Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:32
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Studentski krediti

Studentski krediti, potreba za kreditom

Kada se govori o financiranju i odlasku na fakultet, to ne znači nužno samo plaćanje troškova studija nego već i na troškove života koji dolaze uz studiranje. Mnogo studenata danas mora i raditi i ići na studij kako bi mogli imalo pristojno živjeti, no što kada više ne mogu tako? Studentski krediti uvijek zvuče privlačno kada sve što želite je više vremena posvetiti sebi i studiju a manje poslu. Studentski krediti, kako doći do njih i kako znati da li ste dobar kandidat? Krediti za studente su dostupni gotovo u svakoj banci u Hrvatskoj, važno je jedino razmotriti koji kredit i koja banka vam nudi ono što vi želite. Rad i studiranje uzima mnogo energije mladima, tako da često prevagne ili jedno ili drugo, zašto? Mnogi poslodavci nažalost neće imati razumijevanje za studoše, i rokovi na fakultetu će se često poklopiti sa smjenama koje se nažalost ne mogu mijenjati. Naravno, alternativa ovom scenariju su svakako krediti za studente.

Studentski krediti, kako funkcionira

Studentski krediti funkcioniraju na sljedeći način, na vaš studentski račun se mjesečno isplaćuje unaprijed određena svota novaca, a nakon što vi završite studij nakon 3 ili 4 ili 5 godina tada kreče njegova otplata. Prema istraživanjima provedenog među studentima, banka koja je na vrhu pri izboru studentski krediti je svakako Zagrebačka banka. Koji su to krediti koji privlače studente u Zagrebačku banku? Ponuda studentskog kredita za financiranje školarine i studentski kredit za financiranje troškova života. Prvi navedeni kredit mogu podići svi studenti preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija, kredit može biti do 20000 eura. Kredit se podiže u ukupnom iznosu troškova školarine za sve godine vašeg studija tj. Gleda se po tome koliko godina planirate ići na studij. Isplata se događa početkom svake akademske godine u određenom iznosu školarine za godinu studiranja. Drugi kredit koji je sam po sebi dosta privlačnog naziva, kredit za financiranje troškova života također mogu dići studenti preddiplomskih, diplomskih, i poslijediplomskih studija, a iznos ovisi o tome koliko želite mjesečno dobivati na račun.

Studentski krediti, odluka za kredit

Odluka za kredit ne mora nužno biti ovdje primjerom navedena Zagrebačka banka. Ostale banke koje također spadaju među popularne banke za studentski krediti su: Privredna banka Zagreb, Splitska banka, Hrvatska poštanska banka, Erste banka. U čemu se razlikuju krediti u navedenim bankama? U isplatama i rokovima otplate. Opcija više novaca na dulji rok otplate je uvijek više privlačan, iako i manje novaca i brži rok otplate također ima svojih čari. Studentski krediti, kako se odlučiti? Razmotrite kredite u top navedenim bankama, zatražite povratni poziv iz banke ili osobni sastanak s bankarom i vidite svoje mogućnosti i iznesite svoje želje. Pravilnom analizom banka će vam ponuditi ono što je najbolje za vas i njih i od tud možete krenuti razmatrati koji kredit vam najbolje odgovara. Kredit je svakako dobar način koji vam omogućuje financiranje studija i troškove života dok se vi možete fokusirati na svoju budućnost. Imajte na umu da sa strane banke uvijek imate financijsku podršku, čak i ako nemate uvjete za kredit. Studentski kredit se može dići i preko vaših staraca ili treće kreditno sposobne osobe.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (647 ocjena)