Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

OTP banka Pula

Neka OTP banka Pula bude vaš prvi izbor!

Uvijek je veoma bitno da pomno odaberete kod koje ćete banke otvoriti svoj račun, bilo da se to radio o žiro ili tekućem računu. Od svih trenutačnih banaka koje postoje na našim prostorima, od svih njih najbolja vam je definitivno OTP banka Pula, koja je dostupna za sve građane grada Pule i njene okolice. Nude brzu, efikasnu i vrhunsku usluge te nude najpovoljnije uvjete od svih drugih konkurenata na tržištu za svoje klijente, te uvijek vam stoje na usluzi kada god imate neka pitanja ili probleme koje se moraju riješiti. OTP banka Pula će se uvijek pobrinuti za svoje klijente bez obzira da li ste običan građanin ili imate svoje poslovanje, da ostvarite svoje osobne ili poslovne ciljeve. Osim što vam dostupni u poslovnici u zadanom radnom vremenu, ujedno ih možete bilo kada kontaktirati na njihov telefonski broj ili e-mail koji možete pronaći na njihovoj web stranici, te ujedno možete ih kontaktirati putem njihove mobilne aplikacije!

OTP banka Pula poslovnice i bankomati!

OTP banka je prisutna u gotovo svim gradovima te je tako dostupna za sve građane, bez obzira gdje se vi nalazili. Tako vam je i OTP banka Pula dostupna, te u ovome gradu ima prisutno nekoliko poslovnica i bankomata, i planira se još dalje proširiti. Osim što vam ima dostupno nekoliko OTP banka Pula poslovnica, ujedno vam ima mnogo njihovih bankomata. Puno vam je bolje da idete na njihov bankomat jer oni vam ne budu naplaćivali dodatne troškove te će ujedno zaštiti vaše interese. Kod drugih bankomata biste morali plaćati provizije, stoga vam je puno bolje da svaki put odete do bankomata vaše banke. Čak i da vam je puno bliži tuđi bankomat, puno vam je bolje da prošećete taj dodatni kilometar do svojeg bankomata nego da nepotrebno plaćate proviziju. To je puno bolje za vaš novčanik, a i za vaše zdravlje! Ujedno se možete poslužiti njihovom mobilnom aplikacijom koju možete koristiit za provjeru stanja na računu, plaćanja računa te prijenosa novca s jednog računa na drugi.

Vrhunska ponuda kredita u OTP banka Pula!

OTP banka Pula nudi svojim klijentima izvrsnu i bogatu ponudu kredita s kojima ćete moći financirati sve vaše potrebe, planove, ciljeve i snove! Dolaze po najpovoljnijim uvjetima, te ih možete ugovoriti na dugi ili kratki plan oplate, te su dostupni u eurima! Bez obzira da li vam treba studentski kredit kako biste mogli financirati svoje školovanje na fakultetu, stambeni kredit kako biste si mogli kupiti svoj prvi dom, nenamjenski kredit za za financiranje bilo kakvih vaših planova, te klik kredit koji je odličan izbor ukoliko vam pod hitno treba novac. Iako se ostali krediti osobno ugovaraju kod bankara u poslovnici, klik kredit možete dobiti putem interneta! Stoga, ako se odlučite za kredit, možete već unaprijed dogovoriti sastanaka s osobnim bankarom. OTP banka Pula je odličan izbor banke za sve građane bez obzira na vaše godine i radni staž, jer za sve vas nude odlične uvjete te će vam uvijek ponuditi najbolji izbor financiranja!

         
Ocjena: 4.7 / 5 (642 ocjena)