Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmica novca online preko interneta

Pozajmica novca online preko interneta u Hrvatskoj

Ubrzani način života i sve veći apetiti za materijalnim stvarima rezultirali su povećanom ponudom raznih vrsta pozajmica. Od klasičnih kredita u bankama do pozajmica novca online preko interneta. Pozajmica novca online preko interneta relativno je novi financijski proizvod u Hrvatskoj. U svijetu takve pozajmice funkcioniraju već godinama, dok su se kod nas pojavile u zadnje dvije godine. Ovakve pozajmice su u početku izazivale skepsu, međutim sada sve više ljudi pozajmljuje novac na ovaj način. Sama sigurnost i zaštita podataka na internetu se povećala, pa se internet sve više koristi i prihvaća kao sigurno mjesto za kupovine i obavljanje financijskih transakcija i dogovora. Brojne su prednosti kod ovakvog načina dogovaranja pozajmica, posebno brzina ugovaranja. Iznosi se kreću i do 4000 EUR a sama procedura i potrebna papirologija su svedene na minimum. Online pozajmice vam mogu pomoći u iznenadnim situacijama kada vam hitno treba novac, bilo za liječenje ili neko iznenadno putovanje.

Pozajmica novca online preko interneta i kako ju realizirati

Kao što smo već naveli pozajmica novca online preko interneta ima brojne prednosti, a posebno treba naglasiti brzninu ugovaranja. Za ugovaranje će vam prvo biti potrebno odabrati jednog od mnogobrojnih zajmodavaca i registrirati se na njegovoj web stranici. Za registraciju morate priložiti presliku osobne iskaznice i OIB. Kada se registirate, registraciju ćete potvrditi u aplikaciju za verificiranje osobnih podataka. Nakon toga vam slijedi dogovaranje pozajmice sa agentom, koji će vas tražiti platnu listu. Pozajmica novca online preko interneta moguća je i ako ste nezaposleni, ali ćete u tom slučaju morati ponuditi određeno osiguranje kredita. Osiguranja kredita mogu se razlikovati kod različitih zajmodavaca. Logično sve ćete ove korake obavljati online i u tome je ogromna prednost ovakvih pozajmica. Nakon što predate zahtjev za pozajmicu, agent će uglavnom tijekom istog dana zahtjev i obraditi. Ako udovoljite njihovim zahtjevima, poslat će vam ugovor sa otplatnim planom na mail. Kada potpišete ugovor isplatu očekujte idući radni dan, na vaš tekući račun u banci.

Savjeti kada je pozajmica novca online preko interneta u pitanju

Pozajmica novca online preko interneta zaista je jednostavna i brza opcija kada vam je novac hitno potreban. Iako je pozajmica novca online preko interneta sigurna opcija za vas, postoji nekoliko stvari na koje treba obratiti pozornost. Posebno se misli na samo ugovaranje pozajmice i kako da dogovorite što povoljnije uvjete. Dakle na izbor imate zaista puno zajmodavaca koji vam se nude kao opcija, a razlike među njima su u iznosu kamatne stope, uvjeta koje morate ispuniti, visina pozajmice koju možete dobiti, kao i visina iznosa naknade za obradu zahtjeva. Dakako birajte one sa manjim iznosom kamate i naknade za obradu zahtjeva. Kada je otplatni plan u pitanju svakako objektivno procjenite svoje financijske mogućnosti, kako bi u roku mogli vratiti pozajmljeni novac. U protivnom ako ne budete vraćali, može doći i do ovrhe. Opcija koja vam se nudi je i odgoda otplate, pa ju svakako iskoristite ako će vam zatrebati i to iskomunicirajte sa agentom.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (536 ocjena)