Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice do 400 EUR

Online pozajmice do 400 EUR

Već imate osobni zajam i trebate posuditi više? Brzo se i jednostavno prijaviti putem interneta za dodatno zaduživanje za pozajmice do 400 EUR. Što ćete dobiti s osobnim zajmom online? 8, 3% predstavnika APR-a (fiksno) na zajmove iako to može biti instant odluka u većini slučajeva. Uvjeti od 1 godine do 7 godina, ovisno o posuđenom iznosu, a sredstva bi se mogla prenijeti sljedeći dan. Vratite više bez dodatnih troškova. Naknadu naplaćujemo samo ako se zajam isplati u jednom potezu. Za što planirate koristiti pozajmice do 400 EUR? Podijelite troškove za kupnju automobila, nove ili stare, za konsolidaciju duga, za poboljšanje doma. Upravljajte svim postojećim dugovima jednim jednostavnim mjesečnim plaćanjem. Novi tepih, kuhinja ili zimski vrt? Uzmite zajam za nadogradnju svog prostora. Provest će se kreditna provjera koja će nam pomoći da donesemo odluku o vašem zahtjevu za kredit. Molimo pročitajte letak s obrazloženjem odluke za više informacija o tome kako procjenjujemo vašu prijavu. Možete li koristiti ovaj zajam za otplatu ostalih dugova? Da, međutim, prije nego što podnesete zahtjev za zajam za konsolidaciju duga, pregledajte svoje mogućnosti kako biste bili sigurni da je zajam koji razmatrate pravi za vas. Cilj je da novac bude u vašoj banci ili građevinskom društvu u roku od 2 radna dana nakon što zaprime vaš potpisani sporazum. Možete li se predomisliti oko dizanja kredita? Da. Imat ćete 14 kalendarskih dana od dana nakon što primite pismo o prihvaćanju da povučete ugovor. Vaša prva otplata zajma bit će jedan kalendarski mjesec od datuma kada vam je zajam pušten. Datum ćete vidjeti na pozdravnom pismu. Ako ovaj dan padne na praznik ili vikend, otplata će se izvršiti sljedeći radni dan. Možete li otplatiti zajam ranije? Da, svoj sporazum možete podmiriti rano u cijelosti ili djelomično, u bilo kojem trenutku. Ako se iz bilo kojeg razloga borite da nastavite s otplatama zajma, mi smo tu da vam pomognemo. Mnogo je organizacija koje mogu pružiti povjerljivu, nepristranu i besplatnu pomoć i savjete. Ako ste spremni platiti zaostale zaostale zaostatke, možete izvršiti plaćanje putem interneta. Razumijemo da biste se mogli zabrinuti ako zaostanete s otplatom kredita.

Pozajmice do 400 EUR unaprijed

Posudite kod kreditne unije pozajmice bez plaćanja unaprijed. Kada imate dobru reputaciju s kreditnom unijom i imate vremena pričekati nekoliko dana da odobri zajam. Ako ste postojeći član kreditne unije ili ispunjavate uvjete za članstvo, na raspolaganju vam je već dobra opcija. Kreditne unije gledaju dalje od vaše kreditne ocjene i procjenjuju vaš odnos s tvrtkom, vaš prihod i kreditnu povijest kako bi vas kvalificirali za pozajmice do 400 EUR. Neke kreditne zadruge nude i alternativne zajmove do dana primanja, iako nisu baš česti. Ako ih vaša kreditna unija nudi, možete posuditi mali iznos sa maksimalnom kamatnom stopom od 28% i imat ćete nekoliko mjeseci za otplatu. Kreditnim unijama, poput banaka, može trebati nekoliko dana do tjedna da obrade vašu prijavu i financiraju zajam. Kreditne zadruge izvještavaju kreditne zavode o kašnjenjima i na vrijeme, što će utjecati na vašu kreditnu ocjenu. Prijavite se za loš kreditni zajam kako biste ostvarili pozajmice do 400 EUR bez plaćanja unaprijed. Dobivanje gotovine kada je vaša kreditna ocjena ispod 690 FICO. Neki zajmodavci na mreži svoje proizvode prilagođavaju zajmoprimcima s lošom kreditnom karticom. Ovi zajmodavci mogu odobriti podnositelje zahtjeva za zajam s visokim omjerima duga i dohotka i lošim do poštenim kreditnim rezultatima. Ako niste sigurni biste li se kvalificirali za loš kreditni zajam, možete se kvalificirati da biste vidjeli što vam zajmodavci mogu ponuditi. To ne šteti vašoj kreditnoj ocjeni, a pretkvalifikacija s više zajmodavaca omogućuje vam usporedbu kredita. Mnogi mrežni zajmodavci ugrađuju brzo financiranje u svoj proizvod i novac mogu položiti na vaš bankovni račun isti ili sljedeći radni dan nakon što dobijete odobrenje. Neki su zajmodavci podigli zahtjeve svojih podnositelja zahtjeva kao odgovor na ekonomske promjene uzrokovane COVID-19. Također, mrežni i bankarski zajmodavci prijavljuju propuštene i pravovremene isplate kreditnim uredima, što oboje utječe na vašu kreditnu ocjenu.

Pozajmice do 400 EUR u bankama

Tradicija zajmova i pozajmica seže daleko u povijest ljudske civilizacije. Međutim, život na dugovima nikada u povijesti života nije bio prisutniji nego danas. Različiti socijalni aranžmani stvorili su ekonomske uvjete pod kojima je pristup zaduživanju bio puno teži i zajmovima se pristupilo s puno više opreza. Tijekom kreditne ekspanzije, kada cijela gospodarstva funkcioniraju zahvaljujući zaduživanju, sve se može kupiti na kredit, dok napredak u financijskom sustavu potrošačima omogućuje lagan pristup gotovini u svakom trenutku. U takvim okolnostima u kojima se potiče visoka razina potrošnje, mora se primijeniti visok stupanj samokontrole kako bi se osnovni životni troškovi razlikovali od dodatnih vrijednosti koje nisu potrebne, ali čine život ugodnijim. O zajmovima se može pregovarati u nekoj od kreditnih institucija (banaka, štedionica i stambenih štedionica) ili kreditnih unija pod uvjetom da ste član. Da bi mogle odobravati zajmove i pozajmice do 400 EUR, takve institucije trebaju prethodno odobrenje koje je u Republici Hrvatskoj izdala Hrvatska narodna banka. Kreditni posrednici također moraju imati odobrenje izdano od Hrvatske narodne banke. Kreditni posrednici predstavljaju ili nude potrošačima ugovore o potrošačkim hipotekarnim kreditima i pomažu im u administrativnim zadacima u pripremi sporazuma i drugim vrstama zadataka prije sklapanja ugovora, a mogu sklopiti ugovore o potrošačkim hipotekarnim kreditima s potrošačima u ime i za račun vjerovnika. Podaci o određenim službama i kreditnim institucijama za koje je kreditni posrednik ovlašten dostupni su u Registru kreditnih posrednika. Zajmovi se mogu pregovarati i s vjerovnicima uz odobrenje Ministarstva financija koje također objavljuje popis vjerovnika koji imaju odobrenje za odobravanje potrošačkih zajmova. Na primjer, u Erste banci ponuda je slijedeća. Erste gotovinski zajmovi i pozajmice do 400 EURa, zajmovi se odobravaju uz valutnu klauzulu u eurima ili u kunama, moguća, isplata pologa kao jamstvo i naknada (ako je primjenjivo) iz zajma, bez naknade za internetsku prijavu, izbor fiksne ili promjenjive kamatne stope.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (580 ocjena)