Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako do pozajmice

Kako do pozajmice i koje prve korake poduzeti

Posljednje što vi ili zajmodavci želite je da nađete način kako do pozajmice i da si ne možete priuštiti da ga otplatite. Iako se zajmodavci obično trude kako bi bili sigurni da imate mogućnost otplate duga, pametno je pokrenuti vlastite brojeve kako biste bili sigurni da će to uspjeti. Započnite s određivanjem koliko ćete trebati gotovine, imajući na umu da neki zajmodavci naplaćuju naknadu za pokretanje postupka, koju odbijaju od vašeg zajma.

Svakako posudite dovoljno da biste nakon provizije dobili ono što vam treba. Koristite osobni kalkulator zajma kako biste saznali kolika će biti vaša mjesečna uplata. To može biti teško ako ne znate kakve će stope i uvjete otplate ponuditi zajmodavci, ali možete se poigrati brojevima kako biste stekli ideju o tome koliko će vas zajam koštati i odlučiti može li ga vaš proračun podnijeti.

Većina zajmodavaca provest će kreditnu provjeru kako bi utvrdila koliko je vjerojatno da ćete vratiti zajam. Iako su neki mrežni zajmodavci počeli pregledavati alternativne podatke o kreditnoj sposobnosti, i dalje će obično promatrati vašu kreditnu ocjenu. Većina najboljih načina kako do pozajmice zahtijeva da imate barem pošten kredit, ali dobri i izvrsni krediti pružit će vam najbolje šanse za odobrenje uz dobru kamatnu stopu.

Ako je vaša kreditna ocjena iz drugih razloga niska, možda još uvijek imate priliku dobiti zajam. No kamatne stope i naknade mogu biti previsoke da bi se isplatilo, zato poduzmite korake da poboljšate kreditnu sposobnost prije prijave.

Na što obratiti pozornost kada tražite način kako do pozajmice

Ovisno o vašoj kreditnoj sposobnosti, možda će vam trebati supotpisnik da biste dobili odobrenje za osobni zajam s pristojnom kamatnom stopom. Ako ne možete pronaći supotpisnika ili zajmodavci za koje mislite da ne dopuštaju supotpisnike, možda ćete imati mogućnost dobiti način kako do pozajmice bez osiguranja.

Osigurani zajmovi zahtijevaju kolateral, poput vozila, kuće ili gotovine na štednom računu ili depozitnu potvrdu, u zamjenu za povoljnije uvjete. Ako ne uspijete otkriti kako do pozajmice, pretražite web mjesta. Također ćete morati razmisliti o tome gdje potražiti osobni zajam. Na primjer, kod tradicionalnih banaka možda vam je teško dobiti odobrenje ako imate lošu kreditnu sposobnost.

Međutim, neki su se zajmodavci specijalizirali za rad s zajmoprimcima s lošim kreditnim rejtingom, a neke kreditne zadruge imaju kratkoročne zajmove koji služe kao jeftina alternativa zajmovima do dana plaćanja. Jednom kada znate gdje vam stoji kredit i razmotrili ste svoje mogućnosti, odredite koji vrsta kredita je najbolja za vašu situaciju. Iako su neki zajmodavci fleksibilni u pogledu načina na koji koristite sredstva, drugi mogu odobravati zahtjeve za zajam samo ako će se novac koristiti u određene svrhe.

Kako do pozajmice i najbolje otplatne rate

Izbjegavajte nagodbu za prvu ponudu koju primite pri traženju kako do pozajmice, umjesto toga, odvojite malo vremena i kupujte po najboljoj mogućoj kamatnoj stopi. Usporedite nekoliko vrsta zajmodavaca i vrsta zajmova da biste dobili ideju za što ispunjavate uvjete. Općenito možete pronaći ponude kako do pozajmice od banaka, kreditnih unija i zajmodavaca na mreži.

Ako ste dugogodišnji vlasnik računa u svojoj banci ili kreditnoj uniji, prvo razmislite o tome. Ako ste pokazali da ste godinama donosili pozitivne financijske odluke, vaša banka ili kreditna unija možda će biti voljne pogledati neke nedavne pogreške u vezi s kreditnom karticom. Neki zajmodavci na mreži omogućuju vam da se pretkvalificirate s blagim kreditnim čekom, što neće utjecati na vašu kreditnu ocjenu. Ovo može biti izvrstan način za pregled ponuda bez ikakvih obveza.

Zajmodavci koji ne nude postupak pretkvalifikacije obično će pokretati zahtjevne kreditne upite kao dio postupka prijave za zajam. Da biste ograničili učinak teških upita na vašu kreditnu ocjenu, najbolje je obaviti kupovinu u roku od 45 dana kako biste ih uvrstili u jedan upit u svrhu bodovanja. Nemojte se zadovoljiti prvom ponudom koju primite. Usporedite nekoliko zajmodavaca i vrsta zajma i provjerite postoji li mogućnost pretkvalifikacije prije prijave kako biste izbjegli utjecaj na vašu kreditnu sposobnost.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (578 ocjena)