Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Posuđivanje novca

Riješite brige kroz posuđivanje novca!

Novac je svima nama potreban, to je sredstvo zbog kojeg ne možemo živjeti i zbog kojeg svijet ne bi mogao normalno funkcionirati. Stoga, na posuđivanje novca se ne treba gledati na to kao nešto sramotno jer se svakome od nas može dogoditi da nam u nekom trenutku zatreba zbog određenih okolonosti date situacije. Neki od nas imaju više novca, dok neki imaju manje. No, jedno što je svima nama zajedničko je da nas mogu zadesiti iznenadni troškovi, bilo oni veći ili manji. Veoma često nas ti troškovi pogađaju baš iu trenutku kada ne stojimo najbolje financijski, stoga svi posežemo za opcijom posuđivanje novca kako bi se mogli brzo i i sigurno izvući iz te financijske nedaće. Bitno je odabrati najbolju soluciju što se tiče posudbe novca, a mi ćemo vam kroz ovaj tekst objasniti koji su vam sve opcije za posudbu novca te kako možete si ju osigurati već danas!

Kako doći do posuđivanje novca?

Ne mora se posuđivanje novca činiti kao teškim i kompliciranim procesom. Naprotiv, možete doći do novca veoma brzo i jednostavno bez puno komplikacija i prepreki. Mnogi na prvu kada čuju posuđivanje novca pomisle na posudbu od svojih prijatelja ili članova obitelji, no zapravo postoje mnogo drugi i lakšiji načini kako da si osigurate dodatni novac bez da morate prolaziti kroz neugodne razgovore s primjerice vašim roditeljem. Danas vam mnoge banke i financijske institucije nude u svojim bogatim ponudama opcije zajmova i pozajmica koje se ugovoriti na manji iznos novca i kratki rok otplate. Takvi zajmovi vam omogućuju da veoma brzo dođete do dodatnog izvora novca kako biste pokrili bilo kakvi neočekivani trošak koji vas je zahvatio u lošem trenutku. Proces ugovaranja je veoma jednostavan te ga mogu zatražiti svi građani bez obzira na vaš dohodak i trenutačni status. U nastavku ćemo vam više reći o tome kako možete si osigurati zajam, brzo i lako.

Lako dođite do posuđivanje novca!

Do vašeg dodatnog novca možete doći veoma jednostavno i brzo, bez puno komplikacija i stresa. Posuđivanje novca je danas postalo veoma jednostavno te možete si ga osigurati već putem vašeg mobitela, bez da ćete morati napuštati vaša četiri zida i gubeći vrijeme u prijevozu te čekajući u redu pred bankom. Mnoge današnje kreditne kuće, financijske institucije i banke su omogućile svojim klijentima mogućnosti lakši način kako da dođu do posuđivanje novca preko njihove web stranice, i to na način da ispune jedan kratki obrazac. U obrascu trebate unijeti osobne podatke koje traže, navesti koliko iznos zajma vam je potreban i koji rok otplate vam odgovara, te uz obrazac morate priložiti preslike vaše bankovne kartice na kojemu želite primiti uplatu i preslika vaše valjane osobne iskaznice. Kada ste ispunili sve korake i poslali im svoj zahtjev, u roku 24 sata ćete biti obaviješteni o ishodu vašeg zahtjeva, te nakon uspješnog odobrenja slijedi uplata pozajmice na vaš račun.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (527 ocjena)