Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice na rate

Gdje realizirati pozajmice na rate

Život je pun nepredviđenih situacija, a ista je stvar i sa kućnim budžetom i financijama. Često nam iskrsne nekakva situacija za koju hitno trebamo novce, koje nemamo u tom trenu. Zbog toga se kao rješenje nude pozajmice na rate. Pozajmice na rate možete ostvariti na nekoliko načina, tj. kod nekoliko zajmodavaca. Općepoznato mjesto gdje ćete tražiti pozajmice su banke, dok su se u novije vrijeme pojavile i druge opcije u vidu zajmodavaca koji nude pozajmice na internetu. U svijetu ovakvi zajmodavci posluju već godinama, dok je u Hrvatskoj to relativno nova stvar. Međutim iako su online pozajmice nova stvar, već su prepoznate od velikog broja zadovoljnih korisnika. Do sada se s pravom vjerovalo samo bankama kada su pozajmice u pitanju, međutim i ostali zajmodavci se polako prepoznaju kao sigurni i pouzdani. Naposlijetku morali su se registrirati za obavljanje poslova vezanih za pozajmice i kredite. Nekoliko je prednosti kod ovakvih pozajmica, a većina ih proizlazi iz same činjenice što se sve ugovara online.

Kako realizirati pozajmice na rate

Ugovarali pozajmice na rate kod banaka ili ostalih tvrtki registriranih za davanje pozajmica i kredita, treba reći da ćete u oba slučaja to odraditi online. Novi zajmodavci koji su se pojavili na tržištu tražit će, kao i banke, vašu registraciju na njihovim web stranicama. Princip je sličan, a za registraciju će vam biti potrebna osobna iskaznica i OIB. Dio koji spada pod registraciju je i verifikacija prijave, preko aplikacije pomoću koje se verificiraju osobni dokumenti. Za cijeli proces trebate imati i e-mail adresu i broj telefona. Nakon toga slijedi popunjavanje zahtjeva za pozajmicu, a sve to možete i u suradnji sa agentom. Kada predate zahtjev, agent će ga preuzeti i uglavnom do kraja dana obraditi i poslati vam da li ćete pozajmicu dobiti ili ne. Kada u banke u pitanju, osim registracije na web stranici morate biti njihov klijent od prije, tj. imati otvoren tekući račun. Za provjeru kreditne sposobnosti uglavnom se traži platna lista i potvrda kod poslodavca. Pozajmice na rate nešto je jednostavnije realizirati kod online zajmodavaca jer vas za razliku od banke neće tražiti potvrdu od poslodavca, a nekada čak ni platnu listu. Kada nemate platnu listu, kod javnog bilježnika ćete morati potpisati određeno osiguranje kredita. Detaljnije upute možete pronaći na web stranicama zajmodavca ili banke koje odaberete za ugovaranje pozajmice.

Kako što bolje ugovoriti pozajmice na rate

Postoji nekoliko segmenata ugovaranja pozajmice na rate na koje bi trebalo pripaziti, kako bi cijeli iznos pozajmice koji trebate vratiti bio što manji. Kod ugovaranja pozajmice, tj. kod odabira zajmodavca provjerite koji je iznos kamatne stope na posuđeni novac, kao i koji je iznos naknade za obradu zahtjeva. Nemaju svi zajmodavci jednake iznose ovih dviju stavki, pa svakako proučite koji od njih ima najniže iznose kamatne stope i naknade za obradu zahtjeva. Otplatni plan također je bitan kod pozajmice na rate. Dobro procjenite svoje financijske mogućnosti i pozajmicu uzmite jedino kada vam nužno treba. Nemojte se nepotrebno dovoditi u stanje financijskog duga. Za što bolju projekciju otplate pozajmice iskoristite kalkulator koji vam je ponuđen na web stranici zajmodavca. Agent vam također može biti od pomoći, pa sa njim iskomunicirajte otplatni plan. Zadnje što bi napomenuli je da provjerite dostupne podatke od zajmodavca i to da li je registriran za davanje pozajmica. Nažalost iako je velika većina zajmodavaca registrirani i legalno posluju, postoje i oni koji nisu registrirani i verificirani u sustavu pa ih treba izbjegavati.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (623 ocjena)