Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:14
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nenamjenski krediti Addiko

Nenamjenski krediti Addiko, prilagođeni vašim potrebama

Privremene financijske poteškoće često nas mogu spriječiti u postizanju određenih ciljeva. No, širok raspon financijskih proizvoda u tradicionalnom bankarstvu nudi potrošačima prilagođeni oblik financiranja za svaku situaciju koju treba brzo riješiti. Posljednjih godina raste interes za tradicionalne bankarske proizvode. Poznato je da u ovom sektoru dominiraju nenamjenski krediti, koji su najbolje rješenje za razne financijske potrebe. Da biste uspješno riješili neočekivane troškove ili ostvarili svoje ciljeve, odabir kredita po povoljnim uvjetima velika je prednost.
Nenamjenski krediti Addiko pouzdana su opcija financiranja koja omogućava svima da brzo dođu do novca, zahvaljujući fleksibilnosti postupka i minimalnim uvjetima koje korisnik mora ispuniti. Naime, ova vrsta kredita na jednostavan način pruža potporu u potrebnom iznosu kod nepredviđenih troškova. Razlog rastuće popularnosti koje imaju nenamjenski krediti Addiko je u transparentnim uvjetima i jednostavnoj provedbi. Uz to, krediti se dobivaju uz minimalnu papirologiju i bez složenog birokratskog postupka. Izvrsna je pogodnost što se zahtjev može podnijeti iz udobnosti kuće, dakle, u samo nekoliko jednostavnih koraka.

Brzi nenamjenski krediti Addiko

Što je utjecalo na sve veću popularnost tradicionalnog oblika financiranja? Ponuda financijskih institucija koje nude nenamjenske kredita vrlo je raznolika i donošenje odluke može biti težak zadatak. Neke od najčešćih dvojbi s kojima se susrećemo u potrazi za kreditom jesu njegova pristupačnost, odnosno uvjeti i kamatne stope. U Addiko banci postoji veliki izbor kredita za zadovoljavanje različitih financijskih potreba. Osim toga, klijenti imaju priliku istražiti sve mogućnosti online posudbe dok ne pronađu opciju koja je najprikladnija. Brzi nenamjenski krediti Addiko su među vodećima jer zadovoljavaju najvažnije financijske potrebe i prilagođene su osobnim mogućnostima. Budući da se radi o nenamjenskoj vrsti kredita, sredstva se mogu koristiti u skladu s individualnim potrebama ili željama. Najatraktivnija značajka ove vrste kredita je sloboda u trošenju gotovine. Za razliku od prije, danas je cijeli postupak prijave moguć putem interneta, što olakšava brže dobivanje odobrenja. Inače, brzi nenamjenski krediti Addiko mogu se zatražiti u eurima.

Uvjeti pod kojima se odobravaju nenamjenski krediti Addiko

Nenamjenski krediti postali su popularni iz dva razloga, minimalnih uvjeta i brzine odobrenja. Kada je riječ o nenamjenskim kreditima Addiko, oni odgovaraju na posebne potrebe za financiranjem. Riječ je o kreditima koji su izvrsno rješenje za veće kupnje, ostvarenje određenih ciljeva, plaćanje neočekivanih računa, pokriće dugova ili kod hitne potrebe za gotovinom. Nenamjenski krediti Addiko imaju nižu kamatnu stopu i ne zahtijevaju previše papirologije. Građani se najčešće odlučuju za Addiko nenamjenske kredite s kraćim rokom otplate, do jedne godine, što omogućava jednostavniju otplatu. Za razliku od prije, kada je za obradu kredita bilo potrebno puno dokumenata, danas nenamjenski krediti Addiko se realiziraju putem lake internet prijave. Zahtjev za kredit vrši se putem web stranice banke. Prijavljivanje za kredit podrazumijeva minimalne uvjete, osoba treba biti starija od 18 godina, mora ispunjavati navedene kreditne uvjete i imati aktivan tekući račun. Nakon što ispunite zahtjev za kredit i on bude odobren, novac je na vašem računu za 15 minuta.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (631 ocjena)