Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Privatna pozajmica novca

Privatna pozajmica novca osnove

Kao što i samo ime govori, privatna pozajmica novca, riječ je o zajmovima dobivenim od privatnog zajmodavca. Oni spadaju u jednu od dvije kategorije: zajmovi neinstitucionalnog zajmodavca (tj. ne banke ili kreditne unije) i studentski zajmovi koji ne dolaze od vlade. Poput tradicionalnih zajmodavaca, privatni zajmodavci nude razne zajmove za osobnu i poslovnu upotrebu. No budući da se ti zajmodavci uglavnom ne pridržavaju istog visokog regulatornog standarda kao i tradicionalni zajmodavci, oni obično pružaju lakši put do kvalifikacija onima koji imaju lošu ili nedovoljnu kreditnu sposobnost (i s manje papira). U nekim slučajevima mogu čak ponuditi povoljnije, fleksibilnije uvjete zajma (na primjer kraći rok otplate). Vjerojatno ste spremni posuditi bilo gdje, osim banke, ali nemojte isključiti banke u zajednici i lokalne kreditne zadruge. Te male institucije mogu biti voljne pozajmiti kad imate lošu kreditnu sposobnost. Umjesto da se suočite s rigidnim skupom pravila, razgovarajte s zajmodavcem i razgovarajte o svojim mogućnostima. Tradicionalni zajam od banke ili kreditne unije beskrajno je bolji od odlaska s grabežljivim zajmodavcem koji nameće pretjerane kamate i naknade i od njega se privatna pozajmica novca razlikuje.

Privatna pozajmica novca u banci

Je li privatna pozajmica novca ostvariva u bankama? Ako se zadužujete za obrazovanje, postoje dvije osnovne vrste zajmova: savezni zajmovi koje daje država i privatna pozajmica novca od nesudržavnih zajmodavaca, uključujući banke i kreditne unije ili državne agencije. Savezni zajmovi često su vaša najbolja opklada ako imate lošu kreditnu sposobnost, jer im nije potreban kreditni ček (osim PLUS zajmova) i nude fiksne kamatne stope i planove otplate na temelju prihoda. Tipično je pametno iscrpiti te izvore prije nego što se obratite privatnim studentskim zajmovima. Međutim, postoje ograničenja u iznosu koji posudite svake akademske godine i tijekom studija. Ako vam treba više novca i želite birati između fiksne i promjenjive kamatne stope, to potencijalno možete dobiti putem privatnog zajma. Većina studenata ima malo ili nimalo prihoda ili kreditne povijesti, što banci otežava dokazivanje da imate mogućnost otplate studentskog zajma. Međutim, možda ćete imati sreće dobiti privatni zajam od banke u zajednici, kreditne unije ili tvrtke za financijske usluge. Da biste dobili odobrenje kod privatnog zajmodavca, vjerojatno ćete se morati prijaviti izravno putem banke ili druge financijske institucije i proći kreditnu provjeru. Ako su vaša vlastita kreditna izvješća loša, možda ćete morati zatražiti zajam kod financijski utemeljenijeg vlasnika kredita (koji preuzima sve rizike zaduživanja kod vas) kako biste povećali šanse za odobrenje.

Smatra se da je studentske zajmove lako dobiti i teško ih je vratiti. Posudite što je manje moguće i razmislite kako ćete moći vratiti te zajmove nakon završetka studija.

Privatna pozajmica novca od prijatelja ili obitelji

Toje privatna pozajmica novca koju podižete od ljudi koje poznajete. Prijatelji ili članovi obitelji s dodatnim novcem možda će vam biti spremni dati osobni ili poslovni zajam. Prednosti obiteljskog zajma (ili kredita od prijatelja) su u tome što osoba s lošim kreditom često može osigurati nižu kamatnu stopu, kraće ili duže uvjete otplate zajma nego što bi to ponudila banka te mogućnost privremenog zaustavljanja ili smanjenja plaćanja tijekom financijska kriza. Da biste izbjegli nesporazume koji mogu oštetiti osobni odnos s vašim zajmodavcem, započnite s detaljnim, iskrenim razgovorom koji jasno iznosi očekivanja zajma. Zatim, pribavite formalni ugovor o zajmu u pisanom obliku koji obuhvaća privatna pozajmica novca, uvjete otplate, troškove kamata i potencijalnu uporabu kolaterala ili usluge treće strane koja izvještava o plaćanju u kreditne biroe. Izvještavanje uplata u zavode može vam pomoći obnovite kredit, pružajući vam više mogućnosti financiranja u budućnosti. Privatni zajmodavci često imaju fleksibilne zahtjeve za zaduživanjem. Možda ćete naići na veće stope privatnih zajmodavaca ako imate niske bodove. Privatni zajmovi dostupni su za školovanje, kupovinu kuće i još mnogo toga. Usporedite cijene različitih zajmodavaca kako biste bili sigurni da ćete dobiti najbolju ponudu. Ako vam više od ovoga odgovara uzimanje pozajmice po dogovoru od nekoga koga poznajete, birajte obitelji i prijatelje s kojima ste u dobrim odnosima.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (644 ocjena)