Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmica na porodiljnu naknadu

Zašto vam treba pozajmica na porodiljnu naknadu

Stvarni trošak porodiljnog dopusta je veliki razlog zbog kojeg bi vas zanimala pozajmica na porodiljnu naknadu. Neke novopečene majke mogu doživjeti dodatni financijski teret neplaćenih porodiljnih dopusta, kao i medicinske troškove prije i nakon poroda. Gubitak dohotka zbog porodiljnog dopusta kao razloga. Da bi se adekvatno brinula o djetetu tijekom kasne faze trudnoće i odmah nakon rođenja, većina žena mora se odmoriti s posla. Kao rezultat, obiteljski se proračun može početi stezati. Troškovi se povećavaju, ali raspoloživa sredstva smanjuju. Troškovi vašeg novorođenčeta također je razlog za uzimanje pozajmica na porodiljnu naknadu. Naknade za ginekologe, naknade za laboratorijske izvještaje, troškovi lijekova i dodataka prehrani samo su neki od troškova zbog kojih bi se njihova prisutnost mogla osjetiti tijekom trudnoće. Povrh toga, postoje bolnički računi i troškovi nakon poroda koji se uzimaju u obzir nakon rođenja vašeg djeteta. I majka i dijete moraju se podvrgnuti odgovarajućoj medicinskoj njezi kako bi bili sigurni da nema komplikacija nakon trudnoće. Sve ove stvari koštat će značajnu svotu novca – čineći tako veliku rupu u džepu.

Pozajmica na porodiljnu naknadu kao rješenje svih financijskih teškoća

Majčinstvo dolazi s mnogim nagradama. To je ono što svaku žrtvu čini vrijednim truda, jer i teritorij ima mnogo izazova. Ti su izazovi prije svega financijske prirode. Donošenje djeteta na svijet podrazumijeva puno odgovornog planiranja i predviđanja. Ako ste zabrinuti zbog financijske stabilnosti svoje obitelji nakon što dijete uđe u obitelj, možda biste trebali razmisliti o planiranju unaprijed ili čak razmisliti kao o opciji pozajmica na porodiljnu naknadu. Dno crta je da postoje razne mogućnosti koje vrijedi razmotriti. Pozajmica na porodiljnu naknadu kao rješenje svih financijskih teškoća. Drugo rješenje moglo bi biti podizanje zajma za rodiljni dopust. Rađanje djeteta ima brojne troškove, kako je istaknuto u ovom izvoru. To ne znači da biste se trebali bojati, ali trebali biste biti spremni i znati što možete očekivati. Ako nemate rodiljnog dopusta i nemate puno novca ušteđenog, pregledavanje zajmova za rodiljni dopust možda će vam biti najrazumnija opcija. Nakon povratka na posao, opet ćete se osloniti na stalni prihod i moći ćete otplaćivati ​​zajam. Unatoč tome, prije uzimanja zajma, pobrinite se da se upoznate sa svim uvjetima i odredbama koje zahtijeva zajmodavac s kojim potpisujete zajam. Na tržištu postoji mnogo opcija, pa birajte pametno.

Razlozi zašto je pozajmica na porodiljnu naknadu dobra opcija

Razlozi za uzimanje pozajmica na porodiljnu naknadu. Ako niste uvjereni trebate li podići osobni zajam ili ne, htjeli bismo vam ponuditi neke razloge zašto mnoge obitelji odluče to učiniti. Kao što već znate, roditeljski dopust znači da se morate financijski nositi s manje novca koji dolazi u kućanstvo. S druge strane, beba znači puno dodatnih troškova. To život može učiniti prilično stresnim, posebno u prvim mjesecima djetetovog života. To je prvenstveno razlog zašto obitelji pribjegavaju posuđivanju novca kako bi se nosile s dodatnim troškovima koji bi mogli usput nastati. Iako posuđivanje novca može biti ohrabrujuće, u tome biste trebali biti razumni pa tako i kod pozajmica na porodiljnu naknadu. Drugim riječima, ne biste se trebali previše zanositi i prepustiti se bezobzirnoj potrošnji. Morate u skladu s tim planirati svoje financije kako biste osigurali da se svaki cent troši pametno. Osim ovoga, trebali biste biti svjesni sljedećeg. Procjenjuje se da 25 posto budućih majki prestaje raditi ranije nego što je planirano zbog neočekivanih komplikacija. 12 posto beba rodi se prerano; u ovom slučaju mogu nastati komplikacije. S druge strane, kao što smo već istaknuli, postoje mnogi dodatni troškovi na koje morate utjecati dolaskom novog člana u obitelj. Osim troškova koje predviđate, možda postoje i neviđeni troškovi povezani s medicinskim računima. Stvar je u tome da biste, kao roditelji, trebali odvojiti vrijeme kako biste financirali kako ćete upravljati svojim financijama, duljinom roditeljskog dopusta i mnogim drugim detaljima. Pri planiranju unaprijed uzmite u obzir sljedeće aspekte. Oporavak od poroda može trajati i do osam tjedana. Odsustvo zbog trudnoće za buduću mamu moglo bi potrajati nekoliko mjeseci.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (642 ocjena)