Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmica novca

Pozajmica novca i kako ju ostvariti

Pozajmica novca nikada vam ne bi trebali biti prva opcija, već krajnje sredstvo za hitne fondove. Pozajmica novca smije se koristiti samo u vrijeme nužde, jer ako ne uspijete vratiti to može utjecati na vašu kreditnu ocjenu. Nikada se ne prijavljujte za pozajmicu novca da biste kupili nešto bez čega možete živjeti, poput prijenosnog računala ili odmora, osim ako to nije nekako presudno za način na koji zarađujete za život. Morate razumjeti naknade i troškove i sve što one nose. Zvuči dovoljno očito, ali mnogi ljudi i dalje nisu svjesni naknada nastalih prilikom podnošenja zahtjeva za brzo osiguravanje pozajmica. Iako izgleda izravno, mnogi zajmodavci pakiraju svoje ugovore o kreditu s varljivo pojednostavljenim uvjetima i odredbama. Odgovorni zajmodavci, daju naknade koje su uvijek prikazane na kalkulatoru kredita, tako da u potpunosti razumijete uvjete otplate. Ne posuđujte više nego što vam treba. Posudite samo iznos koji vam treba u trenutku prijave. Vrlo je primamljivo posuditi do ponuđenog iznosa, ali uzmite u obzir naknade koje ćete platiti kasnije kada pozajmica mora biti vraćen. Što više posudite, to će vas više koštati da ga vratite. To što možete imati više, ne znači da biste trebali!

Pozajmica novca i njene beneficije

U slučaju nepredviđenih financijskih poteškoća, važno je reagirati na vrijeme i što prije riješiti svoje financijske obveze, stoga su brze pozajmice idealni za brzo rješavanje vaših neplaniranih financijskih poteškoća. Primarna prednost pozajmica novca je ta što ćete odmah dobiti odluku o ponudi pozajmica i to da ćete uspjeti brzo ćete dobiti novac. Podrazumijeva se da za rješavanje neočekivanih računa, prijave moraju biti brze kako bi pojedinci mogli dobiti brza sredstva za plaćanje dugova i što prije ostvarili pozajmice. S nekim aplikacijama, nakon što vaša prijava bude prihvaćena, novac možete primiti na račun do sljedećeg radnog dana, što vam omogućuje da živite svoj život kako je planirano. Kad nema dovoljno osobnih sredstava, održavanje svakodnevnog života može biti teško. Svakodnevni život može postati vrlo izazovnim kad se pojave neočekivani troškovi, a vi si u konačnici ne možete priuštiti da ih platite. Nepodmirivanje troškova može negativno utjecati na vašu kreditnu ocjenu, što će vam uzrokovati buduće financijske probleme pri traženju pozajmica novca u budućnosti. Uz brze gotovinske pozajmice možete pratiti sve svoje troškove, omogućujući vam da održite stabilan kreditni rezultat.

Pozajmica novca i kako ju ostvariti

Razumije se da pristup kreditima može biti izazov. Zbog toga postoje zahtjevi za ostvarenje pozajmica novca koji su to učinili što jednostavnijim i ugodnijim. Mrežni pružatelji pozajmica kažu da ne morate prisustvovati sastanku s našim timom ili posjetiti financijsku podružnicu da biste podnijeli zahtjev. Samo ispunite internetski obrazac za prijavu! Nakon što se odobri vaš kredit, primit ćete sredstva na svoj račun najkasnije sljedeći radni dan. Kako se mogu prijaviti za zahtjev za ostvarenje pozajmica novca? Nepredviđeni troškovi nastaju iznenada i brzo. Dakle, vjerujemo da bi dobivanje sredstava trebalo biti jednako jednostavno. Da biste se prijavili za brzi kredit, morat ćete izvršiti samo četiri jednostavna koraka koji uključuju sljedeće: osobni podatke, pojedinosti za kontakt, pojedinosti o zaposlenju, financijske detalje. Navedeni podaci trebaju za identifikaciju i za provođenje potrebnih provjera kreditne sposobnosti. Na kraju registracije morat ćete aktivirati svoj račun klikom na vezu koja se šalje na vašu e-poštu i unošenjem lozinke koja se šalje na vaš mobitel na odredišnoj stranici za potvrdu računa. Nakon popunjavanja svih potrebnih polja izračunati će vašu kreditnu ocjenu. U roku od nekoliko sekundi znat će mogu li vam posuditi pozajmice.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (636 ocjena)