Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Hpb

Hpb Internet bankarstvo

Hpb Internet bankarstvo idealan je način da svoje financije kontrolirate iz svog doma ili bilo kojeg drugog mjesta. Naime, sve što vam treba su računalo ili mobitel te token kojim ćete aktivirati aplikaciju Hpb banke. Internet bankarstvo se može koristiti na pregršt načina. Njime možete obavljati različite poslove s bankom u bilo koje doba dana, bez obzira na radno vrijeme poslovnica.

Pomoću njega možete financijska sredstva prebacivati s računa tijekom cijelog dana. Njime također možete blokirati ili odblokirati svoje bankovne kartice i možete vidjeti stanje na svojim tekućim i žiro računima. Internet bankarstvo nudi i opciju pregleda tečajne liste, konverzaciju valuta itd. Internet bankarstvo možete plaćati i svoje račune, bilo da se radi o kućanskim režijama ili nekakvim pretplatama, poput mobilne ili televizijske pretplate.

Postoji još usluga koje možete koristiti uz pomoć Internet bankarstva, a tu su spomenute samo neke. Za korištenje Internet bankarstva je potrebno ispuniti pristupnicu, koju treba predati u poslovnicu banke. Zatim morate odabrati uređaj pomoću kojeg ćete koristiti Internet bankarstvo. To može biti token ili mToken. Nakon toga se prijavite u sustav i počnite koristit Internet bankarstvo.

Hpb kreditne kartice

Hpb banka svojim klijentima nudi i kreditne kartice. Uz pomoć navedenih kartica, klijenti mogu vršiti bezgotovinsko plaćanje na vrlo jednostavan i brz način. Kreditnom karticom se može plaćati roba, ali i razne usluge. Njome se može podizati gotovina te isto tako se njome mogu platiti troškovi, bilo sa odgodom ili bez odgode.

Troškovi koji su napravljeni kreditnom karticom se plaćaju mjesečno. Hpb u svojoj ponudi ima više vrsta kreditnih kartica, a to su: Mastercard Pošta kartica, Visa kartica na rate, Mastercard kreditna kartica, Mastercard kartica s odgodom plaćanja i Zlatna Mastercard kartica. Kreditne kartice se mogu koristiti na više načina. Jedan od načina se odnosi na već spomenuto plaćanje roba i usluga, bilo to u zemlji ili u inozemstvu.

Plaćanje se može odviti jednokratnim putem ili na rate, sve ovisno o vašim željama. Nadalje, njima se može podizati gotovinski novac, koji se otplaćuje u mjesečnim ratama. Kreditnim karticama se može plaćati i na internetu.

Hpb bankomati

Hpb banka ima instalirana 326 bankomata diljem Republike Hrvatske. Tom brojkom hpb ima udio od 8% u mreži bankomata svih banaka koje posluju u Republici Hrvatskoj. Od 326 bankomata 23 imaju uslugu uplate novca.

Naime, riječ je o usluzi kojom korisnici mogu uplatiti gotovinski novac na svoj bankovni račun, na siguran i brz način. Na većini tih uplatnih bankomata je moguće uplaćivati gotovinski novac tijekom cijelog dana, tj. 0-24 sata. Navedena usluga je kompletno besplatna za privatne klijente, dok poslovni klijenti plaćaju naknadu u iznosu od 0, 19% od uplaćenog iznosa.

Korištenje ove usluge vrlo jednostavno. Na monitoru bankomata jednostavno pratite korake koji slijede jedan za drugim. Bankomati se mogu koristiti na više jezika, a na vama je da odaberete koji želite koristiti. Usluge bankomata se ne mogu koristiti bez PIN-a kartice. Usluge bankomata možete početi koristiti guranjem kartice na za to predviđeno mjesto ili njezinim prislanjanjem na za to predviđeno mjesto.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (540 ocjena)