Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice bez plaćanja unaprijed

Pozajmice bez plaćanja unaprijed – dođite do zajma brzo i jednostavno

U današnjem vremenu gdje su životni troškovi sve veći, a naše prosječne plaće ne mogu sve pokriti, sve više i više ljudi se odlučuju za alternativnom opcijom financiranja u obliku pozajmice. Pozajmice bez plaćanja unaprijed vam omogućuju da na siguran i jednostavan način bez dodatnog plaćanja dođete do dodatnih novčanih sredstava kako biste se mogli što prije izvući iz manje financijske krize. S pozajmicom bez plaćanja unaprijed nikada nije bilo lakše pokriti nenadane troškove nego što je to sada.

Pozajmice bez plaćanja unaprijed – nema niti skrivenih troškova ili naknada

Pozajmice bez plaćanja unaprijed vam pružaju jednostavnu, te ujedno sigurnu soluciju kako da dođete do dodatnog novca bez ikakvih dodatnih troškova. U kriznim situacijama uvijek je bitno da ostanete hladne glave te da se ne zaletite prebrzo. Stvari kao što su to krediti i pozajmice valja shvatiti ozbiljno te uvijek napraviti detaljnu provjeru kod koga mislite sklopiti ugovor. Mnogi od njih znaju imati dodatne naknade ili skrivene troškove, dok pak neki traže svojevrsni predujam koji morate dati kao garanciju. Kod pozajmica bez plaćanja unaprijed se ne morate brinuti da će od vas kreditne kuće tražiti ikakav predujam, niti će vam dodatno naplatiti za neke usluge.

Pozajmice bez plaćanja unaprijed – jednostavna procedura ugovaranja zajma

Pozajmice bez plaćanja online su dostupne kod svih kreditnih kuća, grupa te ostalih financijskih institucija. Može ih vrlo jednostavno zatražiti putem interneta zatražiti bez da morate posjetiti poslovnicu. Kroz vrlo brzu proceduru sklapanja ugovora može doći do dodatnog novca u već samo 15 minuta. Sve što vam je činiti je da ispunite jednostavni obrazac za prijavu, te uz to morate priložiti fotokopije vaših dokumenata koji traže. Sami birate koliki iznos novca vam je potreban te koji rok otplate vama najviše odgovora sukladno vašim mogućnostima. Nakon što ste završili, u najkraćem roku ćete dobiti obavijest o odobrenju te se novac isplaćuje na vaš račun već isti dan.

Pozajmice bez plaćanja unaprijed – zatražite svoj zajam već danas

Uz pozajmice bez plaćanja unaprijed možete napokon pokriti sve nenadane troškove koji su vas zahvatili te si priuštiti miran san. Više nema potrebe za da lutate uokolo pokušavajući posuditi od nekoga novac. Uz pozajmicu bez plaćanja unaprijed možete na diskretan te siguran način sklopiti ugovor te dobiti isplatu novca već isti dan! I to bez ikakvih skrivenih troškova. Više ne morate brinuti da će netko od vas tražiti predujam od nekolika tisuća eura ili čak i više. Kod kreditnih banka možete pronaći u ponudi pozajmice za koje ne morate dati nikakav predujam.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (576 ocjena)