Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

HPB banka

HPB banka osnivanje i poslovanje

HPB banka je osnovana 1991 godine u vlasništvu Hrvatske pošte. Tokom ovih tridesetak godina vlasnička struktura se mijenjala, međutim uvijek je bila u okviru državnog vlasništva.

HPB banka je dokapitalizirana tokom 2015 godine uz pomoć privatnih dioničara i napravljena je reorganizacija banke. Ta reorganizacija banke je rezultirala sa dvije godine poslovanja sa najvećim profitom u povijesti poslovanja banke. Profitabilnost banke je postignuta sa jakim rastom u udjelu na tržištu uz pomoć digitalnog bankarstva.

Tokom 2019 godine HPB je svojem poslovanju pripojila Jadnasku banku i Hrvatsku poštansku štedionicu i time proširila svoje poslovanje. Danas sa kapitalom većim od 400 milijuna eura a sa imovinom većom od 3 milijardi eura na tržištu banaka predstavlja respektabilnu banku. Vlasništvo HPB je u rukama Republike Hrvatske od 74% što klijentima daje veliku sigurnost jer iza banke stoji država. HPB trenutno ima preko šestotisuća zadovoljnih klijenata što građana, tvrtki i raznih državnih istitucija čiji djelatnici također su zadovoljni klijenti banke.

HPB banka ponuda građanima

HPB banka u svojoj ponudi orijentirana je kako na građane tako i na tvrtke i državne istitucije. Za građane HPB u svojoj punudi ima vođenje tekućih računa na koje građani ostvaruju svoja primanja, ali također i žiro računa za primanja po osnovi ostalih dohodaka.

Osim ove osnovne ponude HPB nudi građanima svoju HPB kombinaciju koja je namijenjena za redovna primanja, ali i korištenje ostalih bankarskih usluga. HPB kombinacija nudi tri opcije: Aktiv za građane koji su radno aktivni, Senior za građane umrovljenike i Diplomac za građane studente. Svaka od ovih kombinacija uz korištenje tekućeg računa nudi i dozvoljeni minus, pogodne kamatne stope za kredite, osiguranje od nezgode, pomoć na cesti i dobrovoljno zdravstveno osiguranje.

Tekuće račune građani mogu otvoriti posjetom poslovnice HPB banka, koristeći se mobilnom aplikacijom mHPB ili u bilo kojoj poslovnici Hrvatske pošte.

Kao i svaka druga banka HPB građanima može ponuditi korištenje kreditnih kartica VISA, ali i prepaid kartice koje su popularne za plaćanje internetom jer terete račun samo onoliko novaca koliko ga ima položenog na toj kartici. Građanima HPB može ponuditi nenamjenske, namjenske i stambene kredite.

Također svojoj ponudi za građane HPB ima štednju, investicijske fondove, osiguravateljne poslove i sefove.

HPB banka investicijsko bankarstvo

HPB banka u svojoj ponudi može predložiti svojim klijentima i investicijsko bankarstvo. Investicijsko bankarstvo je namijenjeno osobama koji imaju određeni iznos novaca i žele ga uz pomoć bankovnih savjetnika uložiti na tržište financijskih instrumenata poput dionica.

HPB ima stručan tim koji ima dugogodišnje iskustvo na tržištu kapitala na svjetskim burzama koji vam može pružati brzo i kvalitetno posredovanje na financijskom tržištu. Brokeri HPB će vam pomoći oko plasmana vašeg novca u najprofitabilnije dionice lokalnog ali i svjetskog tržišta.

Osim mogućnost korištenja brokera HPB banka vam može ponuditi i uslugu portfelja koja znači da će vam banka predložiti najbolji način korištenja i čuvanja vašeg novca investirajući ga u najprofitabilnije djelatnosti. Skrbništvo je usluga koju HPB nudi klijentima i u kojoj će vrhunski stručnjaci preuzeti brigu o skrbi vaših financijskih instrumenata za vas.

Trgovanje devizama, kupoprodaja strani valuta u kojima možete ostvariti zaradu u iznosima do 15 tisuća eura jer preko toga banke ne rade trgovanje devizama sukladno zakonima o deviznom poslovanju.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (565 ocjena)