Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:14
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmnice

Pozajmnice kao rješenje financijskog problema

Uvijek je problem bio pomiriti financijske mogućnosti i budžet sa potrebama i željama. To posebno vrijedi za mlađu populaciju koja je u životnoj situaciju kada stvara dodatnu vrijednost, kuću, stan, jednostavno rečeno slaže financijske kockice. Iz tih razloga od kada se novac uveo kao sredstvo plaćanja, postoje pozajmice i krediti. Pozajmnice vam mogu pomoći da prebrodite manjak prihoda ili višak troškova i udara na vaš kućni budžet. Na financijskom tržištu možete pronaći više opcija i načina kako posuditi novac. Naravno uz to što novac možete posuditi od rodbine i prijatelja, nude vam se klasične opcije poput pozajmnice i kredita u bankama. U svijetu su već nekoliko godina, a u Hrvatskoj nedavno u opticaju i brze online pozajmice. Naravno vaš odabir zajmodavca ovisit će o vašoj kreditnoj sposobnosti, visini plaće, iznosu koji želite pozajmiti i brzini kojom želite realizirati pozajmicu ili kredit. Online pozajmica idealno je rješenje i ima nekoliko prednosti. Naime jako se brzo realizira, a papirologija potrebna za realizaciju svedena je na minimum.

Online pozajmnice

Online pozajmnice taman su izbalansirane na način da ćete moći pozajmiti veće iznose nego što bi mogli kod rodbine, a sa puno manje potrebne papirologije nego kod banaka. Ioako je ovakva vrsta pozajmica novost na našem tržištu novca, sve je veći broj zadovoljnih klijenata, jer je prvi uvjet odavno ispunjen. A prvi uvjet da bi se pozajmnice ugovaralo online, sigurnost podataka na internetu morala je biti dovedena do nepobitno sigurne i pouzdane. Sve je veći broj tvrtki registriranih za poslove posuđivanja novca i preporuka je poslovati samo sa takvim zajmodavcima. Većina zajmodavaca na početku će vas tražiti da se registrirate na njihovim web stranicama, jer je registracija uvjet za ispunjavanje i predavanje zahtjeva za pozajmicu. Za registraciju će vam biti potrebna preslika osobne iskaznice, kao i selfie na kojem ćete vidljivo držati osobnu iskaznicu. Nakon uspješne registracije biti ćete u mogućnosti ispuniti i predati zahtjev za pozajmicu. Zahtjev će vam se obraditi jako brzo, nekada i u roku od pola sata, a ugovor za potpis dobit ćete na vašu e-mail adresu. Kada ugovor potpišete, isplata vam slijedi isti ili idući radni dan. Iznosi online pozajmica idu i do 4000 EUR, sa rokom otplate od 18 mjeseci

Tko može dobiti online pozajmnice i na što obratiti pažnju kod ugovaranja

Nebitno da li ste zaposleni, nezaposleni, blokirani ili u mirovini, online pozajmnice mogu realizirati svi. Naravno vaša financijska situacija i kreditna sposobnost definirati će maksimalni iznos pozajmnice koji možete realizirati. Kod uzimanja pozajmica pripazite na otplatni plan. Sa agentom dogovorite optimalni otplatni plan, kako bi bez problema mogli vraćati mjesečne rate. Dakle pozajmicu uzimajte jedino kada vam stvarno treba i iznos neka bude realan vašim primanjima i financijskoj situaciji. Uvijek birajte registrirane zajmodavce, a dostupne podatke o zajmodavcu uvijek provjerite kako bi se zaštitili od moguće prijevare. Prijevare su rijetke, ali ipak postoji mogućnost pa valja pripaziti. Također birajte povoljne zajmodavce, tj. one koji imaju najmanje iznose kamatne stope i naknade za obradu zahtjeva. To će utjecati na konačni iznos novca koji morate vratiti. Ako slučajno upadnete u problem sa vraćanjem, odmah to javite agentu i sa njim dogovorite odgodu otplate, kako ne bi došlo do komplikacija i ovrhe. Odgoda plaćanja jedan je od instrumenata koji vam nude zajmodavci, tako da ga svakako iskoristite ako vam bude trebalo. Pozajmica može biti odlična ako ju pametno iskoristite, pa budite odgovorni ako ju već morate uzeti.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (650 ocjena)