Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice bez ovjere u firmi

Online pozajmice bez ovjere u firmi

Većina vas se barem jednom u životu našla u situaciji da vam nedostaje novaca kako bi nešto realizirali. Jednostavno, sve veći rascjep između financijskih mogućnosti i želja prisiljava vas na uzimanje pozajmica. Pozajmice nisu ništa novo i koriste se odavno kao način financiranja. Donedavno pozajmice su se uzimale uglavnom od rodbine i bliskih ljudi ili od banaka. U zadnje vrijeme su se na financijskom tržištu pojavile online pozajmice bez ovjere u firmi. U bankama morate predati platne liste i ovjeru poslodavca, dok su suprotnost tome online pozajmice bez ovjere u firmi. Prednost ovakvih pozajmica svakako je u tome što vam ne treba potvrda poslodavca, što u praksi znači da ju možete dobiti čak i ako niste u radnom odnosu. Dakle ako ste dobili otkaz, a hitno trebate novac online pozajmice su savršeno rješenje za vas. Iznosi koje možete pozajmiti na ovaj način idu i do 4000 EUR sa rokom otplate do 18 mjeseci.

Kako do pozajmice bez ovjere u firmi

Pitate se kako do pozajmice bez ovjere u firmi? Vrlo lako, u par jednostavnih koraka i to sve online. U svijetu ovakve pozajmice funkcioniraju dugo, dok su se u Hrvatskoj pojavile relativno nedavno, ali opet dovoljno dugo da već imaju jako puno korisnika. Treba naglasiti, zadovoljnih korisnika. Sve više zajmodavaca se pojavljuje na internetu i uglavnom funkcioniraju na sličan način. Kada odaberete zajmodavca registrirat ćete se na njegovoj web stranici. Za registraciju će vam koristiti osobna iskaznica i OIB. Veoma je jednostavno a i upute imate na web stranici. Kada se registrirate, slijedi vam ispunjavanje zahtjeva za pozajmicu. U ovom dijelu ćete odabrati iznos pozajmice i otplatni plan. Provjera zahtjeva od strane agenta, kao i isplata pozajmice bez ovjere u firmi ide jako brzo. U prosjeku od registracije na web stranici do isplate prođu 2 radna dana i sve se obavlja preko e-maila i mobilnog uređaja. Ovo je super znati za situacije kada vam hitno treba novac, za iznenadno putovanje, popravak automobila, kupnju kućanskog aparata i slične situacije.

Kako odabrati zajmodavca za pozajmice bez ovjere u firmi

Na nekoliko detalja ipak treba obratiti pozornost kada su tema zajmodavci i pozajmice bez ovjere u firmi. Unatoč tome što je sigurnost na internetu nikad veća i što su velika većina zajmodavaca tvrtke registrirane za davanje pozajmica, ipak se može naići i na varalice. Treba dobro proučiti dostupne podatke izabranog zajmodavca. Kada ste se uvjerili da je sve ok, sljedeće što razlikuje zajmodavce, jedne od drugih, su visina kamatne stope na pozajmice i iznos naknade za obradu zahtjeva. Dakle izabrat ćete onog zajmodavca koji je najpovoljniji po tom pitanju. Pozajmice bez ovjere u firmi mogu ići do iznosa od 20 000 kn, pa sa agentom zajmodavca dogovorite prikladan otplatni plan. Dobar otplatni plan omogućit će vam da s obzirom na vašu financijsku situaciju bez problema vraćate ugovorene mjesečne rate. Prednost ovakvih pozajmica i mogućnost odgode otplate, što znači da i ako se nađete u problemu sa otplatom možete to iskomunicirati sa zajmodavcem, a koji će vam odobriti odgodu. Ovaj alat dozvoljava vam određeni mir i smanjuje stres ako se nađete u financijskom škripcu. Savjet bi svakako bio da pozajmicu uzimate savjesno i smisleno, a da iznos pozajmice diktira vaša realna financijska situacija.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (515 ocjena)