Koji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 17:43
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

PBZ brza pozajmica

Online PBZ brza pozajmica

Online zajam PBZ brza pozajmica lako je ostvariti zajam i to bez posjeta banci, brzo i učinkovito odobrenje. Sredstva su dostupna u samo nekoliko klikova, da biste došli do proizvoda koji odgovaraju klijentu. Nema instrumenata osiguranja, također omogućeno je i brzo ugovaranje zajma putem interneta.

Online kredit je tip kratkoročne pozajmice koji je namijenjen i obrtnicima i malim tvrtkama. Ugovaranjem online PBZ brza pozajmica na vrlo brz i jednostavan način poduzetnici mogu doći do financijskih sredstava. Pozajmice mogu biti odobrene kroz digitalni potpis što je u skaldu sa zakonom i to tokom cijelog tijedna, uključujući i vikend.

Nije potrebno posjetiti banku, odobravanje i ugovaranje zajmova vrši se u potpunosti putem interneta. Brzo ugovaranje prekoračenja na transakcijskim računima moguće je bez poteškoća. Mogući su: krediti za plaćanje isporučene robe i materijala dobavljaču, krediti za financiranje obrtnih sredstava i krediti za isplatu plaća i ostalih primanja zaposlenih. Dostupna je i otplata u mjesečnim ratama.

Nenamjenska PBZ brza pozajmica

Trebate li gotovinu? Pomoću PBZ nenamjenskih zajmova možete ostvariti više svojih ciljeva i želja. Nenamjenska PBZ brza pozajmica daje vam financijsku slobodu i potporu kad vam je najpotrebnija. Nenamjenska PBZ brza pozajmica moguća je i u eurima i u kunama, tu je za vas kad god trebate podržati svoje odluke.

Uživajte u povoljnim kamatama i brojnim dodatnim pogodnostima. Valutu, datum i način otplate pozajmica odaberite sami te imate neobveznu odgodu plaćanja do 3 mjeseca. Moguć je i nenamjenski zajam s CPI, također moguć u kunama i u eurima. To je zajam s policom osiguranja otplate nenamjenskog kredita. Valutu, datum i način otplate odaberite sami.

Dodatna zaštita u slučaju nemogućnosti plaćanja kredita i neobvezna odgoda plaćanja do 3 mjeseca. Nenamjenski zajmovi za umirovljenike također su u ponudi PBZ banke. Oni su mogući u kunama, to su zajmovi bez jamaca i depozita. Uživajte u povoljnim kamatama i brojnim dodatnim pogodnostima. Valutu, datum i način otplate odaberite sami.

PBZ brza pozajmica za rješavanje stambenog pitanja

Izvrsni uvjeti ponuđeni su kada je u pitanju PBZ brza pozajmica za rješavanje stambenog pitanja. Uživajte u povoljnim kamatnim stopama i brojnim dodatnim pogodnostima. Takve pozajmice nose i određenu fleksibilnost jer sami odaberite datum i način otplate. Također, kod PBZ brza pozajmica na vama je i izbor valute. Odaberite između kuna i eura ovisno o vašim potrebama.

Prilagodite zajam sebi i vašim potrebama. Odaberite iznos zajma i rok otplate, a kasnije ih možete prilagoditi ovisno o svojim potrebama i mogućnostima. Iznos pozajmice koji je minimalan je iznos zajma od 150. 000, 00 HRK, a maksimalan iznos zajma je 2. 300. 000, 00 HRK. Vrsta kamate je fiksna. Trajanje zajma je od 5 godina do 10 godina. Pozajmica je moguća uz hipoteku ili bez hipoteke. Izračun je napravljen za otplatu u jednakim mjesečnim anuitetima.

Slijedi primjer pozajmice za stambeno pitanje. Dakle, mjesečna anuiteta je 2. 707, 32 HRK, a iznos zajma je npr. 150. 000, 00 HRK, tada je iznos otplate 162. 439, 12 HRK na trajanje od 5 godina uz kamatnu stopu 3, 18% i APRC od 3, 23%. Iznos kamatne stope ovisi o izboru roka plaćanja, valute zajma, vrste kamatne stope i instrumenta osiguranja, kreditnog rizika klijenta i statusa klijenta. Za više informacija pogledajte Opće informacije dostupne na www. pbz. hr ili u podružnici.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (696 ocjena)