Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brza pozajmica

Online brza pozajmica

Hitne zajmove možete dobiti i od lokalne kreditne unije. Ovi neprofitni zajmodavci često su dobra opcija za zajmoprimce s lošom kreditnom karticom jer uzimaju u obzir vašu cjelokupnu financijsku sliku – ne samo kreditnu sposobnost – i mogu pružiti niže stope i uvjete. Neki nude kratkoročne alternativne zajmove do plaće u iznosu do 2000 američkih dolara. Da biste postali član kreditne unije, obično trebate živjeti, raditi ili studirati u određenom području ili biti povezani s određenom grupom. Morat ćete kupiti udio u kreditnoj uniji da biste otvorili račun. Institucije koje nude mogućnosti kao brza pozajmica kreditne unije. Budite oprezni prema zajmodavcima koji vam ne provjeravaju kreditnu sposobnost kad vam ponude hitni zajam. Neki zajmovi na rate bez provjere kredita dijele karakteristike s uobičajenim zajmovima do dana plaćanja i zajmovima s automatskim naslovima, uključujući nebeske kamatne stope i dodatne naknade zbog kojih brza pozajmica postaje manje pristupačna nego što ste u početku mislili da će biti. Neki zajmodavci na mreži, poput Rise i OppLoans, nude zajmove u hitnim slučajevima i pozicionirani su kao jeftine alternative zajmovima do dnevnica. Međutim, njihove su stope i dalje visoke, a te biste zajmodavce trebali uzeti u obzir tek nakon što isključite druge opcije s nižim cijenama. Fund Capital Good je još jedan zajmodavac bez provjere kredita koji nudi niže stope, ali dostupan je u samo nekolicini država.

Brza pozajmica alternative

Jeftinije alternative posuđivanju da bi se izbjegla brza pozajmica, nisu uvijek brze ili prikladne, a ponekad zahtijevaju i pomoć. Ali NerdWallet toplo preporučuje prvo iscrpljujuće alternative, čak i u hitnim slučajevima. Evo nekoliko mogućih alternativa hitnom zajmu. Zatražite pomoć od lokalnih neprofitnih, dobrotvornih i vjerskih organizacija. Istražite mogućnosti plaćanja medicinskih računa, poput plana plaćanja ili plana poteškoća na temelju prihoda. Zamolite svog poslodavca za hitni zajam ili predujam za plaću ili razmislite o upotrebi aplikacije poput Earnina. Ako vam je ugodno, zamolite obitelj i prijatelje za zajam putem kreditnih krugova ili ugovora o zajmu. Izgradite fond za hitne slučajeve koje zamjenjuje brza pozajmica. Kad hitna situacija prođe, učinite sve što možete da napravite fond za hitne slučajeve koji vam može pomoći da izbjegnete uzimanje skupih kredita u budućnosti. Većina financijskih stručnjaka preporučuje uštedu troškova života između tri i šest mjeseci. Ako vam se to čini puno, počnite s malim uštedom od 10 do 20 eura tjedno. Postavite si cilj uštedjeti najmanje 500 eura, što obično može pokriti male hitne troškove poput manjih popravaka automobila.

Brza pozajmica

Brza pozajmica može vam pomoći u popravaku automobila, neočekivanim medicinskim računima ili pokretnim troškovima. Online zajmodavci su prikladni i brzi; neki mogu osigurati financiranje istog ili sljedećeg dana nakon odobravanja osobnih zajmova za kvalificirane zajmoprimce. Ovdje navedeni mrežni zajmodavci su renomirane tvrtke koje provjeravaju vašu kreditnu sposobnost kao dio postupka prijave. Njihove stope ne prelaze 36%, što je maksimum koji financijski stručnjaci i zagovornici potrošača smatraju prihvatljivim. Razmotrite stope i uvjete – pored vremena koje zajmodavac uzima za financiranje zajma – kada uspoređujete ove opcije kao brza pozajmica od zajmodavaca na mreži. Krediti kod zajmodavaca do zaostalih dana i zalagaonica mogu vam brzo pribaviti novac, ali ove opcije imaju visoke godišnje stope postotka. Zajmovi od poznatih zajmodavaca na mreži mogu potrajati dulje, ali koštaju daleko manje. Znajte što trebate podnijeti zahtjev za zajam kako bi zajmodavac mogao brzo potvrditi vaš identitet i ostale podatke. Neki zajmodavci kažu da se njihova sposobnost financiranja zajma brzo oslanja na reakciju zajmoprimaca na zahtjeve za dokumentacijom. Izračunajte svoje procijenjene isplate i utvrdite kako one utječu na vaš proračun tijekom roka otplate kredita. Kupujte kod više zajmodavaca i odaberite zajam s najnižom stopom. Većina zajmodavaca na mreži omogućuju vam pretkvalifikaciju s blagim kreditnim čekom za procjenu vaše stope. To neće utjecati na vašu kreditnu ocjenu.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (670 ocjena)