Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

HPB internet

HPB internet za građanstvo

HPB internet je vrlo strukturirano podijeljen. Ukoliko ste građanin na početnom dijelu internetske stranice u zaglavlju trebate otvoriti sekciju građanstvo. U okviru sekcije za grđanstvo imate slijedeće opcije ovisno koja usluga vam treba: Računi i plaćanja, Kartice, Krediti, Štednja i ulaganje, Investicijsko bankarstvo i desnno crveno označeno eBankarstvo.

Računi i plaćanja je orijentirano na vrste računa koji imate ili želite otvoriti sa detaljnim uputama. Svaku od usluga možete i realizirati online bez dolaska u poslovnicu ukoliko online pošaljete i potrebnu dokumentaciju. Kartice i krediti govori naziv sam za sebe posvećeni su kartičnom poslovanju i kreditnom poslovanju. Za svaku od ovih usluga postoje detaljne upute koji su uvjeti i koja dokumentacija je potrebna prije nego dogovorite sastanak sa bankovnim referentom. Štednja i ulaganje, kao i Investicijsko bankarstvo funkcioniraju po istom principu.

HPB internet vam za građanstvo nudi i opciju eBankarstvo koj esluži da preko interneta obavljate transkacije sa svojih računa koje imate otvorene u HPB banci.

HPB internet za poslovne korisnike

HPB internet za poslovne korisnike također ima svoju sekciju i vrlo je slično sa sekcijom za građanstvo. Podijeljeno je u nekoliko dijelova: Računi i plaćanja, Kartice i prihvat, Financiranje, Depoziti i ulaganja, Financijska tržišta i mBankarstvo.

Poduzetnici se također koriste računima koje imaju otvorene u banci i potrebni su im za redovno poslovanje. HPB internet poduzetnicima nudi opcije informiranja i postavljanja upita na području financiranja, depozita i ulaganja. Neke kompanije imaju dio financijskih sredstava koja neko vrijeme neće koristiti i žele ga uložiti na tržišta kapitalnog ulaganja ili kao depozit. Prije dogovaranja sastanka sa bankom osnovne informacije poduzetnik može pronaći na internetskim stranicama banke.

Financiranje služi poduzetnicima da se unaprijed informiraju o mogućnostima dobivanja financijiskih pozajmica bilo kratkoročnih ili dugoročnih za njihovo poslovanje. Na taj način se mogu dobro pripremiti za pregovore o eventualnom dobivanju kredita u HPB banci.

mBankarstvo ima istu namjenu kao i kod građana i služi poduzetnicima za online plaćanje obaveze preko internet bankarstva na vrlo brz i jednostavna način.

HPB internet ostalo, investicije, zapošljavanja i HPB mreža

HPB internet osim sekcije za građanstvo i poduzetnike nudi i nekoliko ostalih sekcija. Uobičajeno je da svaka internet stranica pa tako i HPB banke ima dio “O nama” kojom informira svoje klijente ili potencijalne klijente osnovnim informacijama o banci. O tome kada je osnovana, koliki je kapital banke, koliko klijenata, sa kojim financijskim tržištima posluje i slično.

Kontakt sekcija je također uobičajen dio sa informacijama o kontaktu banke kao što je sjedište, info telefon banke ili e mail adresa.

Posebna sekcija je HPB karijere, ukoliko kliknete na taj dio poveznica će vam otvoriti novi prozor sa dobrodošlicom na stranicu HPB karijera. Ako vas zanima posao u HPB banci provjerit ćete ponude poslova, koji su koraci selekcijskog postupka, provjeriti pogodnosti zaposlenika HPB banke.

HPB internet nudi još jednu sekciju, a to je HPB mreža. U ovom dijelu možete pronaći HPB centre, HPB bankomate, HPB ispostave i HPB poduzetničke centre. Lijevo upišite grad ili mjesto koje vam odgovara i odaberite opciju ovisno je li tražite bankomat, centar, ispostavu ili poduzetnički centar.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (558 ocjena)