Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

OTP banka Rijeka

OTP banka RIjeka kao najbolji izbor za građane!

Pri odabiru vaše banke, bez obzira da li planirate prebaciti sve vaše račune u drugu banku ili prvi puta otvarate svoj račun, bitno je pomno razmotriti sve trenutno dostupne banke koje postoje na našem području. OTP banka je jedno od vodeći banki u našoj državi, i to zbog dobrog razloga. Naime, od svih banki koje postoje, oni definitivno imaju najbolje usluge te svojim klijentima će osigurati najpovoljnije uvjete kod financiranja. U dosadašnjim godinama, OTP banka se masovno proširila te njihove poslovnice su dostupne u skoro svim gradovima, pa tako možete pronaći nekoliko poslovnica OTP banka Rijeka. Ujedno možete pronaći mnogo punktova njihovih bankomata, te par njih vam imaju opciju sa polaganjem gotovine na vaš odabrani bankovni račun koji imate kod njih otvoren! Njihove poslovnice OTP banka Rijeka rade po uobičajnom radnom vremenu te vam također nude opciju da unaprijed dogovotire svoj sastanak s osobnim bankarom o savjetovanju i sklapanju ugovora za vaš željeni kredit!

OTP banka Rijeka poslovnice i bankomati!

Kao i svaka druga njihova poslovnica, OTP banka Rijeka i za svoje građane iz Rijeke i njene široke okolice nudi jednake pogodnosti i usluge kao što to čine i ostali. Klijenti iz područja Rijeke i okolice mogu uživati koristeći internet bankarstvo i njihovu mobilnu aplikaciju kako bi im bilo olakšano cjelokupno iskustvo. Na ovaj način neće morati otići do banke kako bi mogli provjeriti svoje stanje na računu, da izvuću ili dodaju novac s jednog računa na drugi niti da tamo plaćaju svoje račune. Sve te stvari i još mnnogo toga mogu obaviti iz udobnosti svojih četiri zida! Ujedno, OTP banka RIjeka bankomati su vam dostupni na nekoliko vrlo praktičnih i lako dostupnih mjesta gdje možete ujedno položiti svoju gotovinu na vaš račun! S ovim potezom su banke i sebi i svojim klijentima si olakšali mnoge stvari, te tako njihov klijent neće morati za svaku sitnicu otići do svoje obližnje poslovnice OTP banke.

OTP banka Rijeka ponuda financijskih usluga!

OTP banka Rijeka poslovnice u ponudi nudi svojim klijentima odlične financijske opcije s kojima će moći financirati si bilo koje planove i snove! Bilo da vaše dijete bi htjelo studirati na prestižnom fakultetu, ili biste vi htjeli se preseliti u bolju kuću ili pak biste htjeli si promijeniti auto, OTP banka vam nudi opciju kreditiranja za apsolutno sve! Svi građani Rijeke i oni koji žive u njenoj okolici će moći si pronaći kredit po svojoj mjeri! U ponudi OTP banka Rijeka vam ima raznih opcija kredita, a neke od njih su vam stambeni kredit, studentski, nenamjenski, gotovinski, auto kredit, te klik kredit. Nude najpovoljnije uvjete za klijente koji planiraju kod njih ugovoriti kredit, te vrlo brzo odobravaju zahtjeve. Imate ujedno opciju da dogovorite svoj termin sastanka ukoliko se želite posavjetovati oko kredita. Dodatnu pogodnost koji imaju klijenti OTP banke jest da njihov Klik kredit možete ugovoriti i preko interneta bez da morate osobno otići do poslovnice, što je odlično za one kojima hitno treba novac!

         
Ocjena: 4.9 / 5 (608 ocjena)