Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice na porodiljnu naknadu

Zašto uzeti pozajmice na porodiljnu naknadu

Neke majke razmišljaju o tome da uzmu pozajmice na porodiljnu naknadu. Zašto? To je zato što za to vrijeme još uvijek rade. To im daje stalan prihod. Osim toga, zapošljavanje povećava mogućnost dobivanja povoljnih uvjeta za kredit. Koji su razlozi za uzimanje pozajmice na porodiljnu naknadu? Ako niste uvjereni trebate li podići osobni zajam ili ne, željeli bismo vam ponuditi neke razloge zbog kojih se mnoge obitelji odlučuju na to. Kao što već znate, roditeljski dopust znači da se morate financijski nositi s manje novca koji dolazi u kućanstvo. S druge strane, beba znači puno dodatnih troškova. To život može učiniti prilično stresnim, posebno u prvim mjesecima djetetovog života. To je prvenstveno razlog zašto obitelji pribjegavaju posuđivanju novca kako bi se nosile s dodatnim troškovima koji bi mogli usput nastati. Iako posuđivanje novca može biti ohrabrujuće, u tome biste trebali biti razumni. Drugim riječima, ne biste se trebali previše zanositi i prepustiti se bezobzirnoj potrošnji. Morate u skladu s tim planirati svoje financije kako biste osigurali da se svaku lipu troši pametno. Osim ovoga, trebali biste biti svjesni sljedećeg. Procjenjuje se da 25 posto budućih majki prestaje raditi ranije nego što je planirano zbog neočekivanih komplikacija. 12 posto beba rodi se prerano, u ovom slučaju mogu nastati komplikacije. S druge strane, kao što smo već istaknuli, postoje mnogi dodatni troškovi na koje morate ubrojiti dolazak novog člana u obitelj. Osim troškova koje predviđate, možda postoje i neviđeni troškovi povezani s medicinskim računima. Stvar je u tome da biste, kao roditelji, trebali odvojiti vrijeme kako biste financirali kako ćete upravljati svojim financijama, duljinom roditeljskog dopusta i mnogim drugim detaljima. Pri planiranju unaprijed uzmite u obzir sljedeće aspekte: oporavak od poroda može trajati i do osam tjedana, a odsustvo zbog trudnoće za buduću mamu moglo bi potrajati nekoliko mjeseci.

Pozajmice na porodiljnu naknadu i kako planirati otplatu

Dobivanje odobrenja za pozajmice na porodiljnu naknadu je također bitno. U osnovi, ako tražite kredite za rodiljni dopust, morat ćete dobiti odobrenja prije nego što dobijete financiranje koje vam treba. Ovo može biti stresno, ne znajući hoće li zajmodavac odobriti vaš zahtjev ili ne. No, najbolji način na koji se možete nositi s tim je tako što ćete početi gledati zajmove prije nego što dijete dođe. Kao što je gore spomenuto, aktivno zapošljavanje glavni je plus. Zbog toga biste mogli razmisliti o tome ako još uvijek imate priliku. Osim ovoga, savjet bi bio da kupujete prije podnošenja nekoliko prijava. Svaka obitelj ima različite potrebe, pa imajte to na umu. Planiranje prve uplate i kasnijeg otplaćivanja pozajmice na porodiljnu naknadu je slijedeći korak. Primordijalno je pa planirajte unaprijed, ne bismo mogli ovo dovoljno naglasiti. Važno je procijeniti hoće li zajam za rodiljni dopust koji razmišljate odgovoriti na vaše financijske potrebe. Naravno, još jedna stvar za koju biste se trebali odlučiti jest je li uzimanje zajma za rodiljsku dopust prava opcija za vašu obitelj ili ne. Imajte na umu da ako je uzimanje kredita pokrenulo financijsku krizu, najbolje je smisliti alternativni plan koji vam više odgovara. Obično ćete prvu uplatu morati izvršiti otprilike osam tjedana nakon zatvaranja i isplate. To treba uzeti u obzir prilikom proračuna plaćanja. Također biste trebali predvidjeti potencijalne dodatne troškove koje biste mogli imati i način na koji će to utjecati na vašu financijsku stabilnost. Postoje li mogućnosti pregledavanja zajmova za rodiljni dopust? Zapravo postoje. Nakon analize svakog od njih, možete odlučiti ispunjava li jedno od sljedećeg vaše specifikacije ili ne.

Kako izbjeći pozajmice na porodiljnu naknadu

Pitate se postoji li ikakav način zarade tijekom rodiljnog dopusta, a da to nisu pozajmice na porodiljnu naknadu? Tisuće žena istražuju mogućnosti donošenja pristojnih popratnih prihoda kako bi nadoknadile gubitak plaće tijekom trudnoće i majčinstva. Ako ste na neplaćenom porodiljnom dopustu, ovdje su učinkoviti načini za ostvarivanje dodatnog prihoda od kuće. Internetska transkripcija audio isječaka već je neko vrijeme način na koji možete zaraditi novac. Iako bi prolazak kroz snimljene glasovne datoteke i zapisivanje svake riječi mogao biti dosadan postupak, dobro vam se isplati. Možete očekivati ​​da ćete zabilježiti oko 50 dolara za prepisivanje sat vremena dugog audio isječka. Sve što trebate je laptop i slušalice. Anketiranje preko telefona je također jedna opcija. Istraživanje tržišta danas je područje u usponu, a ankete potrošača sve više postaju mjerilo za mjerenje svijesti o robnoj marki. Tvrtke angažiraju profesionalne službe za provođenje takvih istraživanja. Pokušajte malo proguglati na ovu temu i dobit ćete mnoštvo znanja i drugih informacija za početak. Razmislite o obavljanju slobodnog posla. Imate li smisla za razvoj web stranica ili imate način s riječima koji čitatelje zanima? Slobodni svijet uvijek je u potrazi za talentima poput vas. Uzbudljiva je perspektiva ako imate ono što je potrebno da biste bili iznimni u svom poslu. Slobodna tržišta mogu biti idealno mjesto za izgradnju vaše karijere slobodnjaka. Ako imate talent i imate dovoljno sreće da napravite početni odmor, freelancing se može pokazati unosnim alternativnim izborom karijere. Budite predstavnik pozivnog centra. Udaljeni pozivni centri još su jedna popularna opcija zapošljavanja ako ste na rodiljnom dopustu. Ako posjedujete prijeko potrebne softverske vještine uz pristojno malo tehničkog znanja, neće biti previše teško otvoriti posao predstavnika telefona u kratkom roku. Naknada također može biti prilično pristojna. Ako ste ozbiljni, možete očekivati ​​četveroznamenkaste mjesečne izrade. Gornji primjeri samo su vrh sante leda. Postoji mnoštvo drugih mogućnosti za nadoknađivanje gubitka dohotka tijekom porodiljnog dopusta osim pozajmice na porodiljnu naknadu. Internetski vodiči, bloganje, pridruženo poslovanje i iznajmljivanje automobila neke su od drugih održivih mogućnosti. Međutim, što ako vam je fizički napor teško podnijeti? Ako se osjećate umorno i teško vam je održati razinu energije, onda je bolje izbjegavati stres. Ako ste i dalje zabrinuti za svoje financije, budite svjesni da ćete možda moći računati na majčinske zajmove koji će vas podržati kroz teško vrijeme.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (525 ocjena)