vama treba te potom samo odredite koji vremenski rok otplate vama najviše paše u skladu s vašim mogućnostima. Nakon što ste im poslali svoj zahtjev u najkraćem roku će vam se javiti bankar iz banke kako bi vas obavijestiti o ishodu vaše prijave. Nakon uspješnog odobrenja, možete očekivati isplatu RBA kredita na vaš račun u najbržem roku.

RBA krediti – gotovinski i stambeni krediti

RBA krediti se mnogo razlikuju od ostalih gotovinskih i nenamjenskih kredita koji trenutno postoje na tržištu. Prvo što ih odvaja od ostalih je što RBA kredit dolazi po najpovoljnijim uvjetima od svih ostalih kredita koje druge banke nude. Mnogo su pojednostavili proceduru sklapanja ugovora te su smanjili količinu potrebne dokumentacije. Njihovi krediti se brzo odobravaju i još brže isplaćuju. Znaju da kada vam pod hitno trebaju dodatna sredstava, da je vrijeme ključan faktor. Ujedno zna se koliko naporno i stresno može biti proces sklapanja ugovora za kredit. Zato su tim iz RBA banke vam omogućili da brzo i jednostavno bez stresa dođete do novca kada to vam zaista i treba.

RBA krediti – zatražite svoj kredit online

RBA krediti vam omogućavaju da nikad brže dođete do dodatnih sredstava u svakoj prilici. Svakome od nas se mogu dogoditi nenadani troškovi za koje nismo uvijek spremni. Stoga imate na ponudi kredite od RBA banke koji vam mogu itekako poslužiti.  S njima možete pokriti prošla dugovanja za koje je došlo vrijeme da se saniraju, platiti hrpu neplaćenih računa, urediti vaš stan, kupiti si novi automobil ili platiti vjenčanje. Za što god da vam trebaju dodatna novčana sredstava, znate da uvijek možete računati na RBA kredite.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (584 ocjena)