Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Raiffeisen brzi kredit

Raiffeisen brzi kredit i osnovne informacije

U skladu sa Zakonom, banka je obvezna pratiti poslovanje svakog klijenta primjenjujući sljedeće mjere: pratiti i provjeravati usklađenost poslovanja klijenta s predviđenom prirodom i svrhom poslovnog odnosa i transakcije, pratiti i kontrolirati usklađenost izvora sredstava s predviđenim izvorom sredstava koji je kupac naveo prilikom zasnivanja poslovnog odnosa i za transakcije, pratiti i provjeravati usklađenost poslovanja klijenta s njihovim uobičajenim opsegom poslovanja, redovito nadzirati i kontrolirati prikupljene dokumente i osobne podatke kupca i je li kupac postao ili prestao biti politički izložena osoba. Periodično osvježavanje osobnih podataka u evidenciji banke potrebno je za nesmetano poslovanje i održavanje međusobnog poslovnog odnosa. Obavezni osobni podaci koje je banka dužna bilježiti ako je u pitanju Raiffeisen brzi kredit je periodično osvježavanje osobnih podataka u evidenciji banke jer joj je potrebno za nesmetano poslovanje i održavanje međusobnog poslovnog odnosa. Obavezni osobni podaci za Raiffeisen brzi kredit koje je banka dužna bilježiti su sljedeći: podaci o identitetu (podaci sadržani u osobnom identifikacijskom dokumentu, poput osobne iskaznice ili putovnice), informacije o svrsi i predviđenoj prirodi poslovnog odnosa ili transakcije. Banka prikuplja i obrađuje spomenute podatke isključivo s ciljem sprječavanja pranja novca i financiranja terorizma, a takva obrada osobnih podataka, sukladno i u skladu sa Zakonom o sprečavanju pranja novca i financiranja terorizma, smatra se pitanjem od javnog interesa u skladu s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća.

Online Raiffeisen brzi kredit

Online bankarstvo (Internet bankarstvo) predstavlja Raiffeisen brzi kredit. Uštedite vrijeme i novac i upravljajte svojim financijama prema vlastitoj želji. Vaše vrijeme je dragocjeno! Ne trošite ga posjećujući poslovnice! Upravljajte svojim financijama putem internetskog bankarstva (iDIREKT internetsko bankarstvo) da biste obavljali svoje bankarske aktivnosti gdje i kada vama najviše odgovara – na poslu, u udobnosti vašeg doma, u kafiću ili gdje god imate pristup na računalo s internetskom vezom. Prednosti kada je u pitanju online Raiffeisen brzi kredit jesu i niži troškovi. Znatno niže naknade za transakcije u odnosu na plaćanja u podružnici, ali i ušteda vremena. Posjeti podružnicama svedeni su na minimum. Također, imate dostupnost financija 24/7. Budući da su vaši računi i ostale usluge dostupni 24 sata dnevno, više ne morate pratiti radno vrijeme poslovnica. Online ponude ne izostavljaju ništa. Dobijte personaliziranu ponudu za gotovinski zajam ili kreditnu karticu za manje od 5 minuta u vašem internetskom bankarstvu. Brza i jednostavna komunikacija s bankom: vodite razgovor u realnom vremenu s agentom pomoću značajke chata ili komunicirajte putem ovlaštene pošte (poruka poslana putem internetskog bankarstva). Odmah postajete e-Građanin (e-Građanin) i možete koristiti sve elektroničke usluge koje pruža sustav e-Građani (dostupno samo na hrvatskom jeziku).

Raiffeisen brzi kredit preko iDirekta

Siguran i jednostavan pristup internetskom bankarstvu i možete lako ostvariti Raiffeisen brzi kredit. U svrhu prijave i autorizacije on-line bankarstva (iDIREKT internetsko bankarstvo), preporučujemo organiziranje uređaja za provjeru autentičnosti mToken kao dio aplikacije pametnog telefona mojaRBA (uređaji iPhone i Android Phone). Ugovaranje mobilnog bankarstva mojaRBA dostupno je putem interneta, besplatno je i bez plaćanja mjesečne naknade do 30. travnja 2021. godine. Uz mToken možete koristiti dvije usluge on-line bankarstva – iDIREKT internetsko bankarstvo i mobilno bankarstvo mojaRBA! Da bi se prijavili u iDIREKT internetsko bankarstvo, klijenti koji ne koriste pametni telefon mogu organizirati upotrebu čitača kartica s debitnom ili kreditnom karticom kao jednako sigurno rješenje za identifikaciju korisnika. Više informacija dostupno je u vodiču za privatne osobe iDIREKT za internetsko bankarstvo (trenutno dostupan samo na hrvatskom jeziku). Kako putem interneta dogovoriti Raiffeisen brzi kredit i korištenje iDirekta? Jednostavno je! On-line bankarstvo (iDIREKT internetsko bankarstvo) može se organizirati putem interneta (mToken) ili u bilo kojoj poslovnici RBA (mToken ili čitač kartica). Tko može organizirati internetsko bankarstvo (iDIREKT internetsko bankarstvo)? Klijenti koji otvore ili su već otvorili euro ili devizni tekući ili žiro račun i vlasnici RBA kreditnih kartica.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (513 ocjena)