Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 12.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kamata na pozajmice fizičkim osobama

Kamata na pozajmice fizičkim osobama je manja i prihvatljivija od kamata na veći zajam ili kredit

Kada posuđujete od banaka, drugih kreditnih kuća, agencija, društava čiji ste član, poslodavca, vlasnika tvrtke, prijatelja, članova obitelji ili privatnih zajmodavaca, morate voditi računa o tome da ćete naići s tim na neka odstupanja od zakonom određenih kamata u iznosu od 3% godišnje. Kamata na pozajmice fizičkim osobama je manja i prihvatljivija od kamata na veći zajam ili kredit. Kratkoročne pozajmice imaju manje kamate i kada pažljivo birate zajmodavca. Banke imaju svoja pravila, ali privatni zajmodavci možda mogu ići ispod zakonskog limita iz nekih svojih razloga. Ako posuđujete od svog poslodavca ili tvrtke, oni vam mogu ići na ruku s manjim kamatama jer vam čine uslugu u želji da vam pomognu. Kamata na pozajmice fizičkim osobama, ako posuđujete od vlasnika tvrtke, možda isto možete računati na povlastice i pogodnije kamate. Prijatelji i članovi obično ne posuđuju novac s kamatama, ali sve ovisi o posuđenom iznosu i o tome na koji rok posuđujete.

Kamata na pozajmice fizičkim osobama, posudba manjih iznosa na kraći rok

Posudba manjih iznosa na kraći rok se u kreditnom žargonu naziva pozajmica. Ako vam ponuda pozajmica odgovara iznosom i rokom otplate, to je onda za vas najpovoljnija opcija obzirom na to koliko posuđujete i koliko morate vratiti, Kamata na pozajmice fizičkim osobama, zato jer se radi o kratkoročnim posudbama, kamate su puno povoljnije od onih na zajam ili kredit. Puno zajmodavaca ima i povlaštenu ponudu beskamatne pozajmice od 400 EUR na rok od 30 dana, ali to vrijedi samo za zajmoprimce koji prvi put posuđuju i takva posudba se mora vratiti za mjesec dana, ako zaksnite s vraćanjem, platit ćete pripadajuće kamate. Kamata na pozajmice fizičkim osobama je pogodna i privlačna, ali ako trebate veći iznos, možda ćete biti prisiljeni zatražiti veći zajam, na duži rok, pa će i kamate biti veće. Jasno, neki korisnici radije idu na kamatno jeftinije pozajmice i mogućnost da čim otplate prvu pozajmicu mogu dobiti novu pozajmicu pod istim uvjetima.

Kamata na pozajmice fizičkim osobama, zajam je kamatno skuplji, a kredit još skuplji

Kada morate financirati nešto krupno odjedanput, zatražit ćete ipak zajam iako ste svjesni da je kamatno skuplji od pozajmice. Ako trebate još veći iznos i duži rok otplate nema vam druge nego zatražiti kredit iako je on kamatno najskuplji. Kamata na pozajmice fizičkim osobama, svakako se dobro informirajte o uvjetima svih triju vrsta posudbe gotovine i izaberite opciju koja rješava vaš problem u cijelosti ili idite na lančane pozajmice, čim jednu otplatite zatražite novu. Ako ste ažurni i odgovorni u otplati možete i kroz sustav povezanih pozajmica rješavati parcijalno svoju situaciju, naravno ako vama tako odgovara. Kamata na pozajmice fizičkim osobama od privatnih zajmodavaca mora biti ugovorena da ne bi bilo neugodnih iznenađenja. Pozajmice među prijateljima i članovima obitelji moraju biti također jasno definirane, da vas na kraju ne bi tražili duplo više novca nego što ste im dužni, a mogli bi, pogotovo ako niste vratili u obećanom vremenu i vodite računa da novac ne poznaje ni braću ni sestre.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (635 ocjena)