Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kalkulator kredita PBZ

Kalkulator kredita PBZ, koliko novca ćete dobiti na ruke, a koliki iznos ćete na karaju vratiti

Digitalno doba sa svojim novim tehnologijama nam mijenja živote iz dana u dan, na bolje. Kada tražite bilo kakav krediti naiđete na univerzalni kreditni kalkulator na službenim web stranicama banke, dok isprobavate razne iznose i izračune, ne možete a da se ne prisjetite da je sve to što sada s lakoćom računate, za vas radio vaš kreditni referent kojem ste se morali posebno naručiti i to je trajalo i trajalo. Kalkulator kredita PBZ sada vam dopušta i omogućuje da sve to napravite sami i da isprobate koliko god želite opcija, dok ne nađete onu, za vas najpovoljniju. I sve to radite iz udobnosti vlastitog doma, ne gubeći vrijeme i strpljenje u redovima, kakvo olakšanje. Kalkulator kredita PBZ, izabrali ste određeni iznos, izračunajte koliko gotovine ćete dobiti na ruke, a koliko ćete na kraju vratiti, izračunajte kamate, troškove po kreditu, troškove osiguranja i naravno, mjesečne rate otplate na izabrani rok otplate.

Kalkulator kredita PBZ, sve se vidi, sve se zna, nema skrivenih troškova

Kada su referenti računali vaše kredite rekli bi vam ono što ih pitate, ako niste pitali, neke cifre su vas znale iznenaditi. Na PBZ web stranicama sve kreditne informacije su vam k’o na dlanu, sve informacije dostupne, a uvijek možete konzultirati svog kreditnog savjetnika ili korisničku službu ako tehnički zapnete. Kalkulator kredita PBZ, kad krenete u izračun različitih iznosa na različite rokove otplate, može postati i zabavno, jer možda otkrijete da možete podnijeti i veći iznos kredita, s kojim možete riješiti više stvari, a da s tim uopće niste računali. Ta sitna veselja i mogućnost da sami sve preračunate i odvagnete vas uvijek dovodi do najbolje, najpovoljnije i najprihvatljivije kreditne ponude. Kalkulator kredita PBZ će vam pokazati da li vam se više isplati moljakati prijatelje da vam budu jamci ili vam je jednostavnije ugovoriti osiguranje kredita. PBZ surađuje sa najboljim osiguravajućim kućama, osiguranje kredita je u današnjem vremenu kada nitko nikome ne želi biti jamac, možda jedini izbor za veći kredit.

Kalkulator kredita PBZ, brze kratkoročne pozajmice i beskamatna posudba novca

Kada uzmete beskamatni zajam, zbog privlačne mogućnosti da koliko posudite, toliko i vratite i kada ga ipak ne uspijete vratiti u ugovorenom roku, sami na kalkulatoru izračunajte koliko kamata trebate platiti. Kalkulator kredita PBZ olakšava i ubrzava cijelu kreditnu proceduru banci i zajmoprimcu i sve je nekako transparentnije i jasnije. Sudeći po klikovima, ljudi ovu tehnološku olakšicu jako puno koriste, a to je i bio cilj, približiti kreditne protokole korisnicima kredita i olakšati im samu kreditnu proceduru. Prošlo je vrijeme olovke i papira, žigova i potpisa, prošlo je vrijeme računskih strojeva za obračunavanje svake stavke, ovo je vrijeme digitalnih kalkulatora koje ubrzava transfer novca do maksimuma. Kalkulator kredita PBZ je ona sklopka koja i vas korisnike uključuje u to digitalno ubrzanje. Kreditni kalkulator koristite prije nego aktivirate zahtjev za kredit, on vam pomaže da budete sigurni koliki iznos kredita možete podnijeti, koji rok otplate vam treba i kolike mjesečne rate otplate su vam najprihvatljivije.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (514 ocjena)