Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 01.12.2023 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

PBZ brza pozajmica

Online PBZ brza pozajmica

Online zajam PBZ brza pozajmica lako je ostvariti zajam i to bez posjeta banci, brzo i učinkovito odobrenje. Sredstva su dostupna u samo nekoliko klikova, da biste došli do proizvoda koji odgovaraju klijentu. Nema instrumenata osiguranja, također omogućeno je i brzo ugovaranje zajma putem interneta.

Online kredit je tip kratkoročne pozajmice koji je namijenjen i obrtnicima i malim tvrtkama. Ugovaranjem online PBZ brza pozajmica na vrlo brz i jednostavan način poduzetnici mogu doći do financijskih sredstava. Pozajmice mogu biti odobrene kroz digitalni potpis što je u skaldu sa zakonom i to tokom cijelog tijedna, uključujući i vikend.

Nije potrebno posjetiti banku, odobravanje i ugovaranje zajmova vrši se u potpunosti putem interneta. Brzo ugovaranje prekoračenja na transakcijskim računima moguće je bez poteškoća. Mogući su: krediti za plaćanje isporučene robe i materijala dobavljaču, krediti za financiranje obrtnih sredstava i krediti za isplatu plaća i ostalih primanja zaposlenih. Dostupna je i otplata u mjesečnim ratama.

Nenamjenska PBZ brza pozajmica

Trebate li gotovinu? Pomoću PBZ nenamjenskih zajmova možete ostvariti više svojih ciljeva i želja. Nenamjenska PBZ brza pozajmica daje vam financijsku slobodu i potporu kad vam je najpotrebnija. Nenamjenska PBZ brza pozajmica moguća je u eurima, tu je za vas kad god trebate podržati svoje odluke.

Uživajte u povoljnim kamatama i brojnim dodatnim pogodnostima. Valutu, datum i način otplate pozajmica odaberite sami te imate neobveznu odgodu plaćanja do 3 mjeseca. Moguć je i nenamjenski zajam s CPI, također moguć u eurima. To je zajam s policom osiguranja otplate nenamjenskog kredita. Valutu, datum i način otplate odaberite sami.

Dodatna zaštita u slučaju nemogućnosti plaćanja kredita i neobvezna odgoda plaćanja do 3 mjeseca. Nenamjenski zajmovi za umirovljenike također su u ponudi PBZ banke. Uživajte u povoljnim kamatama i brojnim dodatnim pogodnostima. Valutu, datum i način otplate odaberite sami.

PBZ brza pozajmica za rješavanje stambenog pitanja

Izvrsni uvjeti ponuđeni su kada je u pitanju PBZ brza pozajmica za rješavanje stambenog pitanja. Uživajte u povoljnim kamatnim stopama i brojnim dodatnim pogodnostima. Takve pozajmice nose i određenu fleksibilnost jer sami odaberite datum i način otplate. Također, kod PBZ brza pozajmica na vama je i izbor valute.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (696 ocjena)