Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Privatni zajam

Privatni zajam osnove

Osnove su bitne kada je u pitanju privatni zajam. Kao što i samo ime govori, riječ je o zajmovima dobivenim od privatnog zajmodavca. Oni spadaju u jednu od dvije kategorije: zajmovi neinstitucionalnog zajmodavca (tj. ne banke ili kreditne unije) i studentski zajmovi koji ne dolaze od vlade. Poput tradicionalnih zajmodavaca, privatni zajmodavci nude privatni zajam za osobnu i poslovnu upotrebu. No budući da se ti zajmodavci uglavnom ne pridržavaju istog visokog regulatornog standarda kao i tradicionalni zajmodavci, oni obično pružaju lakši put do kvalifikacija onima koji imaju lošu ili nedovoljnu kreditnu sposobnost (i s manje papira). U nekim slučajevima mogu čak ponuditi povoljnije, fleksibilnije uvjete zajma (na primjer kraći rok otplate). Vjerojatno ste spremni posuditi bilo gdje, osim banke, ali nemojte isključiti banke u zajednici i lokalne kreditne zadruge. Te male institucije mogu biti voljne pozajmiti kad imate lošu kreditnu sposobnost. Umjesto da se suočite s rigidnim skupom pravila, razgovarajte s zajmodavcem i razgovarajte o svojim mogućnostima. Tradicionalni zajam od banke ili kreditne unije beskrajno je bolji od odlaska s grabežljivim zajmodavcem koji nameće pretjerane kamate i naknade.

Privatni zajam vrste

Dvije su osnovne vrste kada se analizira privatni zajam: osigurani i neosigurani. Neosigurani zajam ovisi o kreditnoj ocjeni zajmoprimca i kreditnoj povijesti i ne zahtijeva upotrebu imovine kao zaloga. Ako dužnik ima dobru kreditnu ocjenu, veće su šanse za odobrenje. To je zato što kreditna povijest i rezultat dužnika ukazuju na veliku vjerojatnost da će dužnik na vrijeme vratiti iznos koji duguje. Slično tome, ako dužnik ima lošu kreditnu ocjenu i negativnu kreditnu povijest, postoji velika vjerojatnost da neće dobiti odobrenje za financiranje. Neki primjeri neosiguranih zajmova uključuju zajmove s potpisom, zajmove do payday-a, neke zajmove na rate i gotovinske zajmove na kreditnim karticama. Osigurani privatni zajam ovisi o kreditnoj povijesti dužnika i kreditnoj ocjeni, ali i o vrijednosti imovine ili kolaterala, poput naslova vozila ili dijela opreme, koji zajmodavac koristi kao jamstvo. Primjer za to je zajam s tvrdim novcem. Da bi dobio sredstva, zajmoprimac mora založiti imovinu, poput automobila ili kuće, kao jamstvo. Zajmodavci s tvrdim novcem usredotočuju se na vrijednost imovine kao način za nadoknadu osnovnog iznosa i naknada za kamate ako dužnik na kraju ne ispuni svoje obveze.

Online privatni zajam

Osobni zajmovi mogu dolaziti od različitih zajmodavaca, ali privatni zajam obično je povezan s financiranjem od privatnih zajmodavaca ili izvaninstitucionalnih skupina. Iako mrežni zajmovi od privatnih zajmodavaca mogu imati veće kamatne stope, oni imaju niz prednosti: Za prijavu za privatni zajam vam nije potreban savršen kredit. Zajmoprimci koje su drugi zajmodavci odbili mogu možda dobiti privatni osobni zajam. Brzi postupak podnošenja zahtjeva to da privatni zajmodavci, posebno zajmodavci na mreži, obično imaju brz postupak prijave za zajam. Postupak brze odluke: privatni zajmodavci obično imaju brzi zaokret za odobravanje zajma. Privatni zajmodavci često imaju fleksibilne zahtjeve za zaduživanjem, možda ćete naići na veće stope privatnih zajmodavaca ako imate niske bodove. Privatni zajmovi dostupni su za školovanje, kupovinu kuće i još mnogo toga. Usporedite cijene različitih zajmodavaca kako biste bili sigurni da ćete dobiti najbolju ponudu. Zaduživanje s lošom kreditnom sposobnošću može biti izazov. Ne samo da je teže dobiti odobrenje od tradicionalnog zajmodavca, već biste mogli platiti više u obliku veće kamatne stope. Možda ste čuli da su privatni zajmovi dobra alternativa tradicionalnim zajmovima, a u nekim je slučajevima to istina. Razumijevanje mjesta i načina posudbe s lošim kreditom može vam pomoći da sigurno dobijete potrebna sredstva od pravog privatnog zajmodavca.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (624 ocjena)