Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:22
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

E pozajmica

E pozajmica – online pozajmice dostupne za svakoga

Na današnjem tržištu su dostupne mnoge varijante kredita i zajmova, no najčešće se ljudi odlučuju za opciju e pozajmice koje su vrlo brzo postale popularne među korisnicima zbog mnogih njegovih karakteristika koja ima. Omogućuju svojim klijentima da brzo i jednostavno preko interneta odnosno online sklope ugovor za e pozajmicu bez potrebe odlaska u poslovnicu banke ili kreditne kuće. Na ovaj način daju mogućnost ljudima da od bilo kuda i bilo kada mogu na siguran način doći do novca kada im to najviše treba.

E pozajmica – brz i jednostavan proces sklapanja ugovora

E pozajmica se  može ugovoriti kod većina online banki i kreditnih kuća koje trenutno postoje na našim terenima. Ugovor može sklopiti preko njihovih online obrazaca koje možete pronaći na njihovim web stranicama. Sve što morate napraviti je popuniti njihov obrazac s vašim osobnim podacima, odrediti iznos pozajmice i rok otplate, te im nakladno poslati skenove vaših dokumenta na njihov email ili faks. Po završetku procedure će vam se javiti bankar koji će vas obavijestiti o odobrenju e pozajmice. Isplata pozajmice se uglavnom vrši već za 15 minuta.

E pozajmica – brza isplata gotovine na vaš tekući račun

E pozajmica je idealna solucija za rješavanje manjih financijskih problema koje su vas zahvatile. Omogućuju vam brzo i jednostavno rješenje bez da morate posjećivati banku. Dodatna prednost ovakvih pozajmica leži u činjenici što vam neće biti potrebno velika količina dokumenata. Prilikom ugovaranja kredita u banci svi znamo koliko raznih dokumenata morate prikupiti kao što koliko to može biti stresno iskustvo. No, kada se odlučite ugovoriti e pozajmice, sve što e vam trebati su vaša osobna iskaznica i kartica tekućeg računa. Neće vam trebati niti jamac niti ovjera vašeg poslodavca. Jedini uvjet koji morate ispunjavati je da ste stariji od 18 godina i da ste u radnom odnosu ili u mirovini, te da imate otvoren tekući račun na kojemu redovno primate svoju plaću ili mirovinu.

E pozajmica – ugovorite svoju pozajmicu već danas

Sigurno vam se jednom dogodilo da ste se našli u neugodnoj financijskoj situaciji gdje ste jedva sklapali kraj s krajem. Nakupilo vam se hrpu neplaćenih računa, imate popravke u kući za riješiti ili morate podmiriti neka prošla dugovanja, a vaša plaća ne može te troškove pokriti, a nemate nikoga od koga biste mogli posuditi taj novac. U tom slučaju e pozajmica vam može znatno pomoći pri rješavaju takvih problema. Zašto ne biste si priuštili miran san kada znate da to možete? Ugovorite svoju e pozajmicu već danas i riješite se svojih problema jednom zauvijek.

 

         
Ocjena: 4.5 / 5 (658 ocjena)