Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Poštanska banka krediti

Poštanska banka krediti, Poštanska banka

Odabir banke i odabir kredita je nešto što nikako ne smijemo shvatiti olako. Hrvatska poštanska banka, ili skraćeno poštanska banka ili HPB je osnovana 1991 godine i tako je relativno još mlada banka u odnosu na druge banke. Od svojih korporativnih vrijednosti HPB banka navodi svoju brzinu, efikasnost, kulturu i posvećenost prema klijentima kao svoj glavni cilj. Važno je naglasiti kako je Poštanska banka članica UN Global Compact inicijative koja se bavi održivim razvojem. Ovime banka nastoji pozitivno utjecati na svoju lokalnu i globalnu zajednicu i tako uskladiti svoje poslovanje s potrebama društva. Tu dolazimo do Poštanska banka krediti kao dio poslovanja s potrebama društva ili građanima. Istaknuti proizvodi Poštanske banke su; euro/devizne štednje, kako za odrasle tako i za djecu, razni paketi proizvoda HBP-a u kombinaciji za radno aktivne građane, umirovljenike i studente, usluge elektroničkog bankarstva i naravno ponuda Poštanska banka krediti. Podizanje kredita je jedna od najvećih stvari u životu, tako da je bitno da uz sebe imate banku koja će vam pomoći u procesu i objasniti vam korak po korak i strpljivo sve što trebate, Poštanska banka upravo nudi takvu posvećenost prema svojim klijentima.

Poštanska banka krediti, ponuda kredita

Poštanska banka nudi razni broj usluga u području vezano za kreditiranje i zajmove, poput naravno trenutno najpopularnijih nenamjenskih kredita s promjenjivom kamatnom stopom ili u kombinaciji kamatnih stopa, nenamjenske kredite za umirovljenike, nenamjenske hipotekarne kredite, lombardni krediti, turistički krediti, krediti za podmirenje prekoračenja, krediti bazirani za školarinu, usluge kreditiranja za privatne iznajmljivače, stambene kredite s promjenjivom ili kombinacijom kamatnih stopa, stambene kredite bez hipoteke, POS stambene kredite. Kao što možete vidjeti Poštanska banka krediti ima u ponudi zaista za svakoga ponešto. Poštanska banka krediti svojim klijentima nudi osnovne tipove kredita koji su najtraženiji, a to su upravo: nenamjenski gotovinski krediti, namjenski krediti i stambeni krediti. Ako ste možda korisnik jedne od HPB kombinacija, tj. Programa personaliziranog financijskog poslovanja, tada imate mogućnost ugovaranja bilo kojeg kredita iz navedene ponude uz određene pogodnosti. O detaljima navedenih kredita, kao i uvjetima, kamatnim stopama i potrebnoj dokumentaciji za podizanje kredita možete pročitati na službenoj web stranici Hrvatske poštanske banke.

Poštanska banka krediti, iskustva

Naravno da ako razmatrate postati klijent određene banke, u ovome slučaju klijent Poštanske banke da želite vidjeti kakva iskustva su imali drugi ljudi. Razni forumi obrađuju tematiku gotovo svih banaka, pa tako i Poštanske banke. Iskustva su naravno podijeljena, što nikako ne čudi. Poštanska banka krediti ili neke druge usluge nisu povoljne za svakoga, i to treba imati na pameti kod bilo koje banke i izbora poslovanja s bankom. Poštanska banka u 2021 godini obilježava 30 godina svojeg poslovanja, moto poslovanja je da kao banka stvaraju uvjete za bolji život u Hrvatskoj. Kao jedna od najvažnijih kreditnih institucija u Hrvatskoj danas, možete i sami procijeniti da većina ljudi upravo bira Poštansku banku kada su u pitanju krediti. Poštanska banka neprestano razvija nove proizvode za financijsko tržište kako bi svim građanima omogućili da budu dio njihovog poslovanja. Poštanska banka krediti mogu vam biti izbor ako želite podići prvi kredit, ili vam je ovo već neki kredit po redu. Profesionalni zaposlenici HPB banke će vam kulturno i sa strpljenjem objasniti sve što trebate znati i pomoći vam u procesu realiziranja vašeg kredita.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (680 ocjena)