Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Rba e pozajmica

Novo u ponudi RBA e pozajmica

Financijsko tržište se kao i sve oko nas mijenja. Potrebe ljudi se mijenjaju, treba nam sve više i što brže. Posebno mlađim generacijama, tj. generacijama kod tek slažu svoj život i pokušavaju nešto stvoriti. Nebitno da li se radi o gradnji kuće, kupnji stana ili automobila, odlasku na putovanje ili školovanju, za sve je potreban novac i to puno novca. Nekada je teško uskladiti želje i mogućnosti, međutim tržište novca znalo je odgovoriti današnjim klijentima. Odnedavno je u ponudi RBA e pozajmica. RBA e pozajmica ima nekoliko prednosti, a posebna je to što vam nudi predaju zahtjeva za pozajmicu ili kredit putem interneta. Sve veći stupanj sigurnosti koju nudi sami internet, kada je obavljanje transakcija i zaštita podataka u pitanju, omogućila je i bankama da svoje proizvode plasiraju na online platformu. Iako se e pozajmica nedavno pojavila na tržištu novca, sve je veći broj klijenata koji upravo na ovaj način ugovaraju svoje pozajmice i kredite. To je i logično kada znamo da se većina ugovaranja i ispunjavanje zahtjeva može obaviti iz udobnosti vlastitog doma.

RBA e pozajmica i kako ju realizirati

RBA e pozajmica prilagođena je svima, vrlo lako se ugovara i u svega nekoliko jednostavnih koraka. Kao što smo već naveli, RBA e pozajmica se dogovara na web stranicama RBA banke. Da bi mogli predati zahtjev za pozajmicu, kao prvi korak morat ćete odraditi registraciju na web stranici. Registrirate se pomoću vaše osobne iskaznice, a morat ćete biti i klijent banke. Dakle treba naglasiti kako pozajmicu nećete moći dobiti ako niste klijent banke. To je praksa koju imaju sve komercijalne banke na tržištu. Kada se uspješno registrirate, sljedeći korak će biti ispunjavanje zahtjeva za pozajmicu, a i „dokazivanje“ vaše kreditne sposobnosti. Agent će provjeriti vašu kreditnu sposobnost veoma brzo, kroz pola sata, koristeći priložene podatke o visini plaće, potvrdi poslodavca, troškovima na plaći itd. Ako vam pozajmica odobri, sa agentom ćete dogovoriti termin i lokaciju banke u kojoj ćete potpisati ugovor, nakon kojeg slijedi isplata novčanih sredstava na vaš tekući račun. Kao opciju RBA vam nudi i svoju RBA e poslovnicu, koja funkcionira tako da sve dogovarate putem video poziva iz udobnosti svog doma. To je svakako korak naprijed prema olakšavanju i pojednostavljivanju ugovaranja pozajmica i kredita.

RBA e pozajmica, tko ju može zatražiti i koji su uvjeti

RBA e pozajmica odgovorit će različitim financijskim izazovima, čak do iznosa od 40000 eura. Svatko može naći model i iznos koji mu odgovara. Međutim postoji i nekoliko zahtjeva kojima ćete morati udovoljiti. Prvenstveno da ste klijent banke i to uredan, u smislu plaćanja svojih obveza na vrijeme, da nemate nedozvoljeni minus i da ste u svakom smislu kreditno sposobni za iznos novčanih sredstava koje želite pozajmiti. Na taj se način banke štite od rizičnih klijenata, što je razumljivo. RBA e pozajmica može iznositi od 2000 eura do 40000 eura, sa fiksnom godišnjom kamatnom stopom od 5 posto ako je pozajmica u eurima. 5,63 posto je kamatna stopa ako za valutu pozajmice odaberete euro. Prednost e pozajmice je što nema naknade za obradu zahtjeva. U svakom slučaju ćete pozajmicu dobiti ako ste uredan klijent, a na vama je da zajedno sa agentom procijenite svoju financijsku situaciju kako bi što bolje odabrali svoj otplatni plan. To je važno kako bi tečno vraćali svoje mjesečne anuitete i ne doveli se u situaciju da ih ne možete ratiti. Ne vraćanje mjesečnih anuiteta može dovesti do većih problema, pa i ovrhe i blokade. To svakako izbjegnite, a za to vam može poslužiti odgoda otplate koju vam banka nudi, upravo kada niste u mogućnosti na vrijeme podmirivati svoje obveze.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (530 ocjena)