Koji iznos trebate?

2000 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

2 mjeseca 12 mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.116,40 kn, uz EKS 8,12%, iznos Premije 116,40 kn te iznos mjesečne rate 1.223,28 kn (5 rata).
Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 8,11%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice na korak do Vas

BRZE POZAJMICE LAKO OSTVARIVE

Napokon ste spremni krenuti prema naprijed i zaboraviti na sve probleme koji su vas dosad ograničavali. To je moguće jer ćete uz naše brze pozajmice imati više vremena na raspolaganju za sve ono što ste htjeli napraviti, a dosad niste mogli jer vas je nedostatak novca sprječavao. Brze pozajmice su sada lako ostvarive, bez čekanja i živciranja.

BRZA POZAJMICA NA KORAK DO VAS

Slogan naše tvrtke je brzo, učinkovito i efikasno. Možda nismo najjeftiniji, ali svojim korisnicima nudimo najbržu uslugu bez puno papirologije. Odlučite li se za naše usluge svoje novčane probleme možete zaboraviti i napokon krenuti prema naprijed.

Koliko brzo auti mogu voziti po autocesti tako brzo Vam možemo pomoći i osigurati brzu pozajmicu. Kompletnu uslugu možete dobiti preko interneta ili SMS-a. Od vas se samo traže vjerodostojni podaci i ispunjavanje molbe koja se nalazi na našem web portalu. Mi djelujemo na svakom koraku.

KONTAKTIRAJTE NAS JEDNOSTAVNO

Poznati smo tome što smo lako dostupni i što Vam želimo olakšati pristup kako bi što prije dobili željenu uslugu i riješili svoj problem. Kontaktirajte nas jednostavno