Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice fizičkim osobama

Pozajmice fizičkim osobama i što omogućavaju

Pozajmice fizičkim osobama su iznos novca koji možete posuditi i koristiti u razne svrhe. Na primjer, možete koristiti osobni zajam za konsolidaciju duga, plaćanje obnove kuće ili planiranje vjenčanja iz snova. Osobne zajmove mogu ponuditi banke, kreditne zadruge ili zajmodavci na mreži. Novac koji posudite mora se vremenom otplaćivati, obično s kamatama. Neki zajmodavci mogu naplaćivati ​​i naknade za osobne zajmove. Osobni zajmovi su zajmovi kojima se mogu pokriti brojni osobni troškovi, a možete ih pronaći u bankama, kreditnim unijama i putem mrežnih zajmodavaca. Osobni zajmovi mogu biti osigurani, što znači da vam je potreban kolateral za posudbu novca ili neosigurani, bez kolaterala. Osobni zajmovi mogu se uvelike razlikovati kada su u pitanju njihove kamatne stope, naknade, iznosi i uvjeti otplate. Pozajmice fizičkim osobama omogućuju vam posudbu novca za plaćanje osobnih troškova i vraćanje tih sredstava s vremenom. Osobni zajmovi vrsta su rata na rate koja vam omogućuje da dobijete paušalni iznos financiranja. Na primjer, osobnim zajmom možete platiti: troškove selidbe, konsolidaciju duga, troškove vjenčanja, obnovu ili popravak kuće, troškove pogreba, troškove odmora ili neočekivanie troškove. Ti se zajmovi razlikuju od ostalih zajmova na rate – poput studentskih, automobilskih i hipotekarnih – koji se koriste za financiranje određenih troškova (tj. Obrazovanja, kupnje vozila i kupnje kuće). Neki zajmodavci osobnih zajmova ograničavaju načine na koje možete koristiti osobni zajam. Na primjer, možda nećete moći dobiti osobni zajam za plaćanje školarine, kotizacija ili drugih troškova. Osobni zajam također se razlikuje od osobne kreditne linije. Ovo potonje nije paušalni iznos, umjesto toga radi kao kreditna kartica. Imate kreditnu liniju protiv koje možete potrošiti novac i, dok to radite, smanjuje se vaš raspoloživi kredit. Tada možete osloboditi dostupni kredit uplatom prema svojoj kreditnoj liniji. Kod osobnog zajma obično postoji fiksni datum završetka do kojeg će se zajam isplatiti. S druge strane, osobna kreditna linija može vam ostati otvorena i dostupna na neodređeno vrijeme dok vaš račun ostane u dobrom stanju kod vašeg zajmodavca.

Značajke pozajmice fizičkim osobama

Kamatne stope imaju značajan učinak na kredite i krajnji trošak za dužnika. Krediti s višim kamatnim stopama imaju veće mjesečne isplate – ili im treba dulje za isplatu od zajmova s ​​nižim kamatnim stopama, što obuhvaća i pozajmice fizičkim osobama. Primjerice, ako osoba posudi 5000 USD na petogodišnju rata ili oročenu zajam s kamatnom stopom od 4, 5%, suočava se s mjesečnom isplatom od 93, 22 USD za sljedećih pet godina. Suprotno tome, ako je kamatna stopa 9%, plaćanja se penju na 103, 79 USD. Veće kamatne stope dolaze s višim mjesečnim uplatama, što znači da im treba više vremena da se isplate nego zajmovima s nižim stopama. Slično tome, ako osoba duguje 10. 000 USD na kreditnoj kartici s kamatnom stopom od 6% i plaća 200 USD svaki mjesec, trebat će joj 58 mjeseci ili gotovo pet godina da otplati preostali iznos. S kamatnom stopom od 20%, istim saldom i istim mjesečnim uplatama od 200 dolara, trebat će 108 mjeseci, odnosno devet godina, za isplatu kartice. Razloke jednostavnih nasuprot složenim kamatama pozajmice fizičkim osobama. Kamatna stopa na zajmove može se postaviti na jednostavnu ili složenu kamatu. Jednostavne kamate su kamate na glavni zajam. Banke gotovo nikada ne naplaćuju zajmoprimcima jednostavne kamate. Na primjer, recimo da pojedinac uzme hipoteku od 300. 000 USD iz banke, a ugovor o zajmu propisuje da je kamatna stopa na zajam 15% godišnje. Kao rezultat toga, zajmoprimac će banci morati platiti ukupno 345. 000 USD ili 300. 000 USD x 1, 15. Složene kamate su kamate na kamate i znače da dužnik mora platiti više novca u kamatama. Kamata se ne primjenjuje samo na glavnicu već i na akumulirane kamate iz prethodnih razdoblja. Banka pretpostavlja da joj na kraju prve godine dužnik duguje glavnicu plus kamate za tu godinu. Na kraju druge godine, zajmoprimac mu duguje glavnicu i kamate za prvu godinu plus kamate na kamate za prvu godinu. Uz složenje, dugovane kamate veće su od kamata po metodi jednostavnih kamata, jer se kamate obračunavaju mjesečno na iznos glavnice zajma, uključujući obračunate kamate iz prethodnih mjeseci. Za kraće vremenske okvire izračun kamata sličan je za obje metode. Kako se vrijeme posudbe povećava, razlika između dvije vrste izračuna kamata raste. Ako želite podići zajam za plaćanje osobnih troškova, tada vam osobni kalkulator kredita može pomoći u pronalaženju kamatne stope koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Pozajmice fizičkim osobama na osobnu iskaznicu

Nakon što započnete postupak podnošenja zahtjeva za pozajmice fizičkim osobama na osobnu iskaznicu kod zajmodavca, teško će povući vaš kreditni rezultat. Međutim, pametno je unaprijed znati svoju kreditnu ocjenu. Ako vaša kreditna ocjena nije dovoljno visoka da bi se kvalificirala, zajmodavac će vam to moći reći unaprijed. Možda ćete moći iskoristiti način koji se naziva pretkvalifikacija. To vam omogućuje da znate jeste li kvalificirani za zajam sa samo blagim kreditnim povlačenjem – što neće imati utjecaja na vašu kreditnu ocjenu. Tijekom početne prijave i tijekom postupka provjere, možda ćete morati dati zajmodavcu nekoliko dokumenata – od kojih se većina može predati elektroničkim putem. Svaki zajmodavac imat će vlastiti zahtjev za pokretanje postupka zajma, a ovaj zahtjev može izgledati različito kao zajmodavac. Na primjer, ako posuđujete od mrežnog zajmodavca, postupak prijave često se obavlja u potpunosti putem interneta. Ako posuđujete kod tradicionalne banke ili kreditne unije, prijave se obično mogu ispuniti osobno ili putem interneta. Ovaj je početni zahtjev obično osnovni – često će tražiti vaše osnovne osobne podatke za pozajmice fizičkim osobama, željeni iznos zajma i svrhu zajma. Osim očitih razloga poput krađe identiteta, zajmodavci moraju biti u mogućnosti potvrditi vaš identitet kako bi utvrdili jeste li državljanin Sjedinjenih Država ili stalno prebivalište te imate li najmanje 18 godina. Obično ćete trebati predstaviti dva oblika identifikacije: vozačka dozvola, putovnica, osobna iskaznica, uvjerenje o državljanstvu, rodni list i/ili vojna iskaznica.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (618 ocjena)