Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Privatni krediti ponuda

Online privatni krediti ponuda

Neugodan je osjećaj kad znate da nemate novca za pokrivanje neočekivanih troškova. Ako su vam potrebna dodatna sredstva, privatni krediti ponuda možda će vam pomoći da krenete naprijed. Privatni krediti ponuda i zajmodavci: osobni zajmovi mogu dolaziti od različitih zajmodavaca, ali privatni zajmovi obično su povezani s financiranjem od privatnih zajmodavaca ili izvaninstitucionalnih skupina. Iako mrežni zajmovi od privatnih zajmodavaca mogu imati veće kamatne stope, oni imaju niz prednosti. Za prijavu vam nije potreban savršen kredit. Zajmoprimci koje su drugi zajmodavci odbili mogu možda dobiti privatni osobni zajam. Brzi postupak podnošenja zahtjeva. Privatni zajmodavci, posebno zajmodavci na mreži, obično imaju brz postupak prijave za zajam. Postupak brze odluke: privatni zajmodavci obično imaju brzi zaokret za odobravanje zajma. Postoji i ponuda kredita od strane NetCredita. Iako NetCredit ne uređuje privatne zajmove, proizvodi kreditiranja NetCredit izvrsne su mogućnosti za one koji traže zajam bez osiguranja kako bi izbjegli postavljanje kolaterala. Možete brzo provjeriti ispunjavate li uvjete za NetCredit osobni zajam ili kreditnu liniju i isti dan primiti odluku. Ako se odobre, tražena sredstva obično se deponiraju sljedeći radni dan ili prije.

Privatni krediti ponuda i razlika između osiguranog i neosiguranog kredita

Dvije su osnovne vrste kada se spominju privatni krediti ponuda: osigurani i neosigurani. Neosigurani kredit ovisi o kreditnoj ocjeni zajmoprimca i kreditnoj povijesti i ne zahtijeva upotrebu imovine kao zaloga. Ako dužnik ima dobru kreditnu ocjenu, veće su šanse za odobrenje. To je zato što kreditna povijest i rezultat dužnika ukazuju na veliku vjerojatnost da će dužnik na vrijeme vratiti iznos koji duguje. Slično tome, ako dužnik ima lošu kreditnu ocjenu i negativnu kreditnu povijest, postoji velika vjerojatnost da neće dobiti odobrenje za financiranje. Neki primjeri neosiguranih zajmova uključuju zajmove s potpisom, zajmove do payday-a, neke zajmove na rate i gotovinske zajmove na kreditnim karticama. Osigurani kredit ovisi o kreditnoj povijesti dužnika i kreditnoj ocjeni, ali i o vrijednosti imovine ili kolaterala, poput naslova vozila ili dijela opreme, koji zajmodavac koristi kao jamstvo. Primjer za to su privatni krediti ponuda s tvrdim novcem. Da bi dobio sredstva, zajmoprimac mora založiti imovinu, poput automobila ili kuće, kao jamstvo. Zajmodavci s tvrdim novcem usredotočuju se na vrijednost imovine kao način za nadoknadu osnovnog iznosa i naknada za kamate ako dužnik na kraju ne ispuni svoje obveze.

Privatni krediti ponuda kao studentski zajmovi

Kada je riječ o plaćanju fakulteta, karijere ili postdiplomskog studija, savezni privatni krediti ponuda mogu ponuditi nekoliko prednosti u odnosu na privatne studentske zajmove. Trebate zajam za plaćanje fakulteta? Prvo razmislite o saveznim zajmovima! Ako se prijavite za financijsku pomoć, vaša će škola vjerojatno uključiti studentske zajmove kao dio vašeg paketa financijske pomoći. Važno je razumjeti koje vrste kredita vam se nude. Općenito postoje dvije vrste studentskih zajmova – savezni i privatni. Savezni studentski krediti i savezni krediti roditelja: te zajmove financira savezna vlada. Privatni studentski krediti: ovi zajmovi su nefederalni zajmovi koje daje zajmodavac, poput banke, kreditne unije, državne agencije ili škole. Ako trebate posuditi novac za plaćanje fakulteta ili škole, započnite sa saveznim zajmovima. Federalni studentski zajmovi su u privatni krediti ponuda. Izravni subvencionirani zajmovi i izravni nesubvencionirani zajmovi. Roditelji su u potpunosti odgovorni za plaćanje tih zajmova, iako su uzeti da bi koristili studentima. Koje su razlike između federalnih i privatnih studentskih kredita? Federalne studentske zajmove daje vlada, uz rokove i odredbe utvrđene zakonom, koji uključuju mnoge pogodnosti (poput fiksnih kamata i planova otplate na temelju prihoda) koji se obično ne nude s privatnim zajmovima. Suprotno tome, privatne zajmove daju privatne organizacije poput banaka, kreditnih unija i državnih ili povezanih organizacija, a imaju uvjete i odredbe koje određuje zajmodavac. Privatni studentski zajmovi uglavnom su skuplji od federalnih studentskih zajmova.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (517 ocjena)